D
predatorRCProblem w tym, ze połowy tego co pisałem to pewnie nawet nie rozumiales bo na Twoim zerowym poziomie jaki nawet publiczne prezentujesz to tu nikogo wiadomości byś nie zrozumiał
Wiec nie pogrążaj się już tylko naucz się pracy z ludźmi i przede wszystkim czytania zrozumieniem, zamiast sprzedaży dragi cofnij się do podstawówki aby nauczyć chociaż podstaw języka polskiego. A ze jesteś na tyle nierozgarnięty to jedyne słowa jakie znasz to właśnie te co prezentujesz na forum czy w screenach e-mail
To, ze prawda boli to już tylko i wyłącznie Twój problem i może po prostu coś zrób ze soba,
O ile już nie jest późno
Pozdrawiam !
Dodano po 4 minutach 32 sekundach:
arasKolego jestem inteligenty i upewniałem się kilkukrotnie czy napewno ma Hexa tego co mial wtedy w ofercie na stronie- i dostałem zwrotna wiadomość ze jest dostępny, a dostałem w paczce jakiś zamiennik o nazwie hep który wyglada jak mąka, klei nos i nic kompletnie nie robi.. I wypadało chociaż zapytać czy chce to bo po prostu hexa już nie ma. A nie decydować za mnie i po otrzymaniu pieniędzy wysyłać co chce, zreszta z tego co widziałem nie tylko mi wysłał jakieś gowno i nie tylko ja zostałem oszukany na siano! Pozdro mordo