Wiadomość moderatora
Product similar to cocaine
Witam. Jakie substancje sa najbardziej zbliżone do kokainy?
Przeniesiono do odpowiedniego działu.
This post has high reputation.
Według mnie ze wszystkich które miałem do tej pory w swoim laboratorium ,najbardzej zbliżona działaniem była Synthcaine Colombia od ChemCentrum.
Polecam się zaopatrzyć bo warto, ja już się skłaniam ku nowej dostawie tego odczynnika
Odsyłam do mojej recenzji produktu:
https://dopek.eu/pl/synthcaine-colombia-chemcentrum.nl-opinie%2C-recenzje%2C-dzialanie%2C-opis-t7939p200780.html#p200780
Polecam się zaopatrzyć bo warto, ja już się skłaniam ku nowej dostawie tego odczynnika
Odsyłam do mojej recenzji produktu:
https://dopek.eu/pl/synthcaine-colombia-chemcentrum.nl-opinie%2C-recenzje%2C-dzialanie%2C-opis-t7939p200780.html#p200780
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Wedlug mnie raczej zadna nie jest podobna gdyby na chama sie uprzec to mozna niby hexa + odrobine 4cmc zmiksowac i masz cos ala bieda koks
Smiechu warty twoj post
Hex+4cmc i masz ala bieda koks
... szkoda slow
Nie miales doczynienia z kokaina..
to spada na bloki jak pocisk
, jeśli już to lepiej byłoby 3cmc dodać albo 2mmc. Ale raczej w tych solach gotowych, oferowanych przez vendorów nie ma takich substancji.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
Naucz się czytac ze zrozumieniem mordo i przeczytaj jeszcze raz moje pierwsze zdanie i czesc drugiego to moze zrozumiesz przekazercekercek wrote: ↑2 years agoSmiechu warty twoj post
Hex+4cmc i masz ala bieda koks
... szkoda slow
Nie miales doczynienia z kokaina..
Jwp09, Niestety żaden mi znany rc'k nie był nawet zbliżony do oryginału.
Być może na dniach będę miał okazję testować coś co ma być z założenia zbliżone do koksu.
Pożyjemy zobaczymy.
Być może na dniach będę miał okazję testować coś co ma być z założenia zbliżone do koksu.
Pożyjemy zobaczymy.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Skupcie się na RC i tak nie znajdziecie dobrego zamiennika koksu .
A co jeśli po śmierci bóg zapyta nas jak było w niebie ?
Jak dla mnie to hexen z dawnych czasów był idealny a na dzień dzisiejszy to synthetic cocaine może dać podobne działanie.
Kra krę mija. Lis ma norę, kret ma ryja. Idę i nos trę. Omijam tę krę. Nie idę tym torem, bo tu lis ma norę.
Kra krę omija. Kret ma ryja. Tu lis ma norę. Ominę ten tor. A ja nos trę.
Kra krę omija. Kret ma ryja. Tu lis ma norę. Ominę ten tor. A ja nos trę.
ach ten mityczny koks ,kazdy slyszal ,kazdy bral ,kazdy widzial. Kazdy random z internetu ma na wyciągniecie ręki czysty kolumbijski a potem rozczarowanie że nie działa jak wszyscy opisują.
Ja myślę że 2 fma,4fma,3fma może być zbliżone do kokainy bo lekko stymuluje a po kokainę człowiek ma być wyluzowany