Przywitaj się!
Przywitaj się!
Witam wszystkich dopkowych maniaków, w tym temacie można się przywitać, opowiedzieć coś o sobie.
Przywitaj się!
Witam wszystkich:) Krótko o sobie, mam 24 lat, od czasu do czasu lubię coś skolekcjonować (10 g miesiac). Po prostu czasami warto oderwać się od szarej rzeczywistości :p. RC traktuje jako dodatek, do i tak szalonego zycia.Z produktów kolekcjonerskich oraz innych używek korzystam sporadycznie, weekendowo. Wi3c myślę, że od czasu do czasu będę mogła się podzielić się z Wami moimi prywatnymi przemyśleniami i doznaniami ! Co do mojej "ksywy" mokra, jest to pseudo z czasow,szkoły podstawowej, i nie ma nic wspolnego z.. No sami mozecie sie domyslec.. Zboczuchy :p! Pozdrawiam świrki :*
Przywitaj się!
no elo. Mam 22 lata i niczego nie kolekcjonuję, ja ćpam. Bardzo lubię apteczne benzodiazepiny i apteczne opioidy, nie znoszę kanna, stimów ani innych syfów ryjących beret. A psychodeliki to dla mnie fałszywa wizja w głowie i dla mnie takie tripy nie mają zadnego znaczenia, zwykłe ogłupienie. Ja w ćpaniu szukam relaksu, bo jestem hedonistą
poza tym słucham black metalu i mam lekko nazistowskie poglądy. Oprócz tego gardzę chrześcijaństwem jak niczym innym, m.in. za to, że zniszczyli naszą słowiańską wiarę i kulturę
pozdrawiam
poza tym słucham black metalu i mam lekko nazistowskie poglądy. Oprócz tego gardzę chrześcijaństwem jak niczym innym, m.in. za to, że zniszczyli naszą słowiańską wiarę i kulturę
pozdrawiam
Przywitaj się!
Elo forumowicze! Dołączam do was ja, czyli kolekcjoner substancji i kobiecych staników!
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Przywitaj się!
Cześć wszystkim, na tym forum jestem nowy na innym stary. Interesuja mnie euforyoi stimy NIE bo mi się ciężko oddycha po nich
Przywitaj się!
Witam Queen z tej strony ;3 zarejestrowałam się wcześniej, teraz mam trochę czasu to się poudzielam,
Te forum jest super !
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Te forum jest super !
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
Przywitaj się!
Cześć. Zaczynam kolejny etap zabawy z rzeczywistością, więc chętnie poczytam Wasze "recenzje", by następnie skonfrontować je ze swoimi. Osiem.
Przywitaj się!
Cześć wam wszystkim
Oto ja , opisywać siebie nie będę , wybrani mieli okazję mnie poznać i tak samo wybranych poznałem i ja
Życzę wam udanych podróży pośród meandrów tego mistycznego świata
quatre em em će
Oto ja , opisywać siebie nie będę , wybrani mieli okazję mnie poznać i tak samo wybranych poznałem i ja
Życzę wam udanych podróży pośród meandrów tego mistycznego świata
quatre em em će
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.