W tym temacie piszemy opinie i recenzje o RTI-120 - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about RTI-120 - effects, description.
(-) - 2β-Carbophenoxy-3β- (p- tolilo ) tropanu ( RTI- 4229 -120 ) jest phenyltropane pochodną, która działa jako stosunkowo selektywnego inhibitora wychwytu zwrotnego dopaminy , a także słabsze hamowanie noradrenaliny i serotoniny, wychwyt zwrotny. [1]Ma stosunkowo szybki wskaźnik zajętości transporterów dopaminy w mózgu, choć wolniejszy niż sam kokaina . [2] RTI-120 ma krótki czas działania, wraz z innymi p-podstawione metylowe takie jak phenyltropanes RTI-150 , RTI-171 i RTI-199, nadając mu bardziej podobny profil farmakologiczny do kokainy w porównaniu do dłuższych analogów analogicznych
Numer CAS
146145-20-2
RTI-120
RTI-120
ja mysle ze nigdzie tego na rynku nie znajdziemy a jak by sie pokazalo, to mysle ze samolot do Kolumbii okazałby się tańszy niż zamiennik oryginału
Kiedyś coś latało po vendorach coś z RTI ale jedyne co miały wspólnego ze sobą to tylko nazwę
Kiedyś polowałem na to przeczesując cebule, internety i dziś moge wam powiedzieć: nie róbcie tego sami, szkoda Waszego czasu, pieniędzy i zdrowia

Kiedyś polowałem na to przeczesując cebule, internety i dziś moge wam powiedzieć: nie róbcie tego sami, szkoda Waszego czasu, pieniędzy i zdrowia