Latest post of the previous page:
Dexter95, pisz do sandheavensSandheavens.cc - opinions and reviews about shop
Shop Profile: sandheavens
Sandheavens.cc - opinions and reviews about shop
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
napisałem do nich maila, ale nie wiem czy odpowiadają w weekendy
Możecie się zgodzić ze mna lub nie, ale pisanie dokladnych godzin odbioru, czy otrzymania kodu, to element niepotrzebny, który może wpływać na szeroko rozumiane bezpieczeństwo obu stron.
Pamiętajcie, że forum czytają różne osoby z zewnątrz, a to ułatwianie im pracy.
Proponuje w tym kontekście pisać bardziej ogólnikowo, a szczegółowe pisanie pozostawić na opis/recenzje substancji.
Pamiętajcie, że forum czytają różne osoby z zewnątrz, a to ułatwianie im pracy.
Proponuje w tym kontekście pisać bardziej ogólnikowo, a szczegółowe pisanie pozostawić na opis/recenzje substancji.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Dokładnie tak było... dlatego napisałem wiadomość o takiej możliwości. Szkoda tylko, że długo zeszło żeby to sprawdzić. Na szczęście paczka czekała. Wszystko ok!sandheavens wrote: ↑3 years agoash86 pisze: ↑22 godz. temu
to ja niestety należę do tego 1% co czeka grzecznie, a po 5 dniach roboczych na pytanie co z gołębiem - otrzymuje odpowiedz ze powinienem kodaka już mieć i koniec. I weekend przespany ;{
Nie, Ty akurat nalezysz do tego grona, które podała źle swój adres email przy składaniu zamówienia i zamiast podać literkę ,,o,, podała cyfre ,,0,,(wiadomośc odbiło).
Sprawdz skrzynke email- moze paczka jeszcze na Ciebie czeka.
thx
Po huj to pisać od ćiśnjenj, spam i co ?
Gowno jeden zero!!!!!
Mówiłem ja i innych, że będą i były kurwa jego max !!!!
To nie byle jaki sklep z pamiątkami jakości produktu i Klesng są zawsze numerem 1.
Gowno jeden zero!!!!!
Mówiłem ja i innych, że będą i były kurwa jego max !!!!
To nie byle jaki sklep z pamiątkami jakości produktu i Klesng są zawsze numerem 1.
Będzie dobre
Vendor ma roboty pełne ręce i odpisuje jak ma czas.
kazdy zabawki otrzyma bo lipy u jego nie ma
kazdy zabawki otrzyma bo lipy u jego nie ma
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Złożone zostało przeze mnie kolejne większe zamówienie, pojawił się Hex na stronie więc korzystam puki można obecnie czekam także na odpowiedź w mailu w jednej sprawie, no ale tak jak zapowiadał sandheavens, dziś spodziewam się odpowiedzi. Nie ma co kaprysić nawet jak vendor dłużej odposuje to taka odpowiedź za każdym razem jest, wszystko idzie zgodnie z planem no i cuż następny cel to ujrzenie na poczcie magicznych numerków na które tak czujnie się czeka
This post has high reputation.
Przeczytałem ostatnie 4 strony tej dyskusji i muszę powiedzieć chłopaki, że niezle wam beret wyczesalo, dla niektórych to czas na odwyk bo sobie życie rozpierdolicie. Wbijcie sobie do pustych głów, ze jak vendor nie zrobił wcześniej wyjebki to robienie mu czarnego PR płaczem na forum bo cpanie przyjedzie wam dzien pozniej jest więcej jak głupim pomysłem, aż poczułem wasz pot XD. Pozdro chłopaki oby każdy z was z tego wyszedł bo to co zostalo tu zaprezentowane to bagno jak chuj.
Dorzucę opinie o obecnej trójce za pare dni : )
Dorzucę opinie o obecnej trójce za pare dni : )
Popieram przed mówcę trzeba być ładnie starganym żeby czepiać się tego sklepu ,gdyż według mnie funkcjonuje zajebiście wręcz najlepiej z obecnie dostępnych , a i tak się znajdzie ktoś ,komu coś nie pasuje..
Nie zamawiacie pizzy, obsuwy się zdarzają to normalne ,trochę pokory i szacunku do V.
Ja złożyłem właśnie swoje 5 zamówienie.. zawszę był ekspres.
Pytanie do V :
Czy pojawi się jakieś benzo w ofercie ?
Nie zamawiacie pizzy, obsuwy się zdarzają to normalne ,trochę pokory i szacunku do V.
Ja złożyłem właśnie swoje 5 zamówienie.. zawszę był ekspres.
Pytanie do V :
Czy pojawi się jakieś benzo w ofercie ?
Jeśli pomogłem zostaw lajka
Czekamy aż odpisze i nie spakujemy.
sandheavens jest na tyle uczciwy że obejdzie się bez takich pytań tylko cierpliwie czekać
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
OK dzięki ,trzeba w nie które rzeczy zaopatrzyć się gdzie indziej w takim razie.
Ile czekamy na gołębia ? 2-3 dni u mnie tak to wygląda
Co do maila wez pod uwagę że jest weekend , pewnie jutro zaczną odpisywać.
Jeśli pomogłem zostaw lajka
Vendor mnie jeszcze nigdy nie zawiodl zawsze odpisuje na maile i zawsze kody przychodzą trzeba cierpliwie czekać
Kolejny raz zrobiłem zamówienie u Sanda, zobaczymy jak tym razem wypadnie trójki i stimy od niego. Info pewnie za kilka dni.
Za 550zł ( 635zł +/- po przelaniu btc ) 25g 3cmc to na prawdę dobra oferta przy obecnym poziomie tego odczynnika. Tym razem wpadnie inny sort niż ten co miałem miesiąc temu.
Za 550zł ( 635zł +/- po przelaniu btc ) 25g 3cmc to na prawdę dobra oferta przy obecnym poziomie tego odczynnika. Tym razem wpadnie inny sort niż ten co miałem miesiąc temu.