FanTrojki wrote: ↑3 years ago
Trochę nie na temat ale na przestrzeni 7 lat kilka razy ( 5-7 ) kupiłem 4cmc. Czy ktoś mi wyjaśni dlaczego to w ogóle mnie nie klepie ( ostatnie spożycie miało miejsce w 2019 roku ). Czy łykanie 4cmc , 3 dni po tym jak przyjmowało się 3cmc ma znaczenie,
Dla odmiany po 3 dniach od przyjęcia ostatniej dawki 3cmc , kolejne zapodanie trójki wypada bardzo dobrze a 4cmc w ogóle nie czuje.
hehe zabawna sytuacja, pytasz losowe osoby o to co nie tak z twoim organizmem, czy chodzi ci o 4cmc które nie działa ale przed chwuilą działało. No haha mam pomysł ja dziś pojdę do spożywczaka i już mówie do kasjerki kupiłem wczoraj od pani te tabletki na przeczyszczenie, wie pani zawszę po nich robię solidną kupkę o 8:00! a dziś zrobiłem o 7:30 trochę mniejszą kupkę HALO czy ktoś z państwa tu zebranych może mi wytłumaczyć dlaczegoż tabletka na mnie nie działa tak jak powinna!?
No dobra ale załozmy że ktoś ci odpowie na to pytanie naprzykład hmm, no nie zadziałało bo nie wziałeś rano magnezu, i co to zmieni? pojdziesz do sklepu po magnez przyjebiesz kilka tabs, potem kreskę i okaże się że to zadziałało ? hehe no panie a na drugi dzień nie weźmesz magnezu i też zadziała bo będziesz wypoczęty stary tak to działa pozdr
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.