Predator-rc - opinions and reviews about shop

Shop Profile: predatorRC

Status:
Strangelove
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by Strangelove » 7 years ago

Latest post of the previous page:

Listę dla dzielnicowego kompletują ;)
... czyli jak przestałem się martwić i pokochałem bombę ...

Status:
DevilTeam
Szczur
Użytkownik

Unread post by DevilTeam » 7 years ago

Conscribo wrote:
DevilTeam wrote:No nie poplacz sie jeszcze Naganiaczu :)

Czekaj na paczkę, na pewno będziesz zadowolony z jakości produktu :)
Ta propaganda różowych nieźle Ci ryje beret :lol:
Na różowym forum to ja dostałem banika za obronę Predatorka i krytykowanie Pasjonacika :)
Nic nie wiesz a szczekasz.

Jestem zwyczajnie przezorny i ostrożny :)

Status:
Strangelove
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by Strangelove » 7 years ago

Bo tutaj jest jak na Wykopie, trzeba być chorągiewką która ustawia się zgodnie z wiatrem ;P
... czyli jak przestałem się martwić i pokochałem bombę ...

Status:
MrWilk
Dyso-sensei
Newbie

Unread post by MrWilk » 7 years ago

Dostałem info że jeszcze raz mam pisać na kolejnego maila : :E
Rozumiem problemy itd. ale strasznie wali nieprofesjonalizmem. Milion maili, proszenie po 5 razy o te same informacje :problem:

Status:
Sicario
Opiowrak
Farmaceuta

Unread post by Sicario » 7 years ago

MrWilk wrote:Dostałem info że jeszcze raz mam pisać na kolejnego maila : :E
Rozumiem problemy itd. ale strasznie wali nieprofesjonalizmem. Milion maili, proszenie po 5 razy o te same informacje :problem:
Pan Antyperspirant nie zdążył przepisać wszystkich danych 8-)
Jeżeli pomogłem, zostaw + :wave:
Jeżeli nie pomogłem, również zostaw :E

Image

Status:
priap
Odkurzacz
Newbie

Unread post by priap » 7 years ago

Wszyscy piszecie o przelewach, a czy ktoś zamówił za pobraniem ?

Po wielkanocnej 60sionie ze strony preda, postanowiłem zamówić za pobraniem (jak klient VIP). Nawet mailowo z uśmiechem zapewniali, że paka wyleciała.
To już ponad miesiąc z będzie jak paki nie ma i wcale się jej już nie spodziewam :E
Więc ten tego, czyśćcie chaty jeśli musicie, bo to co się stało w okolicach wielkanocy to był istotny moment w życiu grupy zwanej predator.
A co do mentliku z mailami. Strona stoi nadal na domenie predator-rc, ale nie mogą wysłać maila z tej domeny. hehe ciekawe dlaczego, czyżby ktoś przejął stornę, ale był debilem z obsługi serwera pocztowego ?

Status:
belmondoogno
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by belmondoogno » 7 years ago

Czyli co twierdzicie ze konto mailowe jak i stronę i konto na forum predatora przejęła policja bo już niewiem

Status:
Sicario
Opiowrak
Farmaceuta

belmondoogno wrote:Czyli co twierdzicie ze konto mailowe jak i stronę i konto na forum predatora przejęła policja bo już niewiem
Tego nikt tak naprawdę nie wie, trzeba czekać cierpliwie.

Image

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Pred

Unread post by predatorRC » 7 years ago

Witam ,

Co do zapytań o próbki

3MMC

próbki sa darmowe lecz koszt wysyłki jest płatny 100zł.

prosze pisać na email

3mmc-predatortutamail.com
ONE AND ONLY

Status:
Sicario
Opiowrak
Farmaceuta

predatorRC wrote:Witam ,

Co do zapytań o próbki

3MMC

próbki sa darmowe lecz koszt wysyłki jest płatny 100zł.

prosze pisać na email

3mmc-predatortutamail.com
Lepiej dajcie info kiedy wysyłacie rakiety :crazy:

Image

Status:
MDPHP
Narkotykacz
Newbie

Unread post by MDPHP » 7 years ago

"Lepiej dajcie info kiedy wysyłacie rakiety :crazy:[/quote] "

No pisali ze od nastepnego tygodnia wysylaja:)

Status:
Cezarze
Ssak
Użytkownik

Unread post by Cezarze » 7 years ago

w przyszłym tyg. dolecą rakiety :E

Status:
belmondoogno
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by belmondoogno » 7 years ago

Conscribo wrote:
belmondoogno wrote:Czyli co twierdzicie ze konto mailowe jak i stronę i konto na forum predatora przejęła policja bo już niewiem
Tego nikt tak naprawdę nie wie, trzeba czekać cierpliwie.

Powiem tak .... znam nasze organy ścigania i bardzo bym się zdziwił gdyby to zrobili i chciało by im się w ten sposób bawić... i zgarniać plotki jeszcze skoro wieloryba maja...Tak jakoś mi to nie pasuje do polskiej policji ....

Status:
azymut
Blister
Użytkownik

Unread post by azymut » 7 years ago

A ja mam trochę inną teorię. Wbrew pozorom policja nie jest głupia. Jak przejęli konto to teraz budują bazę danych potencjalnych świadków zeznających na Predatora, czyt. ułatwiają sobie pracę, bo sami się ludzie zgłaszają, jeszcze z numerami telefonów. Im nie chodzi o udupienie płotek, lecz ŚWIADKÓW na udupienie wieloryba.

Być może potrzebują tego, bo baza danych predka jest zaszyfrowana bądź została wyczyszczona w porę. Predowi też nie zależy na świadkach, bo większość jak dostanie wezwanie to się posra po gaciach i powie że jadło/zażywało zamiast grzecznie powiedzieć, że produkty były prawidłowo oznaczone i nikt nie jadł niczego, a jak już jadł to jest głupi, a za głupote policja nic Ci nie zrobi.

Czas pokaże jeśli się mylę. W przyszłym tygodniu czekam na info czy otrzymaliście te rakiety.

Status:
4Kukuruku
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by 4Kukuruku » 7 years ago

Ok a jak ze zwrotem środków ?
Nie chce już zamówionego opłaconego towaru.
I na jaki mail wysłać żądanie zwrotu ?

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Pred

Unread post by predatorRC » 7 years ago

Witam

wiele osób snuje jakieś historie i w sumie gdbyśmy nawet im to opowiedzieli twarzą w twarz i wyjaśnili wszystko dalej by to robiło.
Tego nie da się wyplewić, także prosimy tylko pisać do nas , rozmawiać z nami i słuchać co mamy do powiedzenia lub po porstu w ogóle olać ta sprawę.

Sytuacja wygląda następująco:

Nasz sklep jest najbardziej znanym sklepem na rynku RC , mamy najlepsze odczynniki , najlepsze ceny i najwięcej kilentów. Wiele osób nam źle życzy ;-)
W naszym kraju kilka czołowych sprzedawców pracuje z Policja, płaci im pieniądze za ochronę i informacje w zamian za to wchodza w środowiska klientów i eliminują 1 osobe lub 1 sklep raz na jakiś czas żeby te cwele z Policji i Prokuratury miały co robić i sobie order pierdolnąc na biurko.
Kradną pieniądze , kradą wszystko co mogą bo przecież nikt się po to nie zgłosi.
W każdym kraju mówią o POLSCE 2 słowa - MAFIA , KORUPCJA. już nawet Sądy nie chcą tam ludzi wysyłać na sprawy bo wiedzą co czeka poczciwych obywateli
Także uważajcie od kogo kupujecie !

Ale karma ich zajebie tak mi jeden Hindus z Kosmosu powiadział

Nasze problemy spowodowało wewnętrzne koneksje z pewnymi grupami które gdzieś dalej przekazywały informacje,pisali od nas do klientów podawali im adresy BTC pisząc " We have now problems please send here money to this BTC adres: ", potraciliśmy bardzo wiele dostępów do serwerów maili , portfeli Bitcoin , zostaliśmy oskubani ;-),myśleli że coś im się uda bo mają kilka loginów i haseł i kontaktów do dostawców to tak naprawde chuja mają bo mamy to go my, przecież predator CHUJA na śmietniku nie znalazł :P

ale co to dla nas tylko pizdy i złodzieje nic nie warci robią takie rzeczy i dostnął w pizde Piorunem już z Zeusem mamy dogadane, my postanowiliśmy zmienić zupełnie struktury działania a do pomocy wykorzystać przeciwko nim ich własną broń.

Zdecydowaliśmy się na fuzje z pewną grupą , której odsprzedaliśmy cały nasz ruch, cała naszą ideologie i serce PREDATORA , grupa ta mająca olbrzymie doświadczenie i znajomości w branży zapewni wam najskrytszych doznań :P

W przyszłym tyg pojawi się nowy sklep, gdzie przekierujemy cały ruch , wszystkich naszych klientów , gdzie oddamy wszystkie zaległości, gdzie zabezpieczenia będą siegały poziomu zenitu a paczki będą leciały z kosmosu będziesz musiał wejść do specjalnej kapsuły wpisać kod a wtedy twój odwieczny kapłan PREDATOR zrzuci Ci RAKIETE z kosmosu ! :P

a co do bandy cweli i rozjebusów przypomniał mi sie kiedyś post napisany przez kolka na fb cyt: " ty kurwo, cwelu , pizdo ,dziwko, frajerze, lamusie , idioto , debilu , buraku , bambusie , pedale ( bez urazy dla gejów), łachu, gnoju, chuju jebany dojedziemy w Twoim własnym domu i skurwimy tak, że ze wstydu zaczniesz puszczać bąki mordą."

Predator jedyna istota z kosmosu która nie podlega pod żadne prawo na ziemi
obowiązuje nas PRAWO KOSMOSU !

Dziękujemy za uwage

Ps ostatnio rozmawialiśmy z Demonem kazał pozdrowić wszystkich jego byłych klientów. :D
Ps maile które są naszymi jedynymi mailami zostały przekazane w ostatnich postach i tylko na nie pisać !

CZEKAJCIE NA DALSZE INSTRUKCJE ;-)
ONE AND ONLY