Rech*mc*.n*t

Opinions about research chemicals shops and their products.
Most active topic:
Where to shop research chemicals now?
Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

Rech*mc*.n*t

Unread post by wiktororban01 » 6 years ago

Zagraniczny sklep z ciekawym astorymentem. Zamawial ktos?

Status:
iandi
Opiowrak
Użytkownik

Rech*mc*.n*t

Unread post by iandi » 6 years ago

niektóre produkty ślą z EU więc faktycznie wart uwagi, dajcie znać czy ktoś zamawiał i czy pewniak.
Ta najtańsza wysyłka z EU czym przychodzi, pocztą?

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Newbie

Rech*mc*.n*t

Unread post by DragonJe DMT » 6 years ago

Proszę o adres pm.
Bo nie ogarniam :D
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
Montana
Psychonauta
Wieczna schiza

Rech*mc*.n*t

Unread post by Montana » 6 years ago

poprosze link na pw
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"

10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil

Status:
Freeday
Ssak
Użytkownik

Rech*mc*.n*t

Unread post by Freeday » 6 years ago

Również poproszę

Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie

Rech*mc*.n*t

Unread post by Doktor » 6 years ago

Jakoś to wszystko za ładnie wygląda...

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

Rech*mc*.n*t

no ladnie ale na hajpku pisali, ze paczki dochodza, eu retail w ich sklepie to produkty ktore wysylaja z terenu unii, reszta z chin, jakos niedawno pisalem do nich maila dla sprawdzenai czy w ogole zyja, odpisali...szkoda, ze nie mam aktualnie budzetu na sprawdzenie bo chetnie byl podjac dimetylofendiat albo troparil :) jak ktos bedzie zamawial to niech da znac

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

Rech*mc*.n*t

cen tez nie maja jakis specjalnie niskich jak to u scamowych vedrowo bywa, ze oferta za grosze

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

Rech*mc*.n*t

maja tez custom syntheis...jesi ten vendor jest legitny to kurwa jest jakis cien nadziei, ze kupie cos fajnego bo nie wiem czy pred sciagnie chcoiaz ktorys z odczynnikow o ktory go prosilem

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

Rech*mc*.n*t

wlasnie sprawdziłem maja na custom synthisesis do wyboru 5methyl-MDA, faktycznie ten sklep wygląda na pelna profeske az za bardzo ale w sumie czemu nie? może w końcu ktoś ma fajne produkty w ofercie

Status:
GOM
Dyso-sensei
Użytkownik

Rech*mc*.n*t

Unread post by GOM » 6 years ago

odkryli po 5 latach... Kolumbowie ;)

jeśli szukacie rzetelnych informacji o zagranicznych sklepach to idźcie na reddit. Im starsze posty wygrzebiecie tym więcej będzie negatywnych związanych głównie ze selective scam'ami bądź wysyłaniem nie tego co się zamawiało. Natomiast im świeższe posty tym lepsze opinie więc wniosek jest prosty - dostawca/producent się poprawił.

Brałem od nich dwukrotnie w okresie końcówka 2016 - połowa 2017. Pierwsze zamówienie nie doszło wcale a drugie przy wyborze kuriera przyszło ale w 2/3 to co zamówiłem. No i jakość powiedzmy 6,5/10 - ważne, że aktywne ;)

Jak ktoś w najbliższym czasie zamówi to niech da znać jak to teraz się prezentuje.
GOM
SROM
GO TO HOME

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

Rech*mc*.n*t

Już jakiś czas temu to odkryłem i jakos nie widziałem nigdzie na Polskim forum opinii o tym sklepie wiec postanowielm wrzucić temat. Probowales może od nich troparil?

Status:
baklazan
Sniffiarz
Użytkownik

Rech*mc*.n*t

Unread post by baklazan » 6 years ago

Słabo szukałeś widać. Sklep jest generalnie ok, otrzymałem około 20 zamówień dotychczas (ostatnie jakieś roku temu więc najświeższe info to nie jest). Sklep generalnie jest z Chin, mają dział EU i wysyłka wtedy jest z EU, kraj raczej niespotykany w tym biznesioe przynajmniej ja nie kojarze żadnego innego sklepu któy wysyłałby z tego kraju. Przesyłka niestety jest tylko nierejestrowanym listem bez trackingu, więc lipa trochę. Chociaż do mnie wszystkie doszły. Jakościowo to róznie to wyglądało, apvp mieli chyba najdłużej gdzie widziałem w dodatku chyba lepszą niż u nas za legala, ale to już historia, podobnie jak u47700 FuF BuF i pare jeszcze innych. Obiekcje za to miałem do RTI 111 wg mnie to nie była ta substancja, nieaktywny był też ich 4fibf. Troparil na mnie nie działał, ale testowanym był w trakcie kiedy w ciagu byłem chyba czwarty rok na apvp i w zasadzie żadne stymulanty nie działały.
Sklep miał jeszcze kilka durnych pomysłów których nie pochwalałem, jak np dawanie zawsze jako gratis opio, co prawda z reguły był to rozcierki ale to też kolejny ich zonk i raz mało się nie przekręciłem po kresce FUF który miał być 1:100 a z mocy wychodziło mi że bardziej 1:5 na szczęście odzyskałem przytomność po jakimś czasie, jedynie we krwi cały bo głową padając porządnie o ziemię przywaliłem i pare dziur zrobiłem.
Sklep raczej drogi i są lepsze wg mnie. Tylko jeśli ktoś potrzebuje coś czego nigdzie indziej nie jest w stanie ogarnać.

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

Rech*mc*.n*t

ale jest, wysyla i nie jest walem a to w tych czasach juz duzo, ile na przesylke czekales?

Status:
toshlibacja
Szczur
Newbie

Rech*mc*.n*t

Unread post by toshlibacja » 6 years ago

w jakiej postaci byl rti111?