Latest post of the previous page:
Szkoda,ze nie wszyscy. Zaraz bedzie miesiac,minal juz trzeci termin obiecany i jak narazie nic,czisza,ani tracka ani odp na@ Nie bede wydawał sądów za glupie dwie stowy. Pozdro mordy ZERO złudzeń
Shop Profile: predatorRC
Latest post of the previous page:
bo dzwoniliśmy do punktu. nie wiem co sie z tym inpostem odpierdala ale no od zawsze wiadomo ze zjebana firma to jest.GrzybeQ wrote: ↑6 years agoA skąd ty to niby wiesz? Poszło zgłoszenie do nich, zgłoszenie w oddziale i info dla kuriera. Mam nadzieje, że to nie twój znajomy kurier opie***lił 100 pustych kopert żeby wyglądało na wysłane? Na kilkadziesiąt paczek nie było nigdy problemu i nagle zaczyna się wszystko p***ić teraz. Szkoda sobie strzępić ryja. Ja już nie liczę, że zobaczę choć jedną z zaległych przesyłek.predatorRC wrote: ↑6 years agopodobno kurier ja zabrał tego samego dnia... podejrzewam żę mają jakieś awarie , opóxnienia statusów.
Sami jestescie sobie winni, wiedzieliscie ze wbijacie na pusty rynek i przejmiecie jego wiekszosc. Trzeba bylo liczyc sily na zamiary, nie zbierac 100000 zamowien, a pozniej rozkladac rece i skapnac sie ze jestescie w dupie ....predatorRC wrote: ↑6 years agoChłopaki , dziewczęta , każda paczka zostanie nadana powiedziałem do kiedy włacznie nie możemy jednego dnia jebnąc 300 paczek bo nikt nie zobaczy paczki i pozniej beda pretensje a kolejny raz juz nie nadamy.
Kazdy otrzyma paczke licze na zmiane waszej opini w Naszym kierunku no i niestey probwalismy ale na taka skale sie nie da. moga sobie sklepy dzialac co wysylaja po 20 paczek dziennie. Takze my bedziemy wszystkie nasze paczki od 15 pazdziernika wysylac juz tylko kurierem z za granicy.
Nastepny termin juz mnie to irytuje na stronie masz napisane 72h ja czekam do ku*** juz 26dni i co na to powiesz?! Nie pisze maili bo sam pisales by nie spamowac ze pamietasz no i jak teraz wyglasdasz??predatorRC wrote: ↑6 years agoChłopaki , dziewczęta , każda paczka zostanie nadana powiedziałem do kiedy włacznie nie możemy jednego dnia jebnąc 300 paczek bo nikt nie zobaczy paczki i pozniej beda pretensje a kolejny raz juz nie nadamy.
Kazdy otrzyma paczke licze na zmiane waszej opini w Naszym kierunku no i niestey probwalismy ale na taka skale sie nie da. moga sobie sklepy dzialac co wysylaja po 20 paczek dziennie. Takze my bedziemy wszystkie nasze paczki od 15 pazdziernika wysylac juz tylko kurierem z za granicy.
ty sobie gruche zwal tymi filmikami jestes smieszy dobrze rob mi reklame
Ja jestem smieszny? To ty piałeś co dwa posty o tracki robiąc syf w dziale i przypał domagając sie info kiedy track.nie bez powodu terminy są przesuwane.a taki szum jak robiłeś tylko przedłuża to.
Ty ludzi namawiales na zakupy u predatora mam na to dowody grucha nie martw sie juz na wykopie jestes od tygodnia Nabiles mu klientow a on sie wzbogacil i tak nic nie wysle ludzia bo to oszust