Regeneracja wątroby
Regeneracja wątroby
Przestać ćpać. Przestać spożywać alkohol. Zmienić dietę na pro-watrobowa.kruszynalukas wrote: ↑6 years agoWitajcie poradzicie jak najszybciej i jak najbezpieczniej zregenerować wątrobę
Zażywać ostropest (sylimaryna), NAC.
Uwaga - regeneracja wątroby nie odbędzie się w tydzień - dwa. Tylko w Polsce Roku - roku.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Regeneracja wątroby
Na receptę heperegan, hepa merz, Proursan, Ursoflag.
Bez recepty live52 ,esentiale, NAC, i inne takie.
Warto przyjrzeć się tez czemuś takiemu jak TAD-600
Regeneracja wątroby
Z początku czosnek,cytryna zero ćpańska i alko. Przyjaraj sobie ziółka
Jendakże czosnek jest na oczyszczanie i odtruwanie jak zapierdolisz na mega podrażnioną wątróbkę będzie problem.

Regeneracja wątroby
Heparegen.Bonifacy25 wrote: ↑6 years agoheperegan, hepa merz, Proursan, Ursoflag.
Lepiej na start NAC , NAC to jest to samo co heparegen

Ale tak naprawdę najlepszą rzeczą jest Sylimaryna, czy wiecie że sylimaryna jest lekiem przypisywanym na regeneracje wątroby po zatruciu muchomorem sromotnikowym?
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Regeneracja wątroby
NAC (n-acetylcysteina) wspomaga organizm do produkcji glutationu i ma szereg innych pomocnych zastosowań , problem w tym ze sprzedawany jest jako suplement diety i nie do końca wiadomo czy to co kupujemy jest właśnie tym i w jakim stężeniu . Po długim stosowaniu w proporcjach 1200mg dziennie i więcej faktycznie czuć jakieś zmiany . TAD to nazwa handlowa glutationu wiec to jest glutation w czystej postaci. Dużo fejkow chodzi wiec tez jest ryzyko. Heperegan to dla mnie najskuteczniejszy lek na wątrobę dostępny w rozsądnej cenie na receptę .
Pozostałe leki o których wspomniałem to TUDCA (kwas tauroursodeoksycholowy) i
UDCA (kwas ursodeoksycholowy)
Pozostałe leki o których wspomniałem to TUDCA (kwas tauroursodeoksycholowy) i
UDCA (kwas ursodeoksycholowy)
Regeneracja wątroby
z medycznych i najbardziej skutecznych - Matulka bierze po wrzodach i resekcji żołądka bierze mesopral, niestety jest na receptę, ale nie znam lepszego antidotum na nasz układ pokarmowy.
Regeneracja wątroby
999999999
Tego leku nie znam ale z ciekawości poczytam . Leki o których wspominam często stosowane są w kulturystyce po kuracjach na SAA.
Tego leku nie znam ale z ciekawości poczytam . Leki o których wspominam często stosowane są w kulturystyce po kuracjach na SAA.
Regeneracja wątroby
999999999
Mesopral to lek, którego działanie związane jest z obecnością esomeprazolu – substancji czynnej będącej izomerem optycznym omeprezolu. Składnik aktywny przyczynia się do zablokowania pompy protonowej w komórkach okładzinowych błony śluzowej żołądka, co skutkuje zahamowaniem wydzielania kwasu solnego.
To nie jest lek który wspomaga regenerację wątroby, tylko raczej na żołądek i np reflux.
Używanie tego bez konsultacji... może być ryzykowne.
Mesopral to lek, którego działanie związane jest z obecnością esomeprazolu – substancji czynnej będącej izomerem optycznym omeprezolu. Składnik aktywny przyczynia się do zablokowania pompy protonowej w komórkach okładzinowych błony śluzowej żołądka, co skutkuje zahamowaniem wydzielania kwasu solnego.
To nie jest lek który wspomaga regenerację wątroby, tylko raczej na żołądek i np reflux.
Używanie tego bez konsultacji... może być ryzykowne.
Regeneracja wątroby
Duzo leków to zazwyczaj PLACEBO, albo daje efekt odwrotny. Zawsze na dyskomfoty brzuszne czy to żołądek czy wątroba czy po prostu jelita zawsze stosowałem hepatil, a raz dorwałem lek na receptę, który nazywa się Liver Aid 160zł w apetce, ale pany.. to się powinno wpisywać w kody DNA każdemu ćpunowi