Seriale/Filmy - Netflix
Seriale/Filmy - Netflix
Zakladam watek w celu dzielenia się serialami oraz filmami z platformy Netflix.
Od siebie polecam ;
Narcos Kolumbia, El Chapo oba o dzialaniu polityki karteli narkotykowych, swietna nietuzinkowa fabula na ekranie caly czas cos sie dzieje, swietne zdjecia!
Od siebie polecam ;
Narcos Kolumbia, El Chapo oba o dzialaniu polityki karteli narkotykowych, swietna nietuzinkowa fabula na ekranie caly czas cos sie dzieje, swietne zdjecia!
by KacprowskY
Seriale/Filmy - Netflix
Nie oddychaj, Gladiator horror i jakies dobre kino na dzis, trylogie Hobbit'a rowniez polecam na CDA tez obejrzycie
by KacprowskY
Seriale/Filmy - Netflix
stranger things
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
Seriale/Filmy - Netflix
Osobiście polecam Breaking Bad - w nieskończoność można oglądać
A tak z innej beczki znacie jakiś sposób na pobranie filmu premium z cda? Jest taki jeden, który cenię jak życie i muszę go mieć na zawsze. Tylko, że nie sposób go znaleźć jedynie na cda. Konto premium mam ;/
A tak z innej beczki znacie jakiś sposób na pobranie filmu premium z cda? Jest taki jeden, który cenię jak życie i muszę go mieć na zawsze. Tylko, że nie sposób go znaleźć jedynie na cda. Konto premium mam ;/
Seriale/Filmy - Netflix
Właśnie nie mogę znaleźć film: https://www.cda.pl/video/33020779d/vfilm "photon 2017 pl" . Byłbym wdzięczny za pomoc
Seriale/Filmy - Netflix
Jak Netflix to oczywiście "Dark", własnie się zakończył trzeci i ostatni sezon. "Ostatni taniec" o Chicago Bulls dla widzów po 30-tce i nie tylko bo przypominają się te nieprzespane noce i oglądanie meczów po nocach na Canal+. Dla lubiących Fantasy oraz dla młodszych widzów rewelacyjny "Ciemny Kryształ" (to nie jest film o narkotykach ), kukiełkowa przygodowa baśń z elementami dark-fantasy, super zrobiona. Dla fanów Sci-Fi "Altered Carbon", do drugie sezonu nie podchodzą bo oczywiści go zrąbali, ale pierwszy bardzo mi się podobał.
Seriale/Filmy - Netflix
I have tried to download these seem to be failing. Can someone show me how to download and pay for usage?
Seriale/Filmy - Netflix
Ostatnio ogladalem dwa filmy Vegi (Plagi Breslau i Bad boy) i polecam bo sa mega.
Poleci moze ktos cos w tym stylu?
Poleci moze ktos cos w tym stylu?
Seriale/Filmy - Netflix
Widziałem już to,może coś innego polecisz ? Jak coś to od razu wykluczam filmy "ratownik","Grypsera" bo to też widziałem.
Seriale/Filmy - Netflix
Hey people what's up ?
Sorry, not Netflix, but .....
For those who want, here a re upload of "FirtS" videos.
Others will come... Maybe ... If you want so ...
Thankss
Sorry, not Netflix, but .....
For those who want, here a re upload of "FirtS" videos.
Others will come... Maybe ... If you want so ...
Thankss
Seriale/Filmy - Netflix
Solid State Society
Seriale/Filmy - Netflix
Nie zakladajcie tyle nowych tematów i filmach jest ich od groma na forum;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)