Przechwycona paczka

Section dealing with legal issues related to the use of stimulants. Questions about legality and legal status.
Status:
Wiaruz
Szczur
Newbie
Topic author

Przechwycona paczka

Unread post by Wiaruz » 4 years ago

Zamówiłem ponad 100 pillsow benzo clonazolamu i etizolamu, dopiero później ogarnalem że jest nielegalne w Polsce. Coś mi może grozić w razie przechwycenia paczki? Jakieś rady w razie w jak sobie radzić z przypałem? Trochę się boję, bo to mój pierwszy i ostatni raz.

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

Przechwycona paczka

Unread post by GrzybeQ » 4 years ago

Wiaruz wrote:
4 years ago
Zamówiłem ponad 100 pillsow benzo clonazolamu i etizolamu, dopiero później ogarnalem że jest nielegalne w Polsce. Coś mi może grozić w razie przechwycenia paczki? Jakieś rady w razie w jak sobie radzić z przypałem? Trochę się boję, bo to mój pierwszy i ostatni raz.
Przecież prawie wszystkie dopki już są nielegalne w Polsce. Gdyby cię złapali z towarem w ręce to nawet 1/3 w zawiasach. Natomiast za przejętą paczkę nic ci nie grozi jak się nie przyznasz, dodatkowo w twoim przypadku zamawiałeś benzo czyli leki, więc gdy jakimś cudem coś chcieli ci przywalić to podpinasz to pod problemy psychiczne, depresja i takie tam, nie musisz za wiele się wysilać wtedy z kombinowaniem. Nie masz się co martwić, statystycznie, to może 1 na 200/300 paczek wpada, jak nie rzadziej.

Status:
Wiaruz
Szczur
Newbie
Topic author

Przechwycona paczka

GrzybeQ, dzięki za odpowiedź, w sumie ja mam nawet i schizofrenie stwierdzoną i na papierach, więc w razie w będę grał niepoczytalnego xD? Nie wiem jak się punkt reputacji daje, a chętnie bym Ci wrzucił

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Przechwycona paczka

Unread post by Gandalf » 4 years ago

Wiaruz, dałem dwa od siebie i za ciebie. :)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Przechwycona paczka

Unread post by Smith » 4 years ago

Tak patrząc na Twój profil można "zgadnąć xD" od kogo są te pillsy. Skąd pewność, czy nawet spekulacje, że paka wpadła?
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
Wiaruz
Szczur
Newbie
Topic author

Przechwycona paczka

Smith, może nie wpadnie, nie wiem.. Ale trochę mam schizę o to, bo ogarnąłem że jest nielegalne po fakcie, wziąłem wszystko na swoje dane, a moze się uda..

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Przechwycona paczka

Ten vendor jest już trochę w branży i akurat ma doświadczenie w tym jak wysłać to i owo, żeby nie wpadło. Tak czy siak następnym razem obadaj temat zanim coś zamówisz, szczególnie na swój adres. Z fartem :D

Status:
Wiaruz
Szczur
Newbie
Topic author

Przechwycona paczka

Smith, no to trochę mnie uspokoiłeś i dzięki Ci za to. To czekamy i zobaczymy, oby się udało. Pozdro

Status:
Wiaruz
Szczur
Newbie
Topic author

Przechwycona paczka

GrzybeQ, Gandalf, Smith

No niestety paczki do tej pory nie otrzymałem, do Polski dotarła ale kurier otrzymał maila (chuj wie od kogo) Że mają tej paczki nie dostarczać i stoi.. Miał ktoś taki przypadek? Spodziewać się już wizyty smutnych panów? :lol:

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Przechwycona paczka

Wiaruz, no brzmi to chujowo, sory że to napiszę, ale jak to Twoje pierwsze zamówienie to masz niemożliwego pecha. Musiałeś trafić na tą jedną trefna partie, w której zamawiał koleś wpisany na blackliste bo na jego adres ciągle paki wpadały. No jeśli podałeś dokładnie swoje dane to musisz być przygotowany na najgorsze.

Status:
Wiaruz
Szczur
Newbie
Topic author

Przechwycona paczka

Smith, niestety pierwsze zamówienie i padaka, trudno - ale czym jest to najgorsze? Czy przygotować się na przeszukanie mieszkania? Bo chciałbym drugi raz zamówić.

Status:
Morfix
Szczur
Newbie

Przechwycona paczka

Unread post by Morfix » 4 years ago

Wiaruz, Ja bym już raczej ogarniał prawnika.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Przechwycona paczka

Wiaruz, tak przygotuj się na najgorsze. Posprzątaj chatę, do póki nie wjadą Ci na kwadrat, lub nie dostaniesz wezwania UC czy bezpośrednio od policji to siedź cicho.

Btw nie rozumiem. Tak byłeś przerażony tym, że przechwycą Ci paczkę, pytałeś się czy będzie okej bo Ty nie wiedziałeś Pisałeś, że nie ogarnąłeś kwestii prawnych, nie wiedziałeś, że te substancje są nielegalne, po czym jak jebli Ci pakę to zastanawiasz się nad ponownym zamówieniem? Czy to ja czegoś nie rozumiem, czy coś jest z Tobą nie tak? xDD

Dodano po 7 minutach 47 sekundach:
Wiaruz wrote:
4 years ago
Trochę się boję, bo to mój pierwszy i ostatni raz.
Dodano po 55 sekundach:
Mózg rozjebany :D

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Przechwycona paczka

Unread post by Boss » 4 years ago

Wiaruz, teraz rzadnego tematu nie trzymaj na chacie wyrazie wizyty z rana smutnych panów ;) Wyczyść laptop telefon
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Wiaruz
Szczur
Newbie
Topic author

Przechwycona paczka

Smith, Boss, jutro chciałem drugi raz zamówić :lol: z początku się trochę przestraszyłem ale jak dzwoniłem do kuriera powiedzieli mi że jest adnotacja że powrót do nadawcy to się uspokoiłem. Ale patrząc na śledzenie nic się nie zmienia, żeby miała wracać do nadawcy. Cóż mam schizofrenie i potrzebuje czasem na swoje Stany benzo, może to będzie łagodzące i nic wielkiego mi grozić prawnie nie będzie. Wstrzymam się z zamówieniem, bo drugi raz już może być większa lipa..