Latest post of the previous page:
Jadłem homika za nim atom pojawił się na świecie, a wiem że miał sort z kosmosu, czyli ten sam co próbowałem, więc coś jest z twoją wrażliwością na rzeczy.
To dobitnie pokazuje, że nie powinieneś zażywać takich substancji bo twoje ciągi myślowe nie są zdrowe do prawidłowego tripowania.Gruszka wrote: ↑6 years agopriap, mi sie nie chce rozpisywać na innym forum napisalem tr. Mialem takie filmy ze sluchajac pianina w tle wkrecilo mi sie ze leze na jakims cmętarz alla park duzżo liści i ktoś dla mnie gra na pianinku na koniec mojej egzystebcji na tym świecie. A patrząc w lustro cały czas te samo spojrzenie dziwne twarz jak by nie moja. Każde pomieszczenie w domu to inna bajka
Ogolnie nie bylo mi dobrze i chcialem bardzo aby sie to skonczylo.
To się przytrafia, bo też doświadczyłem takich myśli, funeralnych że tak je nazwę, rozkmin odnośnie przemijania, ale nigdy z lękiem, nigdy mnie pod wpływem te myśli nie męczyły, tym bardziej nie sprawiały, że miałem potrzebę przerwania tripa. Może myślisz za dużo śmierci, a psychodeliki to wywalają na wierzch, nie wiem ale nie polecam ci zażywania psychodelików, jeżeli cię te myśli męczą.