Latest post of the previous page:
No tak nie wspominając o tym, że takie coś łatwo przedawkować i mieć zapaść oddechową...RC opiods
RC opiods
No dla niektórych to jest sposób na samobója, tzw. golden shoot.Mefedron90 wrote: ↑1 year agoNo tak nie wspominając o tym, że takie coś łatwo przedawkować i mieć zapaść oddechową...
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
RC opiods
Nie chce mi się nawet wszczynać dyskusji. To coś jakby wszystkie barbiturany były nadal dostępne, to nagle wszyscy jechaliby po nich. Wszystko z głową, a jak ktoś jej nie ma to niestety. Albo go trzymać od tego z daleka, albo niech się z tym w końcu zmierzy. Wypowiadają się tutaj osoby, które nie miały nigdy opio w krwioobiegu. Ja tymczasem przerobiłem różne opio od tramadolu 1g+ do pochodnych fentanylu walonych na oko i w porównaniu do innych RC, wyrządziły mi one najmniejszą szkodę. Tylko uzależnienie psychiczne jest kosmiczne, jeśli coś naprawdę robi robotę. Wtedy pojawia się problem.
RC opiods
Urzekła mnie twoja historia do tego stopnia, że postanowiłam napisać że to właśnie w moim krwioobiegu swojego czasu było tyle opio, że mniej jest kropelek tramadolu w całej butelce. Wiem co to jest i jak się z tym tańczy, a przede wszystkim jakie są tego konsekwencje. Przygodę z opio zakończyłam na Ulce, bo to był taki syf co zawijał ludzi do śmieciarki jak zwykły autobus komunikacji pasażerów z przystanku ZKMu. Dawkowanie dawkowaniem, ale skręty, psycha i jazdy doprowadzały ludzi do skoków z bloku z 15 piętra. Więc nie pierdol że chodzi tylko o uzależnienie psychiczne... bo i fizyczne. Nie byłeś po prostu w to wjebany jak krecik w rycie w ziemi. Nigdy na forum nie polecałam i nie polecam opio, aczkolwiek dopuszczam ich używanie w celu stricte medycznym - podkreślam MEDYCZNYM wedle zaleceń lekarza - TYLE!
RC opiods
To prawda. Każdy mój ciąg, nie licząc tramadolu trwał nie dłużej niż tydzień (nie trwałby w ogóle gdyby nie natychmiastowe uzależnienie psychiczne) i nigdy nie poczułem skutków uzależnienia fizycznego. Jedyne w co udało mi się wkopać to właśnie benzo w którym siedzę do dzisiaj, co prawda na jakichś popłuczynach ale jednak. Było na początkowej drodze kilka grand mali w skutek zażywania RC, które przeżyłem. Reszta jak stany lękowe, fobie, bezsenność, brain zapsy, drgawki, poty itd. zdążyłem do tego z czasem przywyknąć. Teraz już właściwie tego nie ma.
Wspomniałbym coś o pochodnych alfy, której co poniektórzy użytkownicy ponoć nie potrafią przestać jarać, a to gówno wciąż lata w niejednej odmianie. Czy to nie = kaftan + psychiatryk? Po sobie wiem, że tacy alfiarze stanowią zagrożenie dla otoczenia i samego siebie.
Myślę, że to samo przynajmniej do pewnego stopnia można by zastosować do używania opioidów.
Zresztą temat jest raczej zbiorem wspomnień, bo kto ostatnio widział jakieś RC opio? Nie licząc tych usypiaczy słoni od chińczyków.
Widzę, że mimo wszystko tkwię w swojej bańce która mija się z rzeczywistością, bo opioidy dały mi to czego nie dały nigdy żadne ketony, benzo, czy cokolwiek innego. Nigdy też nikogo nie straciłem z tego powodu, więc regularne wpisy typu "yebać opio!" zamiast jakichś zalążków dyskusji trochę mnie dziwią. Jako jednogłośna większość natomiast na pewno macie rację. Wychodzi na to że jestem po prostu niedoświadczony życiowo, więc zamykam głos w tym temacie.