Latest post of the previous page:
Jak to jest że zamówiłem paczkę na początku miesiąca i terminy przekladane 20 razy, i obiecane ze dojdzie na 100% do dzis, ale do dziś nie została nawet nadana, a niektórzy co zamówili 10 dostali po tygodniu XDPredator-rc - opinions and reviews about shop
Shop Profile: predatorRC
Predator-rc - opinions and reviews about shop
Bo mu złapali kuriera który wiózł paczki "wysłane" ***** i do dzisiaj tylko obiecuje, że zostaną nadane. Jak narazie nikt nie napisał żeby mu paczkę z tych dni wysłał. Z innych terminów niby dochodzą.devilclick wrote: ↑6 years agoJak to jest że zamówiłem paczkę na początku miesiąca i terminy przekladane 20 razy, i obiecane ze dojdzie na 100% do dzis, ale do dziś nie została nawet nadana, a niektórzy co zamówili 10 dostali po tygodniu XD
Wiadomość moderatora
NIE PODAJEMY DAT WYSYŁEK!
"Takich kwasów już nie produkują"
tekst zasłyszany przypadkowo na tripie
zamówiłem akurat dzień po tej aferze z przechwyceniem paczek i sprawdzałem czy byla przechwycona, ona po prostu jeszcze lezy nie nadana
Katarzynka,
Co jest dla Ciebie pozytywnym zaskoczeniem? Paczka po miesiącu czasu czy dłużej?
Ty otwieram swoją firmę ,chcesz u mnie pracować? Dostaniesz wypłate za pół roku ,tylko proszę nie zwatpij we mnie
Co jest dla Ciebie pozytywnym zaskoczeniem? Paczka po miesiącu czasu czy dłużej?
Ty otwieram swoją firmę ,chcesz u mnie pracować? Dostaniesz wypłate za pół roku ,tylko proszę nie zwatpij we mnie
Po tej akcji PREDATOR nadaje się na scama i dowidzenia... Czytam i czytam czekam i czekam i chuj z tego wszystkiego. Szkoda się wypowiadać na te bzdury elo
KODI, pewnie zwątpienie ogarnęło by mnie po jednym spojrzeniu na ciebie co do 3mmc koleś o którym mówicie wszamał wcześniej 2mg clona po czym przyjął węża a później resztę i.v spodziewam się że te 3mmc dupy nie urywa ale recenzja po clonie to słaby wyznacznik więc trzeba poczekać na inne recenzje. Może będzie dobre i wtedy nawet ja się skusze ale narazie czekam na lepsze i pewniejsze czasy
Już nie nadejdą, znak równości pomiędzy RC a narkotykami. Wszystko do podziemia zejdzie. Nikt z czasem nie będzie ryzykowac sprzedaży w Polsce.
podobno kurier ja zabrał tego samego dnia... podejrzewam żę mają jakieś awarie , opóxnienia statusów.
ONE AND ONLY
i put order in 20september and today i receive tracking number ...its ok
Predator, w piatek wyjezdzam na studia, troche slabo jak bede musial pol polski wracac w jednej sprawie, to sa koszta i czas. Da rade do czwartku?
tez czekam i czekam... masakra czemu kolejny termin i nadal paczka nie wyslana?
Panie P weź pan bez pierdolenia powiedz jak to jest bo ile można żyć w niepewności
No no. Gołębie dobrze się mają. Predator znowu dotrzymał słowa. Panowie xDDDD kodi zenon kogut szykować pisane przeprosiny xD
"Takich kwasów już nie produkują"
No tak ale skoro dostałeś zamiast euforyków jakieś stymulanty shizujące to chujowo.
A skąd ty to niby wiesz? Poszło zgłoszenie do nich, zgłoszenie w oddziale i info dla kuriera. Mam nadzieje, że to nie twój znajomy kurier opie***lił 100 pustych kopert żeby wyglądało na wysłane? Na kilkadziesiąt paczek nie było nigdy problemu i nagle zaczyna się wszystko p***ić teraz. Szkoda sobie strzępić ryja. Ja już nie liczę, że zobaczę choć jedną z zaległych przesyłek.predatorRC wrote: ↑6 years agopodobno kurier ja zabrał tego samego dnia... podejrzewam żę mają jakieś awarie , opóxnienia statusów.
Szkoda,ze nie wszyscy. Zaraz bedzie miesiac,minal juz trzeci termin obiecany i jak narazie nic,czisza,ani tracka ani odp na@ Nie bede wydawał sądów za glupie dwie stowy. Pozdro mordy ZERO złudzeń