Kartel999, Sand swojego czasu miał właśnie taki różowy Hex, nie brałem od Darka bo za krótko siedzę w temacie RC wcześniej były inne specyfiki ale ze 2 miesiące temu był taki różowy, który dawał to coś !
Grruby, No był taki ale on ogólnie to się różowy robił podczas leżakowania. Ostatnio wydobyłem gramulca tego specyfiku i fajnie robił tylko szkoda ze Vapo kiepsko szło.
Moją propozycją jest zestaw Samplowy który miałby w sobie 10g z każdego prochu po trochu np po 2g Wiadomo że taki zestaw musiałby kosztować trochę wiecej ale myśle że opcja byłaby spoko
- 3mmc w innej formie niż w pillach ?
- benzo chociaż w tabsach ale jakiś clonik lub eti w prochu też bankowo miałby wzięcie .
- A może jest jakaś szansa na powrót tego "legitnego" analogu 4mmc z oferty mailowej, który za g wychodził parę razy drożej niż obecny kurde, że też za długo zwlekałem z zamówieniem po odczytaniu maila i zabrakło dla mnie
wymieniane tu przez innych rzeczy są wszędzie dostępne. Ja podpowiem produkty, które działają znacznie lepiej niż MMCki czy CMCki: 2-FMA, 3-FMA, 4-FMA, 2-FA, 3-FA, 4-FA,
a także dysocjanty, każdy ma swoją unikalną magię: 2-FDCK, 3-HO-PCP, 3-ME-PCPY, 3-MEO-PCE, 3-ME-PCP, DCK, DMXE, HXE, MXiPr, MXPr, O-PCE