Latest post of the previous page:
Ja kupilam na ** starter Plusza i dziala OK. sprawdzcie opinie sprzedawcy i powinna dzialac. Niedlugo ja uzyje przy pierwszych zakupach.Registered SIM card - where to buy anonymously ?
Registered SIM card - where to buy anonymously ?
only ChemCentrum, nit registered sim cards and best
Dodano po 2 minutach 34 sekundach:
only from ChemCentrum, not registered sim card and best
Dodano po 2 minutach 34 sekundach:
only from ChemCentrum, not registered sim card and best
Dokladnie z niezarejstrowanymi najmniejszy przypalnieciekawy wrote: ↑2 years agotylko [wzmianka]ChemCentrum[/wzmianka], nie zarejestrowanych kart sim i najlepiej
[rozmiar=85][kolor=zielony]Dodano po 2 minutach 34 sekundach:[/kolor][/rozmiar]
tylko od [wzmianka]ChemCentrum[/wzmianka ], niezarejestrowana karta sim i najlepsza
trochę może offtop, ale chodzi mi po głowie taka myśl:
A gdyby zakupić taką kartę na przykład nie do zamawiania na nią RCków tylko jako taką swoją jakby kartę SIM do użytku na codzień dla takiego gościa co ma manię przed podawaniem swoich danych osobowych dla firm w tym przypadku dla operatora żeby zarejestrować kartę? xD W skrócie cel wyglądałby tak: taka karta jak można znaleźć w sklepach partnerskich forum włożona do zwykłego telefonu z którego wykonywane by były rozmowy. Nie piszę że chcę tak zrobić bo pomysł wydaje się słaby - a i tak nie używam numeru do połączeń czy SMS bo są nowsze rozwiązania
Chodzi mi tutaj głównie o możliwość podejrzenia aktywności na karcie przez vendora, jest wogóle takie coś możliwe?
Gdyby takie coś zrobić, to telefon by nie był używany w domu tylko gdzieś zostawiany i co jakiś czas ładowany podbierając go z miejsca zostawienia a sterowany przy pomocy oprogramowania do zdalnej kontroli urządzenia przy użyciu VPN etc.
A gdyby zakupić taką kartę na przykład nie do zamawiania na nią RCków tylko jako taką swoją jakby kartę SIM do użytku na codzień dla takiego gościa co ma manię przed podawaniem swoich danych osobowych dla firm w tym przypadku dla operatora żeby zarejestrować kartę? xD W skrócie cel wyglądałby tak: taka karta jak można znaleźć w sklepach partnerskich forum włożona do zwykłego telefonu z którego wykonywane by były rozmowy. Nie piszę że chcę tak zrobić bo pomysł wydaje się słaby - a i tak nie używam numeru do połączeń czy SMS bo są nowsze rozwiązania
Chodzi mi tutaj głównie o możliwość podejrzenia aktywności na karcie przez vendora, jest wogóle takie coś możliwe?
Gdyby takie coś zrobić, to telefon by nie był używany w domu tylko gdzieś zostawiany i co jakiś czas ładowany podbierając go z miejsca zostawienia a sterowany przy pomocy oprogramowania do zdalnej kontroli urządzenia przy użyciu VPN etc.
Te od ChemCentrum, to czeskie pewniaczki i nie padają jak te zarejestrowane na słupy Playe.
Coś w tym jest
Z czeskimi nierejestrowanymi kartami sim jest ten problem, że nie obsługują firm kurierskich w PL (precyzując: odwrotnie, firmy spedycyjne mają zablokowane karty inne niż rejestrowane w PL), czyli kod odbioru nie przyjdzie.
I recommand lebara sim cards.
Greetings from Spain
Greetings from Spain