Latest post of the previous page:
Witam, tez niestety mam problemy z trackingiem.Nie dostałem trackingu już pare dni. A gołąb wysłany pare dni temuPredator-rc - no contact, no shipping, no tracking
Shop Profile: predatorRC
Predator-rc - no contact, no shipping, no tracking
dudykdms, wszyscy czekamy, może się zdażyć że one and only Pred wbije ten ONE raz na via@ trackingowy xD naprzykład jutro w niedzielkę, i może nawet odpali nasze maile w pierszej kolejności!
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
predatorRC, gołąb posłany pare dni temu, ale brakuje trackingu. odpisalbys na maila?
11 dzień od płatności, gołąbek wyleciał rzekomo tydzień temu... I nic, zawsze był track od razu.. Na mail trackingowy też zero odzewu od czwartku, co jest?
u mnie to samo czekamy Preda nie było od czwartku bodajże na forum nawet, a co dopiero mail
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
12 dni od wpłaty, 10 dni od wysłania paczki dalej cisza. Tracku jeszcze nie dostałem.
Ja również kontakt zerowy, czekam na odpowiedź 11dni wysłane 4maile. Pred się wypiął, a obiecał.
Tak szczerze powiem, że dziwię się Wam. Wiecie jak wygląda sytuacja u preda... chodzi mi o to że raz jest kontakt a raz go nie ma. Czasem trzeba czekać długo na odp, ale wszystko lata przecież. Widać że wprowadzają systematycznie zmiany mające na celu usprawnienie całego procesu wysyłki itp. Stąd też mogą wystąpić małe opóźnienia. Wracając do sedna sprawy. Jak już mówiłem to od dłuższego czasu sytuacja wygląda jak wygląda, i doskonale o tym wiedzieliście robiąc zamówienie. Spośród sklepów partnerskich Pred ma największy wybór, fakt ale jeśli zależy Wam na czasie to macie innych v. a nie ze ciśniecie że Was olał. Nie raz miewał problemy ale nigdy nie zostawił nikogo na lodzie. Faktycznie trochę lipa że brak kontaktu ale wystarczy nie gorączkować sie, poczekać troszkę dłużej a na pewno dostaniecie to co zamówiliscie... oczywiście wynagrodzeni zostaniecie gratisami za opóźnienia.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja tez czekam na odpowiedz juz z poltora tyg :/
Trzeba cierpliwie czekać. I zwrócić uwagę na to co Pred napisał niedawno:
Suma sumarum, na pewno dostaniecie to co zamówiliscie. Może brak trackingów to celowy zabieg sklepu by zminimalizować przypał...więc czekajcie. Takie jest moje zdanie.predatorRC wrote: ↑4 years agoLOL? Co dwa - trzy dni masz kontakt, wysyłka dwa razy w tygodniu, o czym mamy pierdolić jak wszystko idzie załatwić w te dane dni, po prostu cierpliwości
Niestety predator cierpi na problemy z kontaktem... ale paczki latają, jestem pewien - ludzie dalej dostają paczki tylko że bez tracków. Ja sam dostałem w tygodniu ubiegłym taką "niespodzianke". Miałem tylko status zmieniony na wysłane i zadnego info od przewoźnika ani nic. A paczka dotarła.
Numer trackingu nie otrzymałem, ale gołąb lądował i wszystko jak trzeba. Miałem obawy, ale teraz wszystko rozumiem. Dzięki Predziu za trzymanie marki.
Mimo braku kontaktu i numeru trackingu, dostanę wiadomość @, że paczka juz jest? Pozdrawiam panowe i tez czekam od wtorku cierpliwie na jakikolwiek kontakt.
- Status:
Ja za każdym razem dostaje e-maila od przewoźnika, że wkrótce u mnie wyląduje gołąb ,w tej wiadomości jest numer trackingowy. Może podałeś fake e-maila.7thstoreyproj wrote: ↑4 years agoNiestety predator cierpi na problemy z kontaktem... ale paczki latają, jestem pewien - ludzie dalej dostają paczki tylko że bez tracków. Ja sam dostałem w tygodniu ubiegłym taką "niespodzianke". Miałem tylko status zmieniony na wysłane i zadnego info od przewoźnika ani nic. A paczka dotarła.