Search of the apartment
Search of the apartment
Pytam czysto teoretycznie Czy niebieskie mogą przeszukać mieszkanie, w którym podejrzany jest zameldowany, ale w nim nie mieszka (mieszka w innym, wynajmowanym mieszkaniu)? Jeśli zechcą przeszukać wynajmowane mieszkanie, to pyrają całe mieszkanie czy tylko pokój, w którym teoretycznie podejrzany śpi? W ogóle co musi się stać, żeby przeszukiwali mieszkanie? Pytam na zaś, w razie jakby pojawiła się jakaś wpadka przy zamówieniu
Search of the apartment
Hej
Jak znajdą coś w mieszkaniu to zdobędą nakaz przeszukania raz dwa. Ale samo przeszukanie jest mało prawdopodobne. I na pewno nie związane z wpadką przy zamówieniu. Chyba że vendor by podał twoje dane z imienia, nazwiska i adresu zamieszkania a to się nie wydarzy. Możesz być spokojny.
Jak znajdą coś w mieszkaniu to zdobędą nakaz przeszukania raz dwa. Ale samo przeszukanie jest mało prawdopodobne. I na pewno nie związane z wpadką przy zamówieniu. Chyba że vendor by podał twoje dane z imienia, nazwiska i adresu zamieszkania a to się nie wydarzy. Możesz być spokojny.
Search of the apartment
Mnie kiedyś złapali z towarem w hotelu i nie chciałem powiedzieć im gdzie aktualnie mieszkam to pojechali ze mną do miejsca zameldowania i przeszukali pokój w którym kiedyś mieszkałem, nic nie znaleźli i wypuscili
Search of the apartment
Jeśli można spytać to w jaki sposób Cię z tym złapali? Byłeś gościem? Obsługa zgłosiła czy jak
Search of the apartment
Obsługa zgłosiła bo dość głośno zabawiłem się z kobietą po nepie Ludzie obok w pokoju zgłosili obsłudze że nie mogą w nocy spac w sumie to niezła rozpierduchę zrobiłem w tym pokoju.
I nie chciałem ich wpuścić do środka, jak weszli to nie zdążyłem schować proszków i niebiescy zawinęli mnie na dołek. Teraz już uważam z takimi akcjami, bo później są duże kłopoty.
I nie chciałem ich wpuścić do środka, jak weszli to nie zdążyłem schować proszków i niebiescy zawinęli mnie na dołek. Teraz już uważam z takimi akcjami, bo później są duże kłopoty.
Search of the apartment
wydaje mi sie ze jak znajda cos przy tobie to moga przeszukać miejsce zameldowania w innym przypadku chyba potrzebuja nakazu
Search of the apartment
Więc raczej nie jest możliwe, że będą chcieli przeszukać mieszkania jak wpadnę z paczką (jeszcze zamkniętą) po odbiorze w której są małe ilości? Do tej pory myślałem, że najgorsze co się może stać po zamówieniu to że paczkę zatrzymają na sortowni... Wtedy pół biedy, hajs przepadł, ale do mnie nie dojdą Ale ostatnio trafiłem tutaj na forum na wątek, w którym ktoś pisał, że paczka elegancko przyszła do punktu odbioru, koleś po nią poszedł a tam nie chcieli mu jej wydać, bo była opisana "nie wydawać".. Później napisał, że paczka została przejęta przez niebieskich, ale żadnych szczegółów nie podał. No i teraz cykam się, że mogę wpaść podczas odbioru lub zaraz po xD
Search of the apartment
Przeszukują pomieszczenia użytkowane przez daną osobę. Chyba że w nakazie jest napisane konkretnie co.
Search of the apartment
Piwnice tez przeszukuja jak cos wiem bo kumplowi trzepali chate na szczescie nic nigdzie nie mial
Search of the apartment
Ogólnie to muszą mieć na nakazie pomieszczenia wyszczególnione. Z reguły jest pomieszczenia użytkowane przez daną osobę.
Search of the apartment
Są sytuacje jak robią pyrke bez sądowego / prokuratorskigo nakazu. Może mieć to miejsce wyłącznie w sytaucjach niecierpiących zwłoki. I jebie ich jakie pomieszczenia zjmujesz bo wbijają się wszędzie i są niestety kurwa na prawie. Niestety Art. 220. KPK
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Search of the apartment
Znajomego, którego zawinęli z domu, w którym wykryto kilka rosnących krzaków, zawieźli do domu i przeszukali tylko tę część pokoju, którą zajmował (pokój na pół z bratem). Wydaje mi się, że to albo ich dobra wola, albo wiedzieli, że nic nie znajdą i dali sobie spokój z przeszukaniem gruntownym albo nie chciało im się ewentualnie jebać z większą ilością papierologii.
Search of the apartment
Albo konkretnie wiedzieli gdzie co jest i szli na gotowe.Ciemnoksieznik wrote: ↑1 year agoWydaje mi się, że to albo ich dobra wola, albo wiedzieli, że nic nie znajdą
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.