Rc-w*ad.c*m
Rc-w*ad.c*m
Drugi sklep tego samego właściciela co alefe*a.c*m. Bardzo możliwe, że tak samo jak i tam wysyła nielegale
Podpowiedz: wlad
Podpowiedz: wlad
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Rc-w*ad.c*m
Miałem problem w odgadnięciu nazwy No cóż Trip to Trip
tryptodyso Ta to tego samego gościa w sumie już 3 jego sklep tym razem sole to mieszanki z jednego i drugiego shopu Nazwy mówią same za siebie
tryptodyso Ta to tego samego gościa w sumie już 3 jego sklep tym razem sole to mieszanki z jednego i drugiego shopu Nazwy mówią same za siebie
Pomogłem zostaw "+"
Nie otwieram gęby jak czegoś nie wiem i znawcy nie gram!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Rc-w*ad.c*m
wyslij linka na pw
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
Rc-w*ad.c*m
Paka doszła. Wygląd jak feta, zapach jak feta, działa jak feta
Albo naprawdę prawdziwa szmata albo jakaś pochodna ;D
Ale dobry speed więc polecam
Rc-w*ad.c*m
doszlo do kogoś jeszcze bo ja czekam i doczekać sie nie moge mimo iz vendro zapewnial i pyta codziennie czy doszło
Wujeeeek majstruj mi tu sampelka bom badań zaniechać nie mogę a okazać trwoge nie wypada więc kamlota wrzucaj na blat robimy pim pim pam pam i pahhhh :e
Rc-w*ad.c*m
ktory specyfik bo na stronie jest pareMrWilk wrote:Paka doszła. Wygląd jak feta, zapach jak feta, działa jak feta
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
Rc-w*ad.c*m
Hej,ADMIN proszę o usunięcie powyższego postu otóż rakieta zaleciała, vendor jednak aktywny, doleciał do mnie mr wladek drapieżnik wiec v senta illegal ale za to jaki miłyWujaKac2 wrote:vendor to wałek, nic nie prszyło, jedynie wyłudził dane. nie polecam jeszcze mieli czelnosc pytac czy l**t doszedł...
dzięki wielkie oraz pozdrawiam!
Wujeeeek majstruj mi tu sampelka bom badań zaniechać nie mogę a okazać trwoge nie wypada więc kamlota wrzucaj na blat robimy pim pim pam pam i pahhhh :e
Rc-w*ad.c*m
Próbka doleciala.Na oko jakies 0.75gr.Substancja aktywna jak najbardziej.Dla mnie to jakis mix substancji euforyczno speedujących.Nie wiem co dostalem czy proszek czy wybielacz.Jednak za tą cene warto.Wyglad mokry proch z grudkami o intensywnym zapachu.Dzialanie.Stymulacja psych-fizyczna z euforia w tle(dosc duzą)W dzialaniu przypomina mi to mix hex-en z 3cmc.Ogolnie oceniam 8/10
Rc-w*ad.c*m
Widzieliście ich ofertę hurtową? Nie wiem, czy ten sklep to jakiś scam czy są durni, a może mają dobre plecy. W ofercie hurtowej mają dużo nielegali nawet 4mmc i normalnie do Polski wysyłają. Pewnie to jakaś ściema ten sklep...
Rc-w*ad.c*m
Zaledwie dwie strony w temacie które odpowiadają na Twoje pytanie
Pomogłem zostaw "+"
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Rc-w*ad.c*m
Dolatują... nie będę opisywała jak się to odbywa bo "resztki" rozumu posiadam
Temat jak najbardziej aktywny i robi robotę...
"chrzanowy" zapach w nozdrzach wyczuwalny jest niemal w moment po aplikacji.
Temat jak najbardziej aktywny i robi robotę...
"chrzanowy" zapach w nozdrzach wyczuwalny jest niemal w moment po aplikacji.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.