RC w moczu i krwii

General discussions about research chemicals. Descriptions of trips using RC and suggestions for their mixes.
Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

RC w moczu i krwii

Unread post by Wizzair » 4 years ago

Latest post of the previous page:

smutna wrote:
4 years ago
Nie wiem jakie to opio, ale producent NarcoCheck'a zaopatruje szpitale w odczynniki do badań stąd wiarygodność testu jest na poziomie 99%.
Ło pani to byłby najlepszy tester w historii galaktyki. Serio.
Taka pewność daje tylko badanie krwi w warunkach profesjonalnych.

Wiesz,że z takimi śmieciowymi testerami setki użytkowników narkotyków walczą od lat ?
Wiesz, że takie testery (nie wiem czy te czy inne na mocz) pokazywały energetyki jako kokainę ??
Wiesz, żevtwkie testery pokazują 3cmc jako metamph, amph, MDMA i dwie inne grupy substancji ??

Status:
Baltazar Gabka
Dyso-sensei
Newbie

RC w moczu i krwii

Unread post by Baltazar Gabka » 4 years ago

Wizzair, test apteki za Maks 50zl prawdę ci powie

Status:
Piotr2k
B-K Zwierz
Piotr2k
Topic author

RC w moczu i krwii

Unread post by Piotr2k » 4 years ago

Panowie i Panie proszę bez spin w temacie :smoke:

Status:
Kamilwajha
Dopaminator
Newbie

RC w moczu i krwii

Unread post by Kamilwajha » 4 years ago

Baltazar Gabka, i jak ten papier, znalazłes ?
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.

Status:
Dopamina
Ssak
Użytkownik

RC w moczu i krwii

Unread post by Dopamina » 4 years ago

Mój były robił mi testy na dopy, bo czesto bawiłam się sama, ale ściemę waliłam, że nic nie brałam i biedny nie byl pewny :?: czy jestem porobiona czy mu się tylko wydaje :twisted:
Zaskoczył mnie pewnego razu aż zbladłam jak wyskoczył z
Testami na Dopalacze⚕Multitest wykrywa K2/Spice, MDPV (Bath Salts), Benzodiazepiny i Fentanyl
Multitest pozwala wykryć aż 40 substancji psychoaktywnych w moczu. Do 2 tygodni w moczu test pokazywał wynik pozytywny :evil:

Status:
walkmanowiec
Szczur
Newbie

RC w moczu i krwii

Unread post by walkmanowiec » 4 years ago

andrew257, siedziałem w pudle, więc powiem Ci, że wszystko zależało od testów jakie Nam robili. Nazw testów nie podam bo nie mieliśmy nawet jak tego zobaczyć. Bywały przypadki, że złodzieje bawili się całą noc i padali na testach po 3-4dniach, ale o 9 dniach po spożyciu to się nie spotkałem. Mieliśmy robione różne testy, na wymaz, na mocz jakieś zwykłe i multitesty. Wiem na pewno, że popularnego fakehashu (nie wiem na jakiej bazie zrobionego) nie wykrywały żadne testy, dużo osób leciało też na 3mmc i też nikt nie padał na testach. Żeby wypłukać z organizmu rcki niektórzy pili po 5 litrów wody dziennie, niektórzy pili wodę z kwaskiem, ale czy to coś dawało nie wiem bo nie próbowałem osobiście, przy cenach tam za murem lepiej pozostać czystym bo można wiele stracić