Latest post of the previous page:
Cała procedura trwa już chyba z 2 tyg , około tydzień temu dostałem wiadomość że nie mają Nepa i chca zwrócić mi środki. Czekam do dnia dzisiejszego . Cały czas cisza i zero kontaktu praktycznie.Ostatni raz. .
Shop Profile: sandheavens
Latest post of the previous page:
Cała procedura trwa już chyba z 2 tyg , około tydzień temu dostałem wiadomość że nie mają Nepa i chca zwrócić mi środki. Czekam do dnia dzisiejszego . Cały czas cisza i zero kontaktu praktycznie.z tego co mi wiadomo to zwrot zostal Ci zrobionyZniszczenie wrote: ↑1 month agoCała procedura trwa już chyba z 2 tyg , około tydzień temu dostałem wiadomość że nie mają Nepa i chca zwrócić mi środki. Czekam do dnia dzisiejszego . Cały czas cisza i zero kontaktu praktycznie.
Ostatni raz. .
To jeszcze ja proszę o to samo.piaskowe niebo wrote: ↑1 month agoz tego co mi wiadomo to zwrot zostal Ci zrobionyZniszczenie wrote: ↑1 month agoCała procedura trwa już chyba z 2 tyg , około tydzień temu dostałem wiadomość że nie mają Nepa i chca zwrócić mi środki. Czekam do dnia dzisiejszego . Cały czas cisza i zero kontaktu praktycznie.
Ostatni raz. .
prawda?
Ja tam nigdy nie mialem zadnego problemu. Wszystko przychodzilo w dobraj jakosci i na czas. Zdecydowanie polecam.
i zwrot otrzymales juz jakis czas temu
widze Twoje zamowienie, zostanie dostarczone w ciagu 48h, a jego ilosc zostanie podwojona (otrzymasz nep, ktory zamawiales pierwotnie + 3cmc, ktore mialo byc w zamian gdy nie mielismy tego pierwszego)- wyjatkowo takze podesle Ci numer sledzenia by nie rzucac słów na wiatr.allan wrote: ↑1 month agominął miesiąc i nic.dziekuje za wieloletnia współpracę.mam już dość . nic nie warty typ.wyslane z dziesięć mailów żeby nie było. zdarzały się odpowiedzi ale poza pitoleniem nic.sprzedaja coś czego nie mają,jak chcesz zamienić,owszem można tylko gołębia jak nie było tak nie ma
Dodano po 11 minutach 17 sekundach:
miało być środa czwartek zamiennie wysłana trójka bo chyba nic innego nie mają ale i tu porażka. więc zastanówcie się czy chcecie być tak poniżani. przypomnę miesiąc i 2 dni
Dodano po 24 minutach 5 sekundach:
nie liczcie na coś innego niż polskie kamienie.to może jeszcze ma i wybranym wyślą dla pozytywnych opinii.wydaje mi się to na powolny es