Latest post of the previous page:
Grruby, Jak raczą odpisać w końcu,to już by było coś.Sandheavens.cc - opinions and reviews about shop
Shop Profile: sandheavens
Sandheavens.cc - opinions and reviews about shop
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
sample z elf bara...

Przecież 3cmc Gold ciągle dostępne.
Mam pytanko czy ktoś testował substancje "Modafinil" jestem ciekaw jak to działa , trochę po googlowałem ale jest napisane tylko tak ogólnikowo że to stymulant , a mnie interesuję konkretne info ,np czy są zaburzenia apetytu na tym ,i jak działa ten sort od sandheavens,
Jeśli pomogłem zostaw lajka 

hoover, czy ja coś napisałem o elf barze?
ale cieszę się że chociaż humor Ci poprawiłem. Przeczytaj dwa razy post zanim odpiszesz, pozdro

"Jestem jednym z tych pokurwieńców wpadam, nie biorę jeńców to bez sensu" ~ TEDE

Niestety jestes kolejna osoba, smutne jak konkretny sklep zmienil sie kompletny chaos, zwykla loteria z paczkami, wyliczanka komu odpisza albo zredukują zamowienia, nie wspominajac o tych ktore wgl nie docieraja, najgorsze, ze nawet nie potrafia tego wyjasnic jak nalezy, a tysiace K leci .. ile mozna olewac temat ? Jestem ciekawy teorii zamowien ktore wylecialy tydzien, dwa przed tymi co juz dawno dolecialy, a ich nie ma dalej w orbicie.
suchyxxx7, chciałem się przestawić na ten sklep ze względu na widoczną dobrą jakość materiału po komentarzach ale widzę że jakość obsługi i dolotu paczek stała się znakiem zapytania więc trzeba szukać gdzieś indziej..
ja zamawiam juz od roku i to po 2- 3 razy w miesiacu i zawsze dolatuja golebie . nie wiem jak moga do was nie dolatywac , albo i tyle czasu czekacie . zawsze 3 dni czekania od zamowienia. raz tylko czekalem 5 dni.
Siema strona działa dalej ? Jak oni wysyłają śledzenie lub kod odbioru ?
Added in 38 seconds:
Klimczakd914, chodzi mi o sandheavens
Added in 38 seconds:
Ogólnie spodziewałem się, że będzie szło długo ponieważ nie mieszkam na terenie Cebulandii, ale kurcze to już trochę przesada, kara za to że nie zamówiłem od zaufanego venda tak jak zawsze...
Na email dostajesz kod odbioru,Klimczakd914 wrote: ↑3 years agoSiema strona działa dalej ? Jak oni wysyłają śledzenie lub kod odbioru ?
Added in 38 seconds:
Jeśli pomogłem zostaw lajka 

Będzie dzisiaj kontakt z V przez maila? Pisał, że będzie odpisywać a dalej cisza. U was jest podobnie?