Predator-rc - opinions and reviews about shop

Shop Profile: predatorRC

Status:
klimala
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by klimala » 6 years ago

Latest post of the previous page:

predatorRC wrote:
6 years ago
KODI wrote:
6 years ago
1.Tak jak wspominałem nikt bloka na konto nie dostaje bez powodu.
2.W ostatnim czasie osoby które dostały paczki mogę na palcach jednej ręki policzyć większość to naganuacze.
3.Jutro pojawi się info że wszystko w p ożądku żeby jeszcze ludzie zamawiali i nabijali ich portfele
no co ty kurwa :D eureka , pierdolony idiota jebany !
no konta blokuja kazdemu w tej branzy od lat jak napierdalasz siano to Ci blokuja i chuj zrobisz jak sprawdzisz przelewy ? chyba nigdy nie miales konta zblokowanego bo my wiele wiele razy i kazdy w tej branzy i chuj siano w pizde a paki trzeba wyslac tak juz jest ale najpierw musisz pozbierac potwierdzenia i sie robi balagan nic nie poradisz kurwa pasteli czy kolorowanki nie zamawiasz a jak tak Ci sie wydaje to nikt Ci nie kaze zamawiac proste.
pisałem na meila, że nie mogłem anulować przelewu wczoraj, ale nie dostałem odp do tej pory, rozumiem że mam wysłać potwierdzenie przelewu na e-mail z NR zamówienia i wyślecie?

Status:
KillSugar
Szczur
Newbie

Unread post by KillSugar » 6 years ago

@klimala Masz napisze na stronie dużą czcionką co masz zrobić!

Status:
Patrykk536
Szczur
Newbie

Unread post by Patrykk536 » 6 years ago

KODI, ale pred tak nie zrobi, bo stracił by klientów.

Lepiej walić w chuja, trzymać krótki, nierealny czas dostawy, zniszczyć konkurencję, a później narzekać, ile to się roboty nie ma.

Status:
Katarzynka
Ssak
Użytkownik

Unread post by Katarzynka » 6 years ago

Gratuluję wyobraźni zamawiać z swojego konta :E w ogóle ciekawy jestem jak to teraz będzie kiedyś przychodziły wezwania wiadomo jako świadek... Teraz można się spodziewać wizyty i przeszukania :) w koncu teraz jesteście potencjalnymi przestępcami :E . Tak czy siak radzę mieć czyste mieszkanie i strugac głupka to wam chuja zrobią :) chyba że się jakiś debil przypucuje i się przyzna to będzie miał sprawę :E heh jak pisał kosmita to chyba chodzi o zapłatę za wibrator analny z ogłaszamy24 :D

Status:
Kelly
Szczur
Użytkownik

Unread post by Kelly » 6 years ago

Up
Ale ty jesteś przyjebana :lol: co ci da takie rycie głowy „świeżaką” tugdzież ludzią twojego pokroju. Każdy choć troche ogarnięty zna ryzyko i wie że Vendi nie prawi sie w delikatesach..
jak cie za rękę nie chwycą smutni panowie to mogą ci possać wał , bo setek nakazów płokułatuła nie wyda tak sobie żeby znaleść u ciebie jaśnie pani piątkę futrania. Jprdl co za czasy

Status:
Matijb
Dyletant
Użytkownik

Unread post by Matijb » 6 years ago

Paczka doleciala, czas realizacji 12 dni . Pozdro Predziu

Status:
Zawiszawks
Ssak
Użytkownik

Unread post by Zawiszawks » 6 years ago

Radziłbym na pewien czas odpuścić sobie preda wczoraj 14:30 złożone zamówienie mail ,że w ciągu 24h dostanę dane do wpłaty zaraz jest 18 żadnego odp od 4 dni próbuję złożyć zamówienie, to odpisuje po dobie albo strona nie działa, zamówienie anulowane i idę gdzie indziej, bo nawet jak przyjmie je do realizacji to będę czekał 12 dni jak pan wyżej, to jest kpina.

Status:
mastermenify
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by mastermenify » 6 years ago

Ciśnienieniowcy ;)

Status:
Serekk
Szczur
Użytkownik

Unread post by Serekk » 6 years ago

To wypierdalac... Pisze jasno w temacie że tyle się czeka i sam v to pisał to kurwa znowu typ że nie będzie czekał 12dni.. nikt ci chyba nie kazuje a dla ciebie nikt się spieszyć nie będzie żeby zarobić te kilka biednych stówek.

Status:
Katarzynka
Ssak
Użytkownik

Unread post by Katarzynka » 6 years ago

Kelly wrote:
6 years ago
Up
Ale ty jesteś przyjebana :lol: co ci da takie rycie głowy „świeżaką” tugdzież ludzią twojego pokroju. Każdy choć troche ogarnięty zna ryzyko i wie że Vendi nie prawi sie w delikatesach..
jak cie za rękę nie chwycą smutni panowie to mogą ci possać wał , bo setek nakazów płokułatuła nie wyda tak sobie żeby znaleść u ciebie jaśnie pani piątkę futrania. Jprdl co za czasy
Dziecko a po chuj im jakiś nakaz za dużo filmów :E policja może wejść do mieszkania jeśli ma podejrzenie przestępstwa przykładowo posiadanie zakazanych środków :) z tobą już nie będę rozmawiać bo chuja się znasz :) co do reszty zawsze możecie mówić że zamawialiscie neoopept albo viagre prawo farmakologiczne nie przewiduje kar dla ludzi kupujących leki bez recepty przez internet choć to przypał dla predatora więc lepiej mówić że się nie pamięta i nie wiecie co to za przelew :)

A pisze to po to żeby właśnie Ci młodzi wiedzieli co mówić i nie narobili sobie kłopotów ;)

Status:
KODI
Ssak
Użytkownik

Unread post by KODI » 6 years ago

Matijb,
Tak sobie liczę i wychodzi na to że złożyłes zamówienie później ode mnie i do Ciebie kapsuła doleciała a u mnie brak info do tej pory

Status:
klimala
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by klimala » 6 years ago

KillSugar wrote:
6 years ago
@klimala Masz napisze na stronie dużą czcionką co masz zrobić!
o dzieki, nie wchodziłem dziś na strone i nie wiedziałem o tym, pisać im na [email protected]? bo na ten wysłałem, ale chce sie upewnić czy to jest ten

Status:
Nadmuch
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by Nadmuch » 6 years ago

Lepszym rozwiązaniem w sprawie foum było by zrobienie działu z moderacją postów i dodanie kilku osób z uprawnieniami. Trudne czasy nas nadeszły więc to jedynie zwiększyło by bezpieczeństwo V. Inaczej dalej ludzie będą paplać za dużo. :E
Zapalił się
Zgasiła go
Jednym spojrzeniem
Zielonych oczu
I odeszła
Z jego twarzą na plecach
Rozciętą pogardą warkocza

Status:
Ghost
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by Ghost » 6 years ago

Predatorze mail. Ważne info co do wysyłki. Temat nie poczeka.

Status:
meehhhh
Szczur
Użytkownik

Unread post by meehhhh » 6 years ago

Co za pajace. Niebiescy wyebali się Vendorowi na konto bankowe, mają dane zamawiających, a ci domagają się wysyłki :lol: No, ale czego oczekiwać jak ktoś nie ogarnia btc i robi przelew jak w sklepie....

Status:
Rathy
Psychonauta
Dulcynea

Unread post by Rathy » 6 years ago

nie no jasne, bagiety jado do wszystkich, paczki nie wyjdą, upadek rc i hajs w kibel :E
matkobosko, tu serio oprócz gimbazy z ciśnieniem siedzą normalni ludzie... czy możemy dyskutować rzeczowo zamiast snuć teorie i się nakręcać? :(

lubię świat nierzeczywisty

to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy