Latest post of the previous page:
Pewnie chce zrobić wyjebkę i zarobić na darmowe ćpanie ten cały HarryPottet,
Dodano po 57 sekundach:
pigularz123, Jak nie zapłacileś to nie płać. Nie karm naganiacza.
Latest post of the previous page:
Pewnie chce zrobić wyjebkę i zarobić na darmowe ćpanie ten cały HarryPottet,
czyli jeśli złapią moja pakę na sortowni to już ją ze sobą zabierają i nie ma opcji aby np. Czekali na mnie w punkcie odbioru lub zapukali za jakiś czas?pigularz123 wrote: ↑3 years agono właśnie chodzi o to, że pewien user tego forum wiedząc z kontekstu rozmowy jakiej substancji potrzebuje dał kontakt do mnie(o co oczywiście poprosiłem)beeniepatu wrote: ↑3 years agopigularz123, policja co do zasady nie moze stosowac prowokacji. Nie moze bowiem wprowadzac w obieg substancji zakazanych ustawa, bo grozi za to stosowna odpowiedzialnosc karna. Dlatego np przechwycone paczki z tematami nie moga zostac puszczone dalej by zlapac adresata przy odbiorze. Jak slusznie wspomniala Gargameli, dzialanie na granicy prawa moze sie zdarzyc ale tylko w bardzo powaznych sprawach, gdzie apetyt na ryzyko podwazania w sadzie zassdniczosci takiej akcji, rekompensowany jest przez rozwiazanie sprawy o bardzo wysokiej szkodliwosci spolecznej czynu. Sa to sprawy naprawde grubego kalibru. Nie Twoj przypadek - tak domniemywam
Pamietaj jednak, ze zdarzaja sie wystawki gdzie policja wie o mozliwej transakcji i interweniuje w trakcie jej dokonania. Osobiscie nie odpowiadalbym na taka oferte. Zapalaja sie czerwone lampki - ktos kogo nie znasz lapie z Toba kontakt bo wiesz, ze jestes w temacie. W tej branzy kupujacy poleca sprzedawce dalej, a nie poleca sprzedawcy potencjalnego kupujacego. Chyba, ze grasz w innej lidze
tej osobie która sprzedaje i ona skontaktowała się ze mną .Jednak ponieważ nie ma żadnej strony itp (miał to być sklep)to wzbudziło to moje podejrzenia.