Latest post of the previous page:
pawelnrg, ugotuj mi coś i nie chodzi mi o bigos. Żarcik ale ciekaw jestem serio jak kolega wyglada w akcji.Synteza siarczanu amfetaminy z fenylonitropropenu(P2NP)
Synteza siarczanu amfetaminy z fenylonitropropenu(P2NP)
Wszyscy tacy mocni po obejrzeniu dwóch filmikow a jakby ktoś serio miał wiedze to by krecil lody a nie wymądrzał sie na forum
KotPerski, mylisz się i to bardzo. Zsyntezowac amfetamine jest prosto, każdy student 1 roku chemii to zrobi tylko po co? To nieopłacalne. Jak ktoś ma wiedzę to idzie w legalną farmaceutyke i na tym trzepie hajs. Nie ma po co ryzykowac pozbawieniem wolności i życiem na wiecznym oriencie.
Wbrew wyobrażeniom fetę robią sebixy dla sebixow w piwnicach i wynajmowanych kawalerkach.
Wbrew wyobrażeniom fetę robią sebixy dla sebixow w piwnicach i wynajmowanych kawalerkach.
Hehe coś w tym chyba jest A fety rzeczywiscie sie chyba nie oplaca produkować bo jest bardzo tania.LubieKredki wrote: ↑2 years agoWbrew wyobrażeniom fetę robią sebixy dla sebixow w piwnicach i wynajmowanych kawalerkach.
Produkują, ale to garażowe laby. Zresztą widać po tym co jest na rynku. Najlepsza feta była na przełomie lat 90-tych. Kto testował to pamięta tego jeżyka na głowie.
Jak ci wymieszają z kofeiną w stosunku 1 do 10 ... albo dostaniesz uj wie co...
Dodano po 5 minutach 16 sekundach:
Dodano po 15 minutach 55 sekundach:
Dodano po 5 minutach 16 sekundach:
Gdzie jest tania? na tony może i tania. na gramy tania jest kofeina...
Dodano po 15 minutach 55 sekundach:
Ja napisałem że się nie zajmuje... Ale swoje w życiu widziałem. Nie widzę natomiast problemu dzielić się obserwacjami. Bardzo bawi mnie postawa ludzi co jak im te 6g wyjdą uważają się że odkryli podstawę istnienia wszechświata. chcą się pochwalić ai robią z tego ( tych szczegółów jakie "poznali") największą tajemnice, zresztą jak czytałeś cały wątek to widzisz.
Siemanko witam raz jeszcze
W ostatnim czasie przeczytalem sporo roznych przepisow i troche powiekszylem skale i mam kilka pytan
Za wzor jest dla mnie przepis SWIMA po malych zmianach
Co o tym myslicie czy ma to sens?
Bo w wiekszosci innych przepisow takiej skali jest zeby dac ok 350ml kwasu octowego a mi wyszlo 750ml..?
Co do przygotowania mozna zmieszac kwas octowy z woda w wiekszej ilosci np zrobic 5L to samo tyczy sie NaOH i urzyc go pozniej np za tydzien? Nie straci to zadnych wlasciwosci? Z cieciem aluminium raczej jest ok
W ostatnim czasie przeczytalem sporo roznych przepisow i troche powiekszylem skale i mam kilka pytan
Za wzor jest dla mnie przepis SWIMA po malych zmianach
Co o tym myslicie czy ma to sens?
Bo w wiekszosci innych przepisow takiej skali jest zeby dac ok 350ml kwasu octowego a mi wyszlo 750ml..?
Co do przygotowania mozna zmieszac kwas octowy z woda w wiekszej ilosci np zrobic 5L to samo tyczy sie NaOH i urzyc go pozniej np za tydzien? Nie straci to zadnych wlasciwosci? Z cieciem aluminium raczej jest ok
i jak Ci na to odpowiedzieć? pozycja 3 od dołu i każdy wie że nie wiesz co robisz. do zamoczenia 80g aluminium potrzebujesz 2 litrów wody?
Gotujesz czasem jedzenie w domu? (i to nie chodzi ze chce się wprosić) jest to podobna trudność jak jakaś potrawa na wypasie.
Pamiętam, że z jakiejś strony można było kupować siarczany i winiany amfetaminy
A no ja też pamiętam Sklep zdaje się już nie istnieć jeżeli mam to samo na myśli co ty
Ja też pamiętam, że wspominanie o sklepach spoza działu partnerskiego regulują zapisy regulaminu i czerwone zasady. Tym bardziej wzmianka o takim który zajebał wyjebkę i się zawinął jest nie na miejscu. Na szczęście nie podano jego nazwy i tylko informuję aby nie galopować.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Tak jak już wspomniałem wzoruje się na przepisie od SWIMa tylko powiększyłem skale x10
Jak pisze SWIM:
Nie kończyłem chemii na uniwersytecie, ale hobbistycznie się jakoś wkręciłem dlatego mam wiele pytań odnośnie tej syntezyCut the squares 1x1.Than put in to 200ml dH2O, add 50mg of Hg(no3) or other Hg salts and stir.
Temat i tak wychodzi konkretny ale skoro można zrobić to lepiej z chęcią posłucham kolegów z większym stażem i wiedzą