R*-chemi***s.o*g

Opinions about research chemicals shops and their products.
Most active topic:
Where to shop research chemicals now?
Status:
Sicario
Opiowrak
Farmaceuta
Topic author

R*-chemi***s.o*g

Unread post by Sicario » 6 years ago

Witajcie, znalazłem taki oto sklep przeglądając różowe forum. Ogólnie droga przesyłka, bo aż 120zł. Macie jakieś opinie o tym sklepie? :thumbup:
Jeżeli pomogłem, zostaw + :wave:
Jeżeli nie pomogłem, również zostaw :E

Image

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

R*-chemi***s.o*g

Unread post by GrzybeQ » 6 years ago

Conscribo wrote:
6 years ago
Witajcie, znalazłem taki oto sklep przeglądając różowe forum. Ogólnie droga przesyłka, bo aż 120zł. Macie jakieś opinie o tym sklepie? :thumbup:
Przecież to jest dobrze znany sklep. 3mmc słabiutkie ponoć, chyba to samo co ma kosmita. Nie warto.

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Użytkownik

R*-chemi***s.o*g

Unread post by mss5mdc » 6 years ago

Conscribo wrote:
6 years ago
Conscribo, po co dublujesz temat, skoro ten vendor ma tu swój temat od dawien dawna https://dopek.eu/r%2Ache%2A%2Als.org-t597s110.html
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
Sicario
Opiowrak
Farmaceuta
Topic author

R*-chemi***s.o*g

Unread post by Sicario » 6 years ago

mss5mdc wrote:
6 years ago
Conscribo wrote:
6 years ago
Conscribo, po co dublujesz temat, skoro ten vendor ma tu swój temat od dawien dawna https://dopek.eu/r%2Ache%2A%2Als.org-t597s110.html
Nie zauważyłem, mea culpa.
Jeżeli pomogłem, zostaw + :wave:
Jeżeli nie pomogłem, również zostaw :E

Image

Status:
Krupier77
Szczur
Newbie

R*-chemi***s.o*g

Unread post by Krupier77 » 6 years ago

Zamówienie dotarło wyjątkwo szybko.

3-mmc głowy nie urywa, lecz jest w miarę do zaakceptowania.

Status:
Cerberus
Sniffiarz
Użytkownik

R*-chemi***s.o*g

Unread post by Cerberus » 5 years ago

Nigdy nie spotkałem się z takim etizolamem :E
bez tolery trzeba ładować odrazu 4-5mg, nie poczujesz tu żadnej prospołeczności, co jest głównym celem brania tego, czuć jedynie lekko podbitą pewność siebie i zmulenie, jak wezmiesz te 5 mg bo jeśli mniej nic nie poczujesz to rób odrazu kawe z 3 łyżeczek :E normalnie po takiej kawie to jak alkus bym się trzósł.
4cmc jest niezłe, wage dopiero zamówiłem to nie wiem ile dokładnie brałem, ale na oko 250mg klepie za słabo i koło 40min, zaś 2x tyle koło 500 mg daje piękną euforie na ponad godzinę, ale tak siada na oczy, że tylko słuchawki zamykać oczy i jarać się odbiorem muzyki, lub próbować coś robić na jedno oko :E jak pojebany no i dziwny zjazd po tej 4, bo po innych nie odczuwałem niepokoju a potej tak
Etizolam od nich nadaje sie głównie na zbicie fazy/ paranoi czy tego niepokoju na zejście, jak wziąłem to przed pracą to musiałęm walić 2 kawy z 3 łyżek i jeszcze brać na później litra Tigera :D, eti jedynie na zjazdy i na sen-no czuć lekki czill ale przymulenie wszystko psuje, to nie działa jak eti, tyle

Status:
Cerberus
Sniffiarz
Użytkownik

R*-chemi***s.o*g

Unread post by Cerberus » 5 years ago

proszę scalić posty zapomniałem dodać coś o 3mmc, tak to napewno 3mmc, ale jest takie zamulające, że 4cmc wygrywa starcie. Mi aż ciężko gadać było normalnie po tym 3mmc tak przymula system, krótko działa. 4cmc królem euforycznym od tych panów :mrgreen:

Status:
Pathology1920
Sniffiarz
Newbie

R*-chemi***s.o*g

Unread post by Pathology1920 » 5 years ago

Slow kilka o tym troche zapomniany tu vendozie. Podobno stawia tylko i wylacznie na jakosc zobaczymy. Jak narazie komunikatywnosc 10/10 reszta niebawem;)
Od małego na całego

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

R*-chemi***s.o*g

Unread post by GrzybeQ » 5 years ago

Pathology1920 wrote:
5 years ago
Slow kilka o tym troche zapomniany tu vendozie. Podobno stawia tylko i wylacznie na jakosc zobaczymy. Jak narazie komunikatywnosc 10/10 reszta niebawem;)
Ostatnio szyld zmienili i strona ładniejsza jest. Jeśli chodzi o ich 3-cmc to wygląda trochę podobnie do kosmicznego OLD ICE. Co do 3-mmc to wiem, że na początku ludzie chwalili, ostatnio coś narzekali, a teraz jak jest to trzeba więcej recenzji.
Natomist co do 4-cmc Brown jest to to samo co 4-cmc BC Limited u Preda, czyli bardzo dobra czwórka. Jak to zamówiłeś to polecam ci ładować bombki 300mg, bo przy sniffe akurat ta czwórka nie pokazuje pazura, ale per oral jest mocarna.

Status:
Pathology1920
Sniffiarz
Newbie

R*-chemi***s.o*g

Unread post by Pathology1920 » 5 years ago

Warto tez wspomniec ze zmienila im sie cena wysylki kurierem aktualnie koszt to 69zl.
Od małego na całego

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie

R*-chemi***s.o*g

Unread post by Feszek » 5 years ago

Mi zaproponował sample 3x2g po mojej stronie tylko koszt wysyłki.

Nie skorzystałem bo w sumie jak już testuje to tylko jeden odczynnik który do mnie już leciał od innego V. A teraz przerwa bo tolerka podskoczyła więc nie chciałem się zobowiązywać do recenzji.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

R*-chemi***s.o*g

Unread post by Gargameli » 5 years ago

Pathology1920 wrote:
5 years ago
Warto tez wspomniec ze zmienila im sie cena wysylki kurierem aktualnie koszt to 69zl.
to fajnie, że nie 109zł jak ostatnio :-)
Feszek wrote:
5 years ago
Mi zaproponował sample 3x2g po mojej stronie tylko koszt wysyłki.
zgadza się, sample za free, wystarczy pokryć koszta wysyłki :-)

Ogolnie odczynniki dobrej jakości.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

R*-chemi***s.o*g

Zero odzewu od 14 dni, chłopaki się zmyli z różowego albo zostali wy***ni.... Wygląda jak exit-scum albo jakiś najazd niebieskich. Z jednej strony powiększali asortyment i się rozwijali. Gdyby to miał być exit-scum to by odblokowali wszystkie sorty żeby naganiać do zakupy a tak nie było. Tak to wyglądało np. z dopek.info jak w sierpniu nawet dodali jakieś stare sorty opio tylko żeby naganiać kasę. Raczej wygląda jak jakieś grube problemy......

Dodano po 1 godzinie 31 minutach 30 sekundach:
Ps. Zmieniło mi nazwę jednego nieistniejącego już sklepu na dopek w powyższym poście, ale sens pozostał....

Status:
DyroX
Psychonauta
Newbie

R*-chemi***s.o*g

Unread post by DyroX » 5 years ago

Pod koniec zniżyli kuriera jeszcze

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

R*-chemi***s.o*g

DyroX To był na pewno mini sklep 1-2 osób więc z jakiegoś powodu, jak dostali duże przelewy mogli podjąć decyzję, że się zmywają. Chcoaiż na razie nie ma dużo postów od niezadowolonych, chyba, że na różowym Pasjo w tym maczał palce i usuwa takie głosy :P