Latest post of the previous page:
pisałem na meila, że nie mogłem anulować przelewu wczoraj, ale nie dostałem odp do tej pory, rozumiem że mam wysłać potwierdzenie przelewu na e-mail z NR zamówienia i wyślecie?predatorRC wrote: ↑6 years agono co ty kurwa eureka , pierdolony idiota jebany !KODI wrote: ↑6 years ago1.Tak jak wspominałem nikt bloka na konto nie dostaje bez powodu.
2.W ostatnim czasie osoby które dostały paczki mogę na palcach jednej ręki policzyć większość to naganuacze.
3.Jutro pojawi się info że wszystko w p ożądku żeby jeszcze ludzie zamawiali i nabijali ich portfele
no konta blokuja kazdemu w tej branzy od lat jak napierdalasz siano to Ci blokuja i chuj zrobisz jak sprawdzisz przelewy ? chyba nigdy nie miales konta zblokowanego bo my wiele wiele razy i kazdy w tej branzy i chuj siano w pizde a paki trzeba wyslac tak juz jest ale najpierw musisz pozbierac potwierdzenia i sie robi balagan nic nie poradisz kurwa pasteli czy kolorowanki nie zamawiasz a jak tak Ci sie wydaje to nikt Ci nie kaze zamawiac proste.