W tym temacie piszemy opinie i recenzje o RTI-111 - Dichloropan - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about RTI-111 - Dichloropane - effects, description.
Wzór strukturalny:
CAS: 146725-34-0
Wzór sumaryczny: C15H17Cl2NO2
Masa molekularna: 314.207 g/mol
IUPAC: 2β-Carbomethoxy-3β-(3,4-dichlorophenyl)tropane
RTI-111 - Dichloropane
RTI-111 - Dichloropane
Dichloropane ((-) - 2β-Karbometoksy-3β- (3,4-dichlorofenylo) tropan RTI-111, O-401) jest silnym SNDRI o wartości 0,79, 3,13 i 18 IC50 (nM) w DAT SERT i NET.
Methylecgonidine jako bezpośredni prekursor dla tego związku.
W przeciwieństwie do ściśle związane RTI-112, dichloropane jest silnym środkiem pobudzającym, który wywołuje podobne efekty do kokainy, jak również jest strukturalnie podobny do kokainy. W badaniach na zwierzętach, choć dichloropane miał wolniejszy początek i dłuższy czas działania.
Methylecgonidine jako bezpośredni prekursor dla tego związku.
W przeciwieństwie do ściśle związane RTI-112, dichloropane jest silnym środkiem pobudzającym, który wywołuje podobne efekty do kokainy, jak również jest strukturalnie podobny do kokainy. W badaniach na zwierzętach, choć dichloropane miał wolniejszy początek i dłuższy czas działania.
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
RTI-111 - Dichloropane
To mnie bardzo ciekawi i jeden vendor ma (dostałem sample ale akurat nie tego)
RTI-111 - Dichloropane
Znajomy będzie to miał w tym tygodniu to zam znać co i jak z tym cudenkiem Pozdrawiam
RTI-111 - Dichloropane
Niektóre synch koko na tym jest robione
Zadania są podzielone co do podobieństwa do oryginału.
Najlepiej samemu sprawdzić i się przekonać
Zadania są podzielone co do podobieństwa do oryginału.
Najlepiej samemu sprawdzić i się przekonać
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
RTI-111 - Dichloropane
nie, w ogole wydaje mi sie ze ludzie ktorzy szukaja podobienstw, beda troche rozczarowani. Moim zdaniem Dichloropane w dzialaniu bardziej przypomina amfetamine niz kokaine, co nie znaczy ze u mnie jest spalona, a przeciwnie podoba mi sie, a moze nawet troche za bardzo.
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.