pytanie retoryczne - czy dragi RC z dark netu sa lepsze?
otóż miałem okazje złapać paczkę < dosłownie > 1g 4cmc z dark netu i porobiła mnie tysiąc razy bardziej okrutnie niż wszystko co udało mi się załatwić pod tą nazwą w bardziej dostępny sposób
dość powiedzieć że ta paczka starczyła mi na 3 dni kiedy zwykła piąteczka starcza na jeden
o co więc kaman ?
powstają naraz 2 kwestie które właściwie są sobie równoważne
1 vendor < dostawca - to skąd bierzemy > MA ZNACZENIE
2 nazwy środków < wiadomo jakie nie będę wymieniał > są bardziej orientacyjne niż kompletne nigdy nie oznaczają dokładnie takiego samego środka niż w firmie obok i to by było na tyle
na potwierdzenie mam że taka sytuacja zdarzyła się już drugi raz 3cmc kryształ pobrany z holandii był na tyle mocny że nie mogłem unieść bani i MUSIAŁEM ratować się szybką ewakuacją do monopolowego aby popić najmocniejszy ze znanych mi psychotropów aby chociaż trochę wrócić do normaności
po ogólnie znanym mi 3cmc które spożywam dosyć często też w krysztale takie rzeczy się nie zdarzają więc o coś rzeczywiście tu chodzi
nie chcę przy tym nikogo obrażać ani niczego sugerować stwierdzam tylko fakt
pozdro
dość powiedzieć że ta paczka starczyła mi na 3 dni kiedy zwykła piąteczka starcza na jeden
o co więc kaman ?
powstają naraz 2 kwestie które właściwie są sobie równoważne
1 vendor < dostawca - to skąd bierzemy > MA ZNACZENIE
2 nazwy środków < wiadomo jakie nie będę wymieniał > są bardziej orientacyjne niż kompletne nigdy nie oznaczają dokładnie takiego samego środka niż w firmie obok i to by było na tyle
na potwierdzenie mam że taka sytuacja zdarzyła się już drugi raz 3cmc kryształ pobrany z holandii był na tyle mocny że nie mogłem unieść bani i MUSIAŁEM ratować się szybką ewakuacją do monopolowego aby popić najmocniejszy ze znanych mi psychotropów aby chociaż trochę wrócić do normaności
po ogólnie znanym mi 3cmc które spożywam dosyć często też w krysztale takie rzeczy się nie zdarzają więc o coś rzeczywiście tu chodzi
nie chcę przy tym nikogo obrażać ani niczego sugerować stwierdzam tylko fakt
pozdro
Tylko proszę się nie zagalopować, gdyż o sklepach w dark necie.
Co do 3CMC, to do tej pory nigdy nie przejechałem się na jakości u SCAM, zawsze sort mną zamiata, chociaż osobiście reflektuję przerwy, pomiędzy zabawami - ostatni raz jakoś w styczniu się bawiłem.
Niebawem znów przymierzam się do testów.
Co do 3CMC, to do tej pory nigdy nie przejechałem się na jakości u SCAM, zawsze sort mną zamiata, chociaż osobiście reflektuję przerwy, pomiędzy zabawami - ostatni raz jakoś w styczniu się bawiłem.
Niebawem znów przymierzam się do testów.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Ma ktos jakies ciekawe stronki z darknetu? Mozna na priv oczywiscie?
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Przypominam:
Forum Dopek.eu skupia się wyłącznie na Research Chemicals - czyli LEGALNYCH odczynnikach służących do badań laboratoryjnych.
Każde publiczne wspomnienie o marketach z deep webu będzie surowo karane - ze względów bezpieczeństwa nie możemy nikomu na to pozwolić! Surowo zabrania się u nas jakiejkolwiek dyskusji o marketach znajdujących się w deep webie (sieć TOR)!
Co na priv, zostaje na priv.
Forum Dopek.eu skupia się wyłącznie na Research Chemicals - czyli LEGALNYCH odczynnikach służących do badań laboratoryjnych.
Każde publiczne wspomnienie o marketach z deep webu będzie surowo karane - ze względów bezpieczeństwa nie możemy nikomu na to pozwolić! Surowo zabrania się u nas jakiejkolwiek dyskusji o marketach znajdujących się w deep webie (sieć TOR)!
Co na priv, zostaje na priv.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Ja rozumiem analog mefa. tylko ze te analogi przestają powili mefa przypominać. a i zejścia.... też bym się podłączył do pytania ale jako osobie nowej to się nie należy ;P
wypowiem się jeśli mogę
dwa zdania
1. dragi z dark netu a dragi oficjalnymi kanałami < uznaje że te tutaj to mimo wszystko oficjalne jeśli przestaniemy udawać że jest tu jakakolwiek konspiracja - wszystko dzieje się na oczach wszystkich tak naprawdę > to NIEBO a ZIEMIA - to oczywiście metafora dla wszystkich zrozumiała jak mniemam
2. kto będzie chciał znajdzie dostęp - możecie wierzyć na słowo
amen
dark net to również metafora
chodzi o to by znalezc srodek niosący życie a nie smierc
niestety granica jest tu sliska
stety to jest łatwiejsze niz myslisz
"kieruj się sercem"
dwa zdania
1. dragi z dark netu a dragi oficjalnymi kanałami < uznaje że te tutaj to mimo wszystko oficjalne jeśli przestaniemy udawać że jest tu jakakolwiek konspiracja - wszystko dzieje się na oczach wszystkich tak naprawdę > to NIEBO a ZIEMIA - to oczywiście metafora dla wszystkich zrozumiała jak mniemam
2. kto będzie chciał znajdzie dostęp - możecie wierzyć na słowo
amen
dark net to również metafora
chodzi o to by znalezc srodek niosący życie a nie smierc
niestety granica jest tu sliska
stety to jest łatwiejsze niz myslisz
"kieruj się sercem"
Wiadomość moderatora
Scalono
Nie są lepsze, ani nie są gorsze. Jeśli chodzi o chlory to często brudny towar jest tym mocniejszym bo wali w łeb na wejściu. Stad tyle osób tęskni za toksycznym gownem o nazwie 3cmc Gold xd
Jeszcze rok temu jakosc RC na DM była TRAGICZNA. Teraz podobno jest trochę lepiej i wracają perełki jak apvp itd. Przez DM zazwyczaj nie opłaca się kupować RC, które można kupić np tutaj, bo wieksza szansa jest na to, ze towar będzie dobrej jakosci jak jest produkowany w miejscu gdzie jest legalny. Na DM RC są drogie i najczęściej są od jakiegoś V z clearneta. Zdarzają się perełki, ale dużo częściej dostanie się gowno, jesli to jakaś piwniczna synteza.
pawelnrg, to analogi kiedykolwiek przypominały mefa? Na DM łatwo można zostać wydymanym, vendorzy maja 99% pozytywnych opinii, a puszczają gowno. Nie mówiąc już o tym, że mogą was okrasc mi włamali się się fb pomimo tego, że miałem tailsa, logowanie 2FA itd. Wniosek jest taki, że nie polecam korzystać z DM osobom, które nawet tam wejść nie potrafią, a już na pewno nie po to by kupić RC, które można dostać tutaj.
Jeszcze rok temu jakosc RC na DM była TRAGICZNA. Teraz podobno jest trochę lepiej i wracają perełki jak apvp itd. Przez DM zazwyczaj nie opłaca się kupować RC, które można kupić np tutaj, bo wieksza szansa jest na to, ze towar będzie dobrej jakosci jak jest produkowany w miejscu gdzie jest legalny. Na DM RC są drogie i najczęściej są od jakiegoś V z clearneta. Zdarzają się perełki, ale dużo częściej dostanie się gowno, jesli to jakaś piwniczna synteza.
pawelnrg, to analogi kiedykolwiek przypominały mefa? Na DM łatwo można zostać wydymanym, vendorzy maja 99% pozytywnych opinii, a puszczają gowno. Nie mówiąc już o tym, że mogą was okrasc mi włamali się się fb pomimo tego, że miałem tailsa, logowanie 2FA itd. Wniosek jest taki, że nie polecam korzystać z DM osobom, które nawet tam wejść nie potrafią, a już na pewno nie po to by kupić RC, które można dostać tutaj.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Smith, pomimo jakiejkolwiek antypatii do Ciebie < która jest bardziej udawana niż rzeczywista > stwierdzam że dobrze powiadasz.
jeśli was interesuje pewna myśl wariata < którym nie zaprzeczam że jestem > dobrze jest zarzucać coś co ma jakiś odcień kolor bez tej przerażająco śmiertelnej bieli - tu dla spostrzegawczych widać że zgadzam się ze smith
cytat
ale błagam jeżeli zdecydujecie się iść moją drogą
bądźcie ostrożni
z fartem
Smith, jeszcze chciałem coś wspomnieć wiem że truizm ale trzeba to powiedzieć
analogi przypominają mefa
w jakim sensie napisałem osobno długiego posta
i nie chce mi się powtarzać
przypominają ale nim nie są
kto myśli analog oznacza równa się to jest głupkiem moim zdaniem
jeśli was interesuje pewna myśl wariata < którym nie zaprzeczam że jestem > dobrze jest zarzucać coś co ma jakiś odcień kolor bez tej przerażająco śmiertelnej bieli - tu dla spostrzegawczych widać że zgadzam się ze smith
cytat
a już marzeniem < to zagadka łamigłówka która łatwo jest rozwiązać > jest RC który ma prawdziwą barwę
ale błagam jeżeli zdecydujecie się iść moją drogą
bądźcie ostrożni
z fartem
Smith, jeszcze chciałem coś wspomnieć wiem że truizm ale trzeba to powiedzieć
analogi przypominają mefa
w jakim sensie napisałem osobno długiego posta
i nie chce mi się powtarzać
przypominają ale nim nie są
kto myśli analog oznacza równa się to jest głupkiem moim zdaniem
Wiadomość moderatora
Czy Ty musisz wszystko w kilku postach pisać, zamiast pomyśleć i napisać, w jednym, całym poście, nie dodając Nam dodatkowej pracy?
cos w tym jest brevier czy jak mu tam, nie wazne, ma troche racji, co to brałem zawszez zmiejsca którego nie wolno wymawiac dziala o wiele lepiej niz z clearnetu, aczkolwiek nie wszytsko chodzi głownie o 3mmc, niebo a ziema, z tych sklepow to same gowna wysyłaja co nawet kurwa 15m obk 3mmc nie lezeało, raz mi sie udalo trafic na dobry sklep z holki gdzie bylo to czego szukałem, ale przez chwile.
Ogolnie unikam partnerskich bo jakosc do dupy(nie wszystkich odczynnikow). mam juz swoje zrodla ktorych nigdy nie zmienie
Ogolnie unikam partnerskich bo jakosc do dupy(nie wszystkich odczynnikow). mam juz swoje zrodla ktorych nigdy nie zmienie
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Smith, jakiś czas temu jak delegalizowali mefa zaraz pojawiły się substancje "niby podobne" niby, bo to była masakra niepozytywna. (jakieś palpitacje serca czy zmiana koloru skóry - to ładnie musiało wątrobę rozwalać ) innym się podobało bo trzepało, ja nie uważam że dobrą fazę ma się od walenia młotkiem po głowie wiec jestem życiowo nieszczęśliwy - ahhh te wymagania..... wiec jak teraz czytam gdzieś słowo analog to mnie się cofa bo mam na myśli "tamten" analog z legalnego sklepu...
widzę że mam poparcie w słowach
Czy np: Kamilwajha, - 99% - bo nie wszystko spróbowałem wiec mam niepewność.
Dziękuje Wam poczułem się zdrowszy na ciele i umyśle.
Ale też trafiłem takie opinie
widzę że mam poparcie w słowach
AMEN.
Czy np: Kamilwajha, - 99% - bo nie wszystko spróbowałem wiec mam niepewność.
Dziękuje Wam poczułem się zdrowszy na ciele i umyśle.
Ale też trafiłem takie opinie
Wiadomość moderatora
Usuwam link, do forum / stron o podobnej tematyce
pawelnrg, analogami mefa są defacto 3mmc, 3cmc, 4cmc, ale też wszystkie cec'e, emc (chyba tak to się nazywalo) I prawie nieaktywny mexedron. Analog to po prostu substancja CHEMICZNIE bliźniaczo podobna do pierwowzoru. Nie znaczy to jednak, że będą podobne działaniem, czy w ogole aktywne. Śmiem twierdzić, że większość dzisiejszych analogow mefa podążając tą definicja analogami nie są.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Smith, przepraszam za wspominam i sory za offtopic
mexedron był ( jest ) aktywny tylko jest duzo slabszy od pozostalych wymienionych
byl polecany w miksach z 3cmc na przyklad
a takze stosowany przez nieuczciwych vendorow jako wypelniacz
mexedron był ( jest ) aktywny tylko jest duzo slabszy od pozostalych wymienionych
byl polecany w miksach z 3cmc na przyklad
a takze stosowany przez nieuczciwych vendorow jako wypelniacz