Latest post of the previous page:
Kolejny raz wszystko bez zmian.Warto zobaczyć.
Shop Profile: sandheavens
Latest post of the previous page:
Kolejny raz wszystko bez zmian.21mxrd, ciekawosc to pierwszy stopien do piekla. Napisalem po Twoim pierwszym poscie, ze bedziesz cisnieniowac i jak widac nie pomylilem sie. Nie zadales sobie rowniez trudu bu sprawdzic watki w dziale V, gdzie caly mechanizm dzialania jest latwy do wywnioskowania. Zadajesz pytania, ktore od razu powoduja zrozumialy dystans. A co do pytanie o ladowanie oczekiwanego, to jak zamawiales w poprzednim tygodniu lub bardzo wczesnie w tyy, to paka powinna byc juz na miejscu - sprawdz SPAM!!! Jak nie ma to najpewniej bedzie jutro. Lub nie dostaniesz w ogole jak V zobaczy jaki robisz przypal przy zamowieniach21mxrd wrote: ↑3 years agoCiekawi mnie jak sand wysyła powiadomienie o tym, że przesyłka została dostarczona do *****.
Myślicie, że dzieje się to automatycznie czy sami muszą sprawdzić to ręcznie, i wysłać osobiście takiego maila?
Czy jest możliwość że mój gołąb wylądował tylko jeszcze o tym nie wiem? Pozdrawiam cieplutko!
Zadajesz głupie oraz przypałowe pytania. Może gołębnik akurat zapomniał wysłać maila z twoim kodem21mxrd wrote: ↑3 years agoCiekawi mnie jak sand wysyła powiadomienie o tym, że przesyłka została dostarczona do *****.
Myślicie, że dzieje się to automatycznie czy sami muszą sprawdzić to ręcznie, i wysłać osobiście takiego maila?
Czy jest możliwość że mój gołąb wylądował tylko jeszcze o tym nie wiem? Pozdrawiam cieplutko!
Nie przejmuj się, jednak napisz maila w tej sprawie i czekaj na znaka.