Latest post of the previous page:
KotPerski, A jak idą prace nad tym poradnikiem?Product similar to cocaine
Product similar to cocaine
Chyba najlepiej kupić Fake Coco od któregoś z vendorów bo paru ich ma taki swój produkt
Ja lubie ta od chemcentrum ale teraz jak maja przerwe to warto tego od enzo sprobowac
a nie pomyliles czasem coco z tym rozowym czyms co ludzie tusi nazywaja? co w zalozeniu jest z mdma, ketamina i sladowymi ilosciami 2c-b?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
mix 3cmc z nepem daje moim zdaniem podobne doznania do kokainy, tylko nepa w niewielkich ilościach
Najbliższe w działaniu do koksu chyba 4MMC jednak skąd je dzisiaj wziąć, z dostępnych nie licząc analogów to mi najbardziej 3CMC przypomina oczywiście nie uwzględniając pieczenia w nosie którego po koksie nie doznajmiam.
Nafukany Janek, LUX? Mowa o 4MMC od chemcentrum? Chwilowo chyba nie ma, dopóki Vendor nie zakończy przerwy reorganizacyjnej.
Osobiście jestem święcie przekonany, że wróci.
Osobiście jestem święcie przekonany, że wróci.
Marty_Feldman, tu sie nie zgodze przerobilem duzo roznego koksu i niektore mixy nawet w kosci są dużo gorsze niz zamienniki które robia vendorzy... Przede wszystkim głównym skladnikiem takich gownianych ulicznych mixow jest amfetamina i tam masz fete, cos na znieczulenie i szczypte koki o ile taki cwel co tak robi jest na tyle hojny. I potem to moze byc wszystko zrobione w kość ale zeby zrobić w kość to jeszcze trzeba dodac jakies spoiwo. I powstaje turbo lipa z której masz najgorsza faze w życiu jebac tych co tak robia i policje
KotPerski, fakt, jednak w moim przypadku w kosci rzadziej sie trafial syf niz np rozmieszane juz sypki proszek czy w mini platkach, jednak z ulicy chyba nigdy kosci nie widzialem.
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem