pytanie o sklep
pytanie o sklep
Witam dopek.pl chcialbym sie dowiedziec co do pewnego sklepu czy ktos tam kupowal ostatnio a mianowicie sklep https://d*pal*cz*-s*le*.or* czy wiecie cos o tym sklepie dobre maja i czy szybko wysylają towar prosze o info
pytanie o sklep
czemu walek kupywales tam morzesz troche jasniej sklep jest w internecie to jak walek morze byc
pytanie o sklep
Takich sklepów jest tysiące sam kiedyś sie w bambino zrobiłem jak nie znałem dopka.onfo
Anna Jurksztowicz-hej man!
pytanie o sklep
Normalnie takich wałków jest co najmniej 5 jak wpiszesz na necie research chemicals!
Ile można to samo w kółko, jakbyscie nie mogli kupować u tych co są na forum sprawdzeni.
Ile można to samo w kółko, jakbyscie nie mogli kupować u tych co są na forum sprawdzeni.
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
pytanie o sklep
kupywalem w atomchemicals i bylo ok ale jest przerwa wczesniej w rcchem tez ok i niedawno zmuwiony towar z tej strony poszed przelewem i nie ma zadnej odpowiedzi chba to duzy sklep jest jak na taka witryne z dopalaczami
pytanie o sklep
Haha ceneo:D
Pomogłem?
Zaciekawiłem?
A może rozśmieszyłem?
Zostaw to nic nie kosztuje; )
Zaciekawiłem?
A może rozśmieszyłem?
Zostaw to nic nie kosztuje; )