RC psychodelik + 6 apb
RC psychodelik + 6 apb
Jak w tytule próbował ktoś? Chodzi po głowie takie 150 mcg 1p plus 80 szóstki
RC psychodelik + 6 apb
Cactus1234, moj czlowiek!
Moj nastepny mix po 5mapb+4homipt!
Mam pare podobnych doswiadczen ale 6apb+4homipy/4acodet.
Cos cudownego!
Wrzucasz kwacha pierw bo dluzej trzyma i po 1-2h dorzucasz 6apb bo sie dlugo laduje.
Peak powinien uderzyc w tym samym momencie.
Ja bym jednak wrzucil tak ze 120mg 6apb, ale ja biore w przedzialach 180-200mg solo, wiec zalezy.
Jak masz "succinate" to dawka moze byc zbyt mala.
Aha wrazenia!!!:
Synergia wyjebista!!!
+++ Euforia
++++++ Wizuale
Zadnych zlych efektow, oprocz tego ze MARZYLEM aby ta bomba mi sie zawiesila na zawsze!!
Moj nastepny mix po 5mapb+4homipt!
Mam pare podobnych doswiadczen ale 6apb+4homipy/4acodet.
Cos cudownego!
Wrzucasz kwacha pierw bo dluzej trzyma i po 1-2h dorzucasz 6apb bo sie dlugo laduje.
Peak powinien uderzyc w tym samym momencie.
Ja bym jednak wrzucil tak ze 120mg 6apb, ale ja biore w przedzialach 180-200mg solo, wiec zalezy.
Jak masz "succinate" to dawka moze byc zbyt mala.
Aha wrazenia!!!:
Synergia wyjebista!!!
+++ Euforia
++++++ Wizuale
Zadnych zlych efektow, oprocz tego ze MARZYLEM aby ta bomba mi sie zawiesila na zawsze!!
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
RC psychodelik + 6 apb
aras, a no właśnie, ogólnie przerwę mam długa bo prawie półtora roku, candyflippingu nie próbowałem ale jakoś mi się marzy ostatnio i wydaje mi się że to chyba będzie podobnie a może i nawet lepiej a jakiś inny lizer dobry do mixu, np. Eth-lad, czy lepiej tryptaminka? Zależy bardziej na kolorkach i w miarę clearheadzie
RC psychodelik + 6 apb
Cactus1234, ja wrzucalem tryptamine w miksie bo na kwasa raczej malo czasu, ale efekt powinien byc podobny.
Jakby nie liczac dlugiego wejscia 6apb (u mnie 2h) to dlugosc dzialania ma podobne do tryptamin.
Dorzutka 6apb i 4ho po 4-5h tez ostro podzialala, tej euforii nigdy za wiele haha.
Zalezy od bodyloadu tez - ja po 6apb nie mam zadnego, a po tryptaminach maly/sredni, wiec moge wrzucac praktycznie jak chce.
Nawet jak masz przerwe to moim zdaniem nie schodz ponozej 100mg 6tki.
Jakby nie liczac dlugiego wejscia 6apb (u mnie 2h) to dlugosc dzialania ma podobne do tryptamin.
Dorzutka 6apb i 4ho po 4-5h tez ostro podzialala, tej euforii nigdy za wiele haha.
Zalezy od bodyloadu tez - ja po 6apb nie mam zadnego, a po tryptaminach maly/sredni, wiec moge wrzucac praktycznie jak chce.
Nawet jak masz przerwe to moim zdaniem nie schodz ponozej 100mg 6tki.
RC psychodelik + 6 apb
Kazda tryptamina powinna byc dobra.
Ja wrzucalem 6abp czekalem jakies 2h i zarzucalem tryptamine, wiec czasy zejscia byly podobne.
Odbior muzyki???
Kurwa czlowieku ja stalem sie muzyka!
2fdck podbije faze napewno ale uwazaj zebys nie przedobrzyl. Nie mam doswiadczenia w takim miksie ale ludzie kochaja dyso+sajko i zazwyczaj wrzucaja najpierw dyso zeby sajko ladnie weszlo.
Sprobuj najpierw bez dyso moim zdaniem.
Narobiles mi smaka jutro chyba wpierdalam 5mapb a na dorzutke pomieszam z homiptem.
Ja wrzucalem 6abp czekalem jakies 2h i zarzucalem tryptamine, wiec czasy zejscia byly podobne.
Odbior muzyki???
Kurwa czlowieku ja stalem sie muzyka!
2fdck podbije faze napewno ale uwazaj zebys nie przedobrzyl. Nie mam doswiadczenia w takim miksie ale ludzie kochaja dyso+sajko i zazwyczaj wrzucaja najpierw dyso zeby sajko ladnie weszlo.
Sprobuj najpierw bez dyso moim zdaniem.
Narobiles mi smaka jutro chyba wpierdalam 5mapb a na dorzutke pomieszam z homiptem.
RC psychodelik + 6 apb
To czy to dobry miks zależy od konkretnego RC. Jak chcesz mieszać 6-APB z 1P to droga wolna, to będzie bardzo przyjemny trip(a jak będziesz robił sobie dobrze lub uprawiał seks po tym miksie to osiągniesz jeden z najlepszych możliwych orgazmów).Cactus1234 wrote: ↑4 years agoJak w tytule próbował ktoś? Chodzi po głowie takie 150 mcg 1p plus 80 szóstki
Ogólnie 6-APB możesz na luzie mieszać z lizergamidami i tryptaminami, odradzam za to mieszania 6-APB z psychodelicznymi amfetaminami/fenyloetyloaminami, bo będzie to spore obciążenie serca, no i jeśli nie masz chorego serca, to masz jakieś szanse że przeżyjesz... Ale masz też 90% szans na to że skończysz z badtripem...
Są lepsze rzeczy do wymieszania z tryptaminami, nie jest to miks który ci jakoś realnie zagrozi, ale daje spore szanse na badtripa. Jak już koniecznie chcesz mieszać FMA z tryptaminami, to osobiście raczej bym radził 4-FMA niż 3-FMA, ale wciąż, odradzam.
RC psychodelik + 6 apb
z tego co mi wiadomo możesz sobie zrobić kuku w postaci bad-tripa
Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr
pzdr
RC psychodelik + 6 apb
Cactus1234, i co probowales?
Pytam z ciekawoaci, bo w planach 6apb + 4homipt i juz wiem ze to bedzie bomba zycia
Pytam z ciekawoaci, bo w planach 6apb + 4homipt i juz wiem ze to bedzie bomba zycia
chory na DRD4 polymorphism
4cmc to szrot, lepiej 6-apb wrzucaj
4-ho-met team
4-ho-met team
RC psychodelik + 6 apb
DupaBladaiTyle, niee niestety nie bo nie mam możliwości zaopatrzenia się w te cuda. Ale jak już to przymierzam się do 6apb/mdma + 4homet
RC psychodelik + 6 apb
Cactus1234, kurwa mialem napisac homet, nie homipt.
Ja planuje wlasnie taka jazde
Pytalem o 6apb i homet wlasnie.
Ja planuje wlasnie taka jazde
chory na DRD4 polymorphism
4-ho-met team
4-ho-met team
RC psychodelik + 6 apb
Kilka lat temu chętnie sięgałem po 4-aco-dmt 30mg + 120mg 6-apb
I to był miks idealny euforycznie więcej chyba się już nie da.Super przeżycie super sprawa
I to był miks idealny euforycznie więcej chyba się już nie da.Super przeżycie super sprawa