WeedTV wrote: ↑5 years ago
Poniżej aktualna sklepów które oszukują swoich klientów.
Zrobiłem nowy dział ponieważ starego nie dało się edytować, użytkownik jest nieaktywny więc nie
będzie można dodawać nowych stron a przekopywanie się przez tamten dział trochę to utrudnia.
Piszcie strony które dodać najlepiej z dowodami.
Jeśli macie wątpliwości co do jakiejś strony to pomogę wam je rozwiać. pozdro.
Krysztal.pro (leki w ofercie, pillsy które reklamują jako mdma na stronie pisze ze podrobka xtc, wiecej klamstw)
(nie wysyłają zamówień)
RCMonster (selecitve scam, losują osoby którym wysyłają towar bardzo niskiej jakości, wysoka szansa na wezwanie bo wysyłają z Holandii i paczki nadaja dzieci)
Funky to samo co monster ten sam sklep tylko inna nazwa
Rc-lab (obiecał sample poprosił o adres, nic nie wysłał)
pojedynczy (dawno wpadł nie wiem czemu ta strona jeszcze stoi)
gienek (dawno wpadł nie wiem czemu ta strona jeszcze stoi)
rcdemoon (podróbka starego demona)
Kolekcjoner (nie wysyła do pl, robił wałki w zamówieniach na mnie nie ale wyjebał moją znajomą)
RcBest (wysyłają zamiast ndh heksenobutano cos tam jakis szajs bardzo silnie nieprzewidywalny kiedyś mieli dział na dopku, kontakt z nimi mógł się zakończyć moja śmiercią)
Oraz strony przy których zalecam maksymalną ostrożność lub nie zamawiać!
Oglaszamy24 (nie jest to scam sam w sobie jednak radzę nie zamawiać nic kurierem, na paczkomat itp, 99% ogłoszeń należy do oszustów obecnie, przynajmniej związanych z rc, no chyba że mieszkacie w mieście i weźmiecie dowoź, pobranie was nie chroni przed scamem mogą wam zapakować cukier do woreczka.)
UWAGA pisze to aby was ostrzec! nie zamawiajcie z tych sklepów lub gdy widzicie sorty tego typu po zamówieniu z jakiejś strony nie wciągajcie ich!
Vendorzy mailowi = scam (uwaga nie proście o adres do takich sklepów prędzej czy później was oszukają, nawet sample nie zachęcają a zniechęcają do skorzystania z ich oferty stracicie pieniądze na odczynniki które są niskiej jakości zmieniam zdanie na temat tych vendorów kazdy kontakt z takim vendorem konczyl sie zatruciem)
pyszny (py****) - większość produktów to hep mimo że deklaruje nep hexen itp, poza tym posiada w swojej ofercie 4cmc i 3cmc ktore sa mocno zanieczyszczone kolor brazowy, 4cmc ktore otrzymalem mialo dwie rozne barwy brazowy i bialy nie dalo sie go skruszyc karta nawet do teraz z gardla mi wylatuja jakies biale kulki jakby z gumy co ja zjadlem tynk ze sciany z jakims szajsem dziwnym???, nie posiadam zdjecia sortu ale radze uwazac... balem ze mi sie cos stanie wyjebalem to do rzeki.
devil (diabel) - szatan, wiele sortow okej natomiast bywaly i takie ktorych jakosc byla kiblowa zatrulem sie 3cmc ktore bylo zolte i odbijalo swiatlo sloneczne, przed sklepem ostrzegal takze administrator forum poniżej post
https://dopek.eu/d%2Avi%2A.r%2A-ch%2A%2Aic%2Als-t4590.html