Prośba o identyfikację

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
swisher
Ssak
Newbie
Topic author

Prośba o identyfikację

Unread post by swisher » 5 years ago

Witam. Dziś w rączkę wpadła mi chrupka tuBka miętowa mietowy podkład. Sniff niby boli ale mięta super to łagodzi i jest spływ . Testowane po 28h bez snu gdzie było działane 4 od rch**.c*

Malutki pasek a orzeźwia umyśl i duszę mega uspokaja i taki delikatny ale zarazem wyrazisty haj. Fakt palielm jsvzze. serowe zioło ale hmm no powiem wam że w życiu testowane tylko 4 CMC to woo ta tubka była sztos wgl nie tak mocno jak po klefie ale tak subtelnie poekniensien płynie urywa glowe.. albo to serowe zioło . Zwał ? Jaki zwał miłość do ludzi spokój opanowanie zero checi na dorzutke lekka głows i ciało . wiem jak działa klef z MJ a jak zadzialalw ta tubka . Coś pięknego nie spałem ,36h . W tubce było mozr 0.9 i od godz 15 do teraz jadłem sobie takie coś myślę że sprzęt specyficzny takintski. lekki dla głowy i ducha. Myślicie że to RC ?Czy raczej jakas prawdziwa używka
Przy snyfie delikatny ból ale mięta zabija smak i do tego ten specyficzny zapach. Taka kwaśna tubka kwaśny spływ wejście od razu .

Moje ciało i dusza czują się lekko a po 4 były zmęczone i zmienione . Jakieś pomysły coś ktoś ? Myślę że dałem dobra garsc info . Cena 80 zł ( wiem dużo w chuj no ale chciałem spróbować co mają chłopaki ******* scyzoryk Au Au rejony takie chyba nie sprzedałem się sam na siebie pisząc No województwo ;))

Dziękuję za odpowiedź

Status:
Kapitankox
Blister
Newbie

Prośba o identyfikację

Unread post by Kapitankox » 4 years ago

swisher, jak chcesz więcej info to sie odezwij. Wiem tutaj dobrze o co chodzi. CK

Status:
sushirdm
Psychonauta
Newbie

Prośba o identyfikację

Unread post by sushirdm » 4 years ago

Pisz ocb bo ani Ty ani on nie macie PW

Status:
Pietjackck
Ssak
Newbie

Prośba o identyfikację

Unread post by Pietjackck » 3 years ago

Kapitankox,
to jak z ta recepturka bo sam jej poszukuje ;)

Status:
Kapitankox
Blister
Newbie

Prośba o identyfikację

Unread post by Kapitankox » 3 years ago

Pietjackck, nie znalazłem... tylko jedynie lokalnie do nabycia

Status:
Pietjackck
Ssak
Newbie

Prośba o identyfikację