Latest post of the previous page:
Kontakt miałem wczoraj jak i dzisiaj.Zależy co kto pisze bo to jest cała wisienka na torcie
sandheavens Pozdrowionka.
Shop Profile: sandheavens
Latest post of the previous page:
Kontakt miałem wczoraj jak i dzisiaj.A więc tak, 3cmc jak 3cmc, dopiero w sumie doszedłem do siebie po wciagnieciu 4g w 20h, 4cmc boje się ruszać, ktoś wie co z tym, da się to jakoś zareklamować? Boje się tego szitu dotknąć śmierdzi jak nie wiem chemią.99999999999 wrote: ↑3 years agoDotarło,99999999999 wrote: ↑3 years agoNo lipa, kontakt przed zamówieniem wzorowy po zamówieniu brak. Dziś mija 4 dni od opłaceniaEDIT99999999999 wrote: ↑3 years agoNo lipa, kontakt przed zamówieniem wzorowy po zamówieniu brak. Dziś mija 4 dni od opłacenia
Zamówienie dotarło, odczynniki zgodne z zamówieniem - tylko 4cmc jakieś takie mokre, pomarańczowe i śmierdzi migdałami. Wagowo liczyłem na górkę jednak mam ~1g mniej(chyba że moja waga źle waży). Kontakt przed zamówieniem super, po brak, mimo wszystko zamówienie dotarło więc nie mam pretensji do vendora, aczkolwiek mógł "doważyć" moje odczynniki i zgodzić się na skromne sample do zamówienia.
Zaczynamy testy 3-cmc
Pozdrawiam