Pytania dotyczące zamawiania

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
Odyniec
Dyletant
Newbie
Topic author

Unread post by Odyniec » 5 years ago

Witam, jako że jestem dość nowy w temacie zamawiania przez internet produktów od vendorów miałbym parę pytań dotyczących zamawiania:

1. Czy do zamawiania poprzez użycie smartfona bezpiecznym będzie: wyciągnięcie karty sim, użycie WiFi zapożyczonego od sąsiada, użycie Nord vpn oraz włączenie tora?
2. Czy użycie orbota zamiast Nord vpn'a wchodzi w grę?
3. Czy wyciągnięcie karty sim coś da?
Wchodzę załóżmy na stronę vendora i wysyłam do nich maila co chce zamówić używając proton maila.
4. Jeśli zamawiam na paczkomat to czy kod zostanie wysłany na mojego proton maila którego użyłem do wysłania wiadomości do vendora, czy muszę podać innego maila?
5. Jeśli płacę wpłatą na rachunek bankowy, co wpisać w polach:
nazwa odbiorcy, nazwa odbiorcy cd, tytułem, tytułem cd?
Rozumiem że podaję fake imię i nazwisko.
6. Czy przy podaniu adresu najlepiej podać miejscowość w jakiej znajduje się poczta oraz fake ulice i numer domu, czy może lepiej wymyślić adres?

Status:
StaryDziad
Sniffiarz
Newbie

Unread post by StaryDziad » 5 years ago

Dobra odwieczny temat, to podpowiem, karta z Ukrainy, plus telefon bez systemu android windows czy jakiegokolwiek, może być za 60 zł na seniora, ale wy debile, karty w adroidach zmieniach nie wiedząc iż trzeba lokalizację wyłączyć

Proste jak walenie, karte kupisz zagraniczną gdziekolwiek, plus telefon bez systemu operacyjnego, stary rzep ot proste ;)