Witajcie! Jestem tu nowy więc bądźcie delikatni.
Zbliża mi się niedługo okazja. Jestem ogółem abstynentem (wiele lat brania weszło na głowę), ale nigdy nie brałem grzybów więc, z powodu okazji i towarzystwa które mnie może na niej pilnować pomyślałem że to byłby najlepszy moment. Problem taki, że mój jedyny kontakt zniknął z radaru i nie spodziewam się żeby kiedykolwiek wrócił.
Moją jedyną alternatywą na ten moment jest spróbować kupić coś w jednym ze sklepów. Czy jest coś co przyniosłoby podobne efekty co możecie polecić?
Pytanie od nooba: czym zastąpię grzybki?
hm... poszukaj sobie jakiś tryptamin lub fenyloetyloamin...abstyszaman wrote: ↑3 years agoWitajcie! Jestem tu nowy więc bądźcie delikatni.
Zbliża mi się niedługo okazja. Jestem ogółem abstynentem (wiele lat brania weszło na głowę), ale nigdy nie brałem grzybów więc, z powodu okazji i towarzystwa które mnie może na niej pilnować pomyślałem że to byłby najlepszy moment. Problem taki, że mój jedyny kontakt zniknął z radaru i nie spodziewam się żeby kiedykolwiek wrócił.
Moją jedyną alternatywą na ten moment jest spróbować kupić coś w jednym ze sklepów. Czy jest coś co przyniosłoby podobne efekty co możecie polecić?
A gdzie ? w zagranicznych sklepach...
jak szukać sklepy ?
hm... no niestety ale to będzie trudne bo trzeba znać nazwę sklepu... np or***e Ch****a*s tylko odrobinę zmodyfikowana nazwa musi być aby znaleźć sklep z blotterami.
chciałem tylko pomóc.
Powodzenia.
Wiadomość moderatora
Nie pisz pełnych nazw sklepów
abstyszaman, kto pyta nie bladzi. Tylko skoro nie znasz grzybowej fazy to Twoje pytanie jest troszke wadliwe. Wszystkie psychodeliki beda dzialaly w spectrum fazy grzybowej. Ta jest dosc specyficzna, duzo zalezy od jakosci, typu, ilosci grzybow. Co jednak najwazniejsze przy sajko, obok substancji trzeba zadbac o S&S - to ma niebagatelne znaczenie dla udanego tripa. Jadles kiedys kwasa? Wrzuc LSD, tryptaminy, 5-MEO-DMT. Wszystko to daje podobne przezycia jak grzyby - od euforii i smiechu, przez plywajace podlogi, po wedrowki wglab siebie i odkrywanie nieodkrytego
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
- Status:
abstyszaman, zaczyna się sezon grzybowy. Może w tym czasie odnajdziesz jakieś okazy. Satysfakcja z takiej podróży jest większa. Będziesz też miał czas na zdobycie wiedzy z obszaru jak bezpiecznie odbyć o pierwszą psychodeliczną podróż.