Predator-rc - no contact, no shipping, no tracking

Shop Profile: predatorRC

Status:
dudykdms
Ssak
Newbie

Unread post by dudykdms » 4 years ago

Latest post of the previous page:

Witam, tez niestety mam problemy z trackingiem.Nie dostałem trackingu już pare dni. A gołąb wysłany pare dni temu

Status:
yalasek
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by yalasek » 4 years ago

dudykdms, wszyscy czekamy, może się zdażyć że one and only Pred wbije ten ONE raz na via@ trackingowy xD naprzykład jutro w niedzielkę, i może nawet odpali nasze maile w pierszej kolejności! :)
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.

Status:
dudykdms
Ssak
Newbie

predatorRC, gołąb posłany pare dni temu, ale brakuje trackingu. odpisalbys na maila?

Status:
Menester
Dyletant
Newbie

Unread post by Menester » 4 years ago

11 dzień od płatności, gołąbek wyleciał rzekomo tydzień temu... I nic, zawsze był track od razu.. Na mail trackingowy też zero odzewu od czwartku, co jest?

Status:
yalasek
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by yalasek » 4 years ago

u mnie to samo czekamy Preda nie było od czwartku bodajże na forum nawet, a co dopiero mail
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.

Status:
dudykdms
Ssak
Newbie

12 dni od wpłaty, 10 dni od wysłania paczki dalej cisza. Tracku jeszcze nie dostałem. :crazy:

Status:
Syntetyk12
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by Syntetyk12 » 4 years ago

Ja tracka niedostalem a paka dotarka migusiem :D

Status:
KacprowskY
Odkurzacz
Newbie

Unread post by KacprowskY » 4 years ago

Ja również kontakt zerowy, czekam na odpowiedź 11dni wysłane 4maile. Pred się wypiął, a obiecał. :)

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

Unread post by mbside » 4 years ago

Tak szczerze powiem, że dziwię się Wam. Wiecie jak wygląda sytuacja u preda... chodzi mi o to że raz jest kontakt a raz go nie ma. Czasem trzeba czekać długo na odp, ale wszystko lata przecież. Widać że wprowadzają systematycznie zmiany mające na celu usprawnienie całego procesu wysyłki itp. Stąd też mogą wystąpić małe opóźnienia. Wracając do sedna sprawy. Jak już mówiłem to od dłuższego czasu sytuacja wygląda jak wygląda, i doskonale o tym wiedzieliście robiąc zamówienie. Spośród sklepów partnerskich Pred ma największy wybór, fakt ale jeśli zależy Wam na czasie to macie innych v. a nie ze ciśniecie że Was olał. Nie raz miewał problemy ale nigdy nie zostawił nikogo na lodzie. Faktycznie trochę lipa że brak kontaktu ale wystarczy nie gorączkować sie, poczekać troszkę dłużej a na pewno dostaniecie to co zamówiliscie... oczywiście wynagrodzeni zostaniecie gratisami za opóźnienia.
Pozdrawiam

Status:
Trevor
Psychonauta
Newbie

Unread post by Trevor » 4 years ago

Ja tez czekam na odpowiedz juz z poltora tyg :/

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

Unread post by mbside » 4 years ago

Trzeba cierpliwie czekać. I zwrócić uwagę na to co Pred napisał niedawno:
predatorRC wrote:
4 years ago
LOL? Co dwa - trzy dni masz kontakt, wysyłka dwa razy w tygodniu, o czym mamy pierdolić jak wszystko idzie załatwić w te dane dni, po prostu cierpliwości
Suma sumarum, na pewno dostaniecie to co zamówiliscie. Może brak trackingów to celowy zabieg sklepu by zminimalizować przypał...więc czekajcie. Takie jest moje zdanie.

Status:
7thstoreyproj
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by 7thstoreyproj » 4 years ago

Niestety predator cierpi na problemy z kontaktem... ale paczki latają, jestem pewien - ludzie dalej dostają paczki tylko że bez tracków. Ja sam dostałem w tygodniu ubiegłym taką "niespodzianke". Miałem tylko status zmieniony na wysłane i zadnego info od przewoźnika ani nic. A paczka dotarła.

Status:
Robe
Blister
Newbie

Unread post by Robe » 4 years ago

czyli narazie jest lipa?

Status:
ArturiOS
Szczur
Newbie

Unread post by ArturiOS » 4 years ago

Numer trackingu nie otrzymałem, ale gołąb lądował i wszystko jak trzeba. Miałem obawy, ale teraz wszystko rozumiem. Dzięki Predziu za trzymanie marki.

Status:
konras123
Sniffiarz
Newbie

Unread post by konras123 » 4 years ago

Mimo braku kontaktu i numeru trackingu, dostanę wiadomość @, że paczka juz jest? Pozdrawiam panowe i tez czekam od wtorku cierpliwie na jakikolwiek kontakt.

Status:
Anonim70
Newbie

Unread post by Anonim70 » 4 years ago

7thstoreyproj wrote:
4 years ago
Niestety predator cierpi na problemy z kontaktem... ale paczki latają, jestem pewien - ludzie dalej dostają paczki tylko że bez tracków. Ja sam dostałem w tygodniu ubiegłym taką "niespodzianke". Miałem tylko status zmieniony na wysłane i zadnego info od przewoźnika ani nic. A paczka dotarła.
Ja za każdym razem dostaje e-maila od przewoźnika, że wkrótce u mnie wyląduje gołąb ,w tej wiadomości jest numer trackingowy. Może podałeś fake e-maila.