SYNTHCAINE COLOMBIA Chemcentrum.nl - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: ChemCentrum
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o SYNTHCAINE COLOMBIA ze sklepu Chemcentrum.nl | In this topic, we write opinions and reviews about SYNTHCAINE COLOMBIA from Chemcentrum.nl
- Attachments
-
- synthcaine-colombia.jpg (455.58 KiB)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
No ciekawie to wygląda a jeszcze wieksza ciekawość jest co jest w środku
Czy jedna substancja może mix + wypełniacz lub nie .
Czy jedna substancja może mix + wypełniacz lub nie .
Będzie dobre
Smacznie wygląda ciekawe jak będzie dzialalo ?
Za chwile mają być sample, więc jakieś opinie i recki powinny się pojawić
Jest to autorska substancja, więc pewnie nigdy nie dowiemy się co tam kryje się.
Jest to autorska substancja, więc pewnie nigdy nie dowiemy się co tam kryje się.
Nic o nas bez nas.
A może to jakiś RTI
Będzie dobre
It would be nice if synthcaine will be e.g. RTI-111.
I think the bigger chance that synthcaine is a mix from NEP+lidocain.
I’m so curious!
I always tell the truth. Even when I lie.
angrybuyer, nie tylko Ty też jestem ciekaw tej substancji, dlatego czekam od "samplowcow" na opinie
"Jestem jednym z tych pokurwieńców wpadam, nie biorę jeńców to bez sensu" ~ TEDE
Jeśli recenzje będą pozytywne to jest szansa że w drugiej połowie lutego będzie można kupić ten specyfik? Nie ukrywam że bardzo ciekaw jestem jego
Jeśli dostaniecie sampelki odrazu testować mam zamiar złożyć zamówienie na większą ilość w ciemno nie ma co brać
„Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną.“
This post has high reputation.
Sampel
Śniło ok 20 mg, delikatne pieczenie i posmak jakby trochę chrzanu przy aplikacji, przyjemny. Wziolem trochę na język -znieczula
Najlepszy zamiennik kokainy jaki brałem. Jest moc
Dodano po 56 sekundach:
Snilo- pomyłka-sniff
Śniło ok 20 mg, delikatne pieczenie i posmak jakby trochę chrzanu przy aplikacji, przyjemny. Wziolem trochę na język -znieczula
Najlepszy zamiennik kokainy jaki brałem. Jest moc
Dodano po 56 sekundach:
Snilo- pomyłka-sniff
O mamy pierwsze wziamnki o tym produkcie, zobaczymy jak u mnie w labo przebiegną reakcji i syntezy
Nic o nas bez nas.
Kąsek się zapowiada.
Anus Domini
Kiedy będą testy przeprowadzane ?
Będzie dobre
M100, u mnie kiedy dostanę obiecanego sampla ale miał być dorzucony do mojej rakiety która leci prawie 2 tygodnie, a potem się dowiedziałem, że dostanę przy następnym zamówieniu
"Jestem jednym z tych pokurwieńców wpadam, nie biorę jeńców to bez sensu" ~ TEDE
Mi się wydaje że fundamentem tam będzie 3mmc (w końcu działaniem najbliżej kokainy z dostępnych produktów ) + jakiś stim np nep.
No chyba że to bedzie mix z poza dostępnego asortymentu. Z tym rti to chyba mało realne bo ban na bzp poszedł z tego co wiem jakoś w 2009r to szybciej niż na 4mmc
No chyba że to bedzie mix z poza dostępnego asortymentu. Z tym rti to chyba mało realne bo ban na bzp poszedł z tego co wiem jakoś w 2009r to szybciej niż na 4mmc