Scam Sklepy 2019 - najnowsza lista!

Opinions about research chemicals shops and their products.
Most active topic:
Where to shop research chemicals now?
Status:
dwa223
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by dwa223 » 5 years ago

Latest post of the previous page:

Potwierdzam te słowa. Ostatnio bylo tak przed ostatnia ustawa, co tyle zgonów było.

Dodano po 2 minutach 40 sekundach:
WeedTV, akurat kolek to byl zajebisty vendor i nikogo nie wyjebywał i na koniec tez zachwal sie w porządku jak rozdawał wszystko i jakie bonusy zawsze dawal.

Status:
WeedTV
Psychonauta
Newbie
Topic author

Unread post by WeedTV » 5 years ago

dwa223 wrote:
5 years ago
Potwierdzam te słowa. Ostatnio bylo tak przed ostatnia ustawa, co tyle zgonów było.

Dodano po 2 minutach 40 sekundach:
WeedTV, akurat kolek to byl zajebisty vendor i nikogo nie wyjebywał i na koniec tez zachwal sie w porządku jak rozdawał wszystko i jakie bonusy zawsze dawal.
pisze o stanie sprzed min 1- 0.5 roku każdy z tych sklepów zwyczajnie nie działa.
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.

Kontakt ze mną dla chętnych :D
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666

Status:
dwa223
Sniffiarz
Użytkownik

WeedTV, z tego co czytałem to nie napisałeś wczesniej z jakiego to okresu. Najpierw dowiedz się jaka jest prawda o vendorze a potem gadaj, bo to że niby ktoś od Ciebie został oszukany nie musi być prawdą. Ja wiem że to już nie ten sam kolek co z przed ustawy, ale polityka została ta sama, nawet nie wiesz do jakich krajów wysyłaja dokładnie a ja pisałem z nimi kilka razy po delegalu i jakoś do mnie rakieta przyleciała w normalnym czasie. Kto był z nim z przed ustawy i wie jak się kontaktować to dostanie odpowiedz :)

Status:
WeedTV
Psychonauta
Newbie
Topic author

dwa223 wrote:
5 years ago
WeedTV, z tego co czytałem to nie napisałeś wczesniej z jakiego to okresu. Najpierw dowiedz się jaka jest prawda o vendorze a potem gadaj, bo to że niby ktoś od Ciebie został oszukany nie musi być prawdą. Ja wiem że to już nie ten sam kolek co z przed ustawy, ale polityka została ta sama, nawet nie wiesz do jakich krajów wysyłaja dokładnie a ja pisałem z nimi kilka razy po delegalu i jakoś do mnie rakieta przyleciała w normalnym czasie. Kto był z nim z przed ustawy i wie jak się kontaktować to dostanie odpowiedz :)
Kolek oszukał moją znajomą zamówiła hexen dostała 3cmc które potem dowiedziałem się od pewnej osoby zostało wysłane nie tylko jej i było cec , wszelkie próby kontaktu za równo przeze mnie jak przez nią zostały zignorowane, kolek przestał odpisywć, często temu vendorowi zdarzały się wpadki lub selektywny scam wiec nie pierdolcie, raz przy otwieraniu zamowienia temat nie byl domkniety nawet w pudelku i wypadl do koperty,kazdy kto sie choc troche zna slyszac nazwe kolka mowi 💩 mimo ze bywaly lepsze i gorsze okresy, nie mowiac o tym ze ddosowali nawet dopka wtedy skasowalem u nich konto, to kiedyś faktycznie można tam było robić zakupy, ale wiązało się to z większym ryzykiem niż większość vendorów którzy nie scamowali.

Status:
dwa223
Sniffiarz
Użytkownik

nie chce tu robić awantury, ale Kolek wtedy rzucał dużo, pakowanie no kto zamawiał to wie, skoro skasowałeś konto to nie wiesz jaka jest sytucja. Ja akurat polecam dawnym klientom jeśli są w nl oraz w pl jeśli wiecie o co chodzi. Pozdro. Koniec zbędnych postów,

Status:
WeedTV
Psychonauta
Newbie
Topic author

dwa223 wrote:
5 years ago
nie chce tu robić awantury, ale Kolek wtedy rzucał dużo, pakowanie no kto zamawiał to wie, skoro skasowałeś konto to nie wiesz jaka jest sytucja. Ja akurat polecam dawnym klientom jeśli są w nl oraz w pl jeśli wiecie o co chodzi. Pozdro. Koniec zbędnych postów,
Oszukał kilka osób które kojarze więc jest w dziale scam, nawet jeśli ktoś to robi selektywnie albo to mniejszość nadal jest to oszukiwanie klientów.

Status:
dwa223
Sniffiarz
Użytkownik

WeedTV, skoro zamawiala hexen to czyli przed ustawą bo teraz nie wysyla nielegalnych do pl i pakowanie o ktorym piszesz tez bylo z tamtego okresu wiec nie chce mi sie wierzyc ze kogos wtedy oszukal. Mnie jakoś nigdy nie oszukał. Skoro tak mowisz to twoje zdanie. Jak narazie nikt wiecej nie pisal ze to scam. Pozdro

Status:
WeedTV
Psychonauta
Newbie
Topic author

dwa223 wrote:
5 years ago
WeedTV, skoro zamawiala hexen to czyli przed ustawą bo teraz nie wysyla nielegalnych do pl i pakowanie o ktorym piszesz tez bylo z tamtego okresu wiec nie chce mi sie wierzyc ze kogos wtedy oszukal. Mnie jakoś nigdy nie oszukał. Skoro tak mowisz to twoje zdanie. Jak narazie nikt wiecej nie pisal ze to scam. Pozdro
Radze przejrzeć dział kolka na dopku dokładnie a nie pisać ze nikt sie nie skrażył, równie dobrze moge napisać że każdy vendor który ma dużo opini jest full legit ale tak nie jest przykladem jest rozowe gdzie naganiają na scam.
Gdyby nie olali mojej znajomej i mnie tym samym pokazując że mają honor a nie że ślą kurwa byle co z chin jak pewni vendorzy których nazw z wiadomo względu nie napisze to wiesz.
To że nie oszukali ciebie nie znaczy że nie oszukali innych, vendorów których umieściłem na liście umieściłem ponieważ dysponuje lub dysponowałem dowodami świadczącymi żeby tam nie kupować lub że możesz zostać wyjebanym pozdro.

Status:
Petrabezswetra
Dyletant
Newbie

Unread post by Petrabezswetra » 5 years ago

Kurde wlansie zamowilam z rc.mons.er. To znaczy ze paka nie dojdzie? Jest to jakis skam? No nie gadajcie ;/

Status:
WeedTV
Psychonauta
Newbie
Topic author

Petrabezswetra wrote:
5 years ago
Kurde wlansie zamowilam z rc.mons.er. To znaczy ze paka nie dojdzie? Jest to jakis skam? No nie gadajcie ;/
Tak to jest scam, temat moze dojsc jesli cie wylosuja chociaz prawdopodobniejsze jest wezwanie na policje, ale nawet jak dojdzie to jakosc taka ze nadaje sie do kibla,podobno proszki maja najgorsze, ja raz zamowilem i doszlo mi jedno wezwanie na policje.

Status:
reptyles
Ssak
Newbie

Unread post by reptyles » 4 years ago

WeedTV wrote:
5 years ago
Poniżej aktualna sklepów które oszukują swoich klientów.
Zrobiłem nowy dział ponieważ starego nie dało się edytować, użytkownik jest nieaktywny więc nie
będzie można dodawać nowych stron a przekopywanie się przez tamten dział trochę to utrudnia.
Piszcie strony które dodać najlepiej z dowodami.
Jeśli macie wątpliwości co do jakiejś strony to pomogę wam je rozwiać. pozdro.

Krysztal.pro (leki w ofercie, pillsy które reklamują jako mdma na stronie pisze ze podrobka xtc, wiecej klamstw)
(nie wysyłają zamówień)
RCMonster (selecitve scam, losują osoby którym wysyłają towar bardzo niskiej jakości, wysoka szansa na wezwanie bo wysyłają z Holandii i paczki nadaja dzieci)
Funky to samo co monster ten sam sklep tylko inna nazwa
Rc-lab (obiecał sample poprosił o adres, nic nie wysłał)
pojedynczy (dawno wpadł nie wiem czemu ta strona jeszcze stoi)
gienek (dawno wpadł nie wiem czemu ta strona jeszcze stoi)
rcdemoon (podróbka starego demona)
Kolekcjoner (nie wysyła do pl, robił wałki w zamówieniach na mnie nie ale wyjebał moją znajomą)
RcBest (wysyłają zamiast ndh heksenobutano cos tam jakis szajs bardzo silnie nieprzewidywalny kiedyś mieli dział na dopku, kontakt z nimi mógł się zakończyć moja śmiercią)

Oraz strony przy których zalecam maksymalną ostrożność lub nie zamawiać!
Oglaszamy24 (nie jest to scam sam w sobie jednak radzę nie zamawiać nic kurierem, na paczkomat itp, 99% ogłoszeń należy do oszustów obecnie, przynajmniej związanych z rc, no chyba że mieszkacie w mieście i weźmiecie dowoź, pobranie was nie chroni przed scamem mogą wam zapakować cukier do woreczka.)

UWAGA pisze to aby was ostrzec! nie zamawiajcie z tych sklepów lub gdy widzicie sorty tego typu po zamówieniu z jakiejś strony nie wciągajcie ich!
Vendorzy mailowi = scam (uwaga nie proście o adres do takich sklepów prędzej czy później was oszukają, nawet sample nie zachęcają a zniechęcają do skorzystania z ich oferty stracicie pieniądze na odczynniki które są niskiej jakości zmieniam zdanie na temat tych vendorów kazdy kontakt z takim vendorem konczyl sie zatruciem)

pyszny (py****) - większość produktów to hep mimo że deklaruje nep hexen itp, poza tym posiada w swojej ofercie 4cmc i 3cmc ktore sa mocno zanieczyszczone kolor brazowy, 4cmc ktore otrzymalem mialo dwie rozne barwy brazowy i bialy nie dalo sie go skruszyc karta nawet do teraz z gardla mi wylatuja jakies biale kulki jakby z gumy co ja zjadlem tynk ze sciany z jakims szajsem dziwnym???, nie posiadam zdjecia sortu ale radze uwazac... balem ze mi sie cos stanie wyjebalem to do rzeki.

devil (diabel) - szatan, wiele sortow okej natomiast bywaly i takie ktorych jakosc byla kiblowa zatrulem sie 3cmc ktore bylo zolte i odbijalo swiatlo sloneczne, przed sklepem ostrzegal takze administrator forum poniżej post
https://dopek.eu/d%2Avi%2A.r%2A-ch%2A%2Aic%2Als-t4590.html
up

Status:
kapturek
Blister
Newbie

Unread post by kapturek » 2 years ago

https://legitrcvendorsusa.com/
Mieli wysłać mi paczkę za 1950 $ skończyło się na tym że niby przez Polską granicę nie może przejechać mniej niż 5 kg po wielu przepychankach z nimi jestem w plecy około 30.000$ Omijajcie tych oszustów szerokim łukiem bardzo szerokim zwykli naciągacze co najlepsze mają stronę trust pillot a kręcą ludzi jak tylko mogą

Status:
fiodor
Sniffiarz
Newbie

Unread post by fiodor » 2 years ago

Przecież fotki produktów/opakowan sa ściągnięte z byłych/znanych sklepow, więc co w tym dziwnego ... ?