Problemy z sercem

Proven methods for the regeneration of the body and discussions on the harmfulness of RC.
Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Problemy z sercem

Unread post by Boss » 5 years ago

Latest post of the previous page:

Na trzeźwo w kraju chyba nie bardzo:) nie da się. Kardiolog prawde ci powie
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
klezmer76
Ssak
Użytkownik

Problemy z sercem

Unread post by klezmer76 » 5 years ago

priap, po wirażu za dużo było białego.

Status:
priap
Odkurzacz
Newbie

Problemy z sercem

Unread post by priap » 5 years ago

klezmer76, a jesteś w stanie odczuć, że w danym momencie jest w wypadającym nastroju ? Słabość, mdłości, kaszel ?

Status:
+HappyPoro+
Szczur
Newbie

Problemy z sercem

Unread post by +HappyPoro+ » 5 years ago

Polecam regularne picie Głogu+Serdecznika lekarskiego w mocniejszych wersjach na jakiś czas (po 2 torebki/2 łyżeczki), oba zioła są do wzmacniania serca i właśnie bólu w klatce piersiowej.

Co 2dni też mocne wywarki z zielonej herbaty (3 łyżeczki, aż liście wypełnią szklankę) to dobrze uspokaja organizm i serce, oraz czyści (chociaż nie wiem czy akurat to może wyczyścić takie 3cmc czy Hexen :P)

Tak czy siak, mnie pomogło jak byłem w gorszym stanie sercowym. :angel:

Status:
klezmer76
Ssak
Użytkownik

Problemy z sercem

Unread post by klezmer76 » 5 years ago

priap, Oczywiście że tak wiesz teraz dużo sportu uprawiam szczególnie jazda rowerem mi służy ale na przykład zmiana pogody źle wpływa na moje samopoczucie ,wiesz ta wada wiąże się z umiarkowanym brakiem dopływu tlenu tlenu do mózgu,no i w związku z tym nie zawsze ale często występują zawroty głowy.

Status:
miszczu1973
Blister
Newbie
Topic author

Problemy z sercem

Unread post by miszczu1973 » 5 years ago

Dziekuje za miłe słowa :) co do tej wiadomości wyżej, że biorę diagnozy z tego forum i żebym leczył się na głowę,.. Spokojnie :D tylko czysto informacyjnie, jak i co było u innych :)

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Problemy z sercem

Unread post by Boss » 5 years ago

Problemy z sercem lepiej umawiać z kardiologiem. Najważniejsze to badania bez tego nie uda się ustalić gdzie leży problem. Ja osobiście polecam glog tabletek bardzo dobry na serce ;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)