Chciałbym podzielić się z wami swoim bardzo przykrym doświadczeniem w kontakcie z tym sklepem.
W dniu **** zamówiłem przesyłkę za 250 zł, nie otrzymałem jej do dzisiaj, a obsługa sklepu...no cóż zobaczcie sami.
Wiadomość moderatora Gandalf
MAIL NR 1
Dzień Dobry,
**** zamówiłem paczkę od Państwa ****.
Minęło 14 dni odkąd przelew do Państwa wpłynął i niestety paczka jeszcze nie dotarła.
Status przesyłki jest niezmienny. MOja wizyta na poczcie polskiej również nie przyniosła skutku.
Bardzo proszę o pomoc. Dokonałem płatności i nie z mojej winy oczekuje 14 dni i nadal nie wiem kiedy przesylka do mnie dotrze.
Wiadomość moderatora Gandalf
ODPOWIEDŹ
Wszystkie paczki z tego dnia wysłane pocztą mają ten sam status, musimy poczekać na aktualizację tracka
MAIL NR 2
Dziekuje za ta informacje. Jednakze w zaden sposob nie pomaga, nie przybliza ona do szczesliwego finalu. Chcialbym wiedziec kiedy paczka dotrze do mnie. Po 14 dniach otrzymanie przyblizonej informacji o dacie dostarczenia nie jest prosba nazbyt nachalną. Dokonalem zamowienia, zaplacilem, wiec bardzo Panstwa prosze o zajecie sie sprawa.
Coz wynika dla klienta z informacji, ze trzeba czekac i, ze inni tez sa w podobnej sytuacji.
Prosze o podanie planu dalszego, jesli paczka nie dotrze do konca tygodnia.
Nie godzi sie w taki sposob pozostawac klienta. Ja rozumiem, ze to utknelo na poczcie. Jednak Panstwa rola jest zadbanie o naprawienie sytuacji lub zaproponowania innego satysfakcjonujacego rozwiazania.
ODPOWIEDZ
Paczka została nadana, adres wysyłki jest prawidłowy, w tym momencie nie jesteśmy w stanie nic zrobić, czas dostarczenia paczki nie jest zależny od nas
MAIL NR 3
Na stronie internetowej informują Państwo, że czas dostarczenia przesyłki to "– LIST POLECONY PRIORYTETOWY ( REJESTROWANY) W CENIE 30 ZŁOTYCH
WYSYŁKA ZAJMUJE OD 3 DO 5 DNI ROBOCZYCH DLA POLSKI I INNYCH KRAJÓW EUROPY".
Ten czas znacząco się przedłuża i co gorsza nie wiadomo kiedy ta przesyłka zostanie dostarczona. Jestem bardzo rozczarowany Państwa postawą.
Zamówiona usługa nie została zrealizowana. Jak można zostawiać klienta z taką informacją, że nic się nie da zrobić i proszę sobie czekać nie wiadomo ile.
Bardzo proszę skontaktować się z pocztą hiszpańską czy polską i dowiedzieć się co się dzieje z przesyłkami. Przecież Państwo są sprzedawcą i na was ciąży obowiązek zagwarantowania dostarczenia przesyłki.
Jest mi niezwykle przykro, że Państwo prezentują taką postawę, w której dobro klienta nie jest najważniejsze. Otrzymaliście zapłatę, przesyłka nie została dostarczona i nic.
Bardzo nie lubię pisać negatywnych opinii, jednak sposób Państwa komunikacji jest proszę wybaczyć, nieprofesjonalny i jeżeli ta postawa się nie zmieni to pozwolę sobie naszą rozmowę opisać na wszystkich forach, które znam o tematyce wiadomej. Bardzo jestem niechętny aby to uczynić, szkoda mi czasu, jednak to uczynię. Oczekuję na rzetelne zajęcie się sprawą i po prostu wywiązanie się ze swoich obowiązków jako sprzedawcy.