synthetic cocaine (grandkg)

Products most often obtained from combining several substances to achieve a specific effect.
Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

Unread post by wiktororban01 » 6 years ago

Probowal ktos tego specyfiku?

Status:
swirekmirek
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by swirekmirek » 6 years ago

tak, na moje oko jest tam hex z czymś jeszcze chyba, pisalem z vendorem w grudniu ma być nowa lepsza wersja tego więc jak chcesz spróbować to ja bym się wstrzymał. Ale myślę że dużo osób na ulicy by się nabrało ze to koko ;) tylko brak zapachu chrzanu niestety ;) ale jak ktoś nie jest kokainowym wyjadaczem i znawcą to nie trzaśnie.

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

Unread post by wiktororban01 » 6 years ago

ja ie chce nikogo w wala robic...ktos kto raz probowal koksu nie pomyli tego nigdy :P dla siebie bym przyjal jakis delikatnhy stim w stylu koko...mogliby zrobic na troparilu albo 4-MMPH-chyba na ta chwile najlepsze opcje na fake koks

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Unread post by Gandalf » 6 years ago

Najlepszym syn. coco jest chyba RTI-126.

Wyczytałem, że współczynnik DAT / NET dla RTI wynosi 0.0127, a w normalnej kokainie 0,0270. A DAT / SERT 0,0261, gdzie w normalnym koko 0,0856.
Dzięki temu RTI-126 ma podobno mocniejsze działanie stymulujące od normalnej kokainy, więc to w sumie byłby to najlepszy fake coco, o ile się nie mylę. :P
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Meedicus
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Meedicus » 5 years ago

Gandalf, a gdzie mozna dostac takie RTI ?
Image

"Sam decydujesz o tym co robisz,
Ty ponosisz konsekwencje za swoje czyny,
Zastanów się dwa razy za nim podejmiesz nie przemyślana decyzję..."

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Unread post by Gandalf » 5 years ago

Meedicus, Chyba ciężko dostać. Szukaj na DM może coś się znajdzie, i w innych sklepach zagranicznych.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie

Unread post by Feszek » 5 years ago

Gandalf wrote:
5 years ago
Meedicus, Chyba ciężko dostać. Szukaj na DM może coś się znajdzie, i w innych sklepach zagranicznych.
na dm to ma normalne coco

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Unread post by Gandalf » 5 years ago

Feszek, wiem o tym, ale chodzi o zakres działania substancji, prawda? A ten właśnie zakres opisałem wyżej, w swoim poście.

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie

Gandalf wrote:
5 years ago
Feszek, wiem o tym, ale chodzi o zakres działania substancji, prawda? A ten właśnie zakres opisałem wyżej, w swoim poście.
pewnie masz rację, nie znam się 😁

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 5 years ago

wiktororban01 wrote:
6 years ago
Probowal ktos tego specyfiku?
Tak testowałam.
To bardzo podobnny miks do kosmicznego FakeCoco.

swirekmirek,
zgadza się jest (był) tam Hexen + HDMP28 (w nieznanych mi proporcjach) + lidokaina (dla znieczulenia nozdrzy).

Czy znawca kokainy by się nabrał? wątpie! ten chrzanowy lub typowo benzynowo/rozpuszczalnikowy zapach nie bierze się z niczego. dopiero jak traficie na fiskscale to będzię bomba dla Was. o ten błyszczący sort ciężko. lata po 150 euro u mnie za sztukę / i około 600 plnów w Wawie / Krakowie / Poznaniu...

jak ktoś miał do czynienia z prawdziwym koksem to nie da się nabrać (poczujesz dopiero po aplikacji)...

Ogólnie profil działania będzie inny jak jakiegoś miksu... ale to już inna bajka :-)

co do kokainy?! czy warto wydać tyle kapusty za tak krótką fazę? w Ameryce Południowej tak bo tam sztuka grosze kosztuje, a u Nas / Was...

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Unread post by Wizzair » 5 years ago

Gargameli wrote:
5 years ago
co do kokainy?! czy warto wydać tyle kapusty za tak krótką fazę? w Ameryce Południowej tak bo tam sztuka grosze kosztuje, a u Nas / Was...
ZWLASZCZA jesli loimy rc.
Meedicus wrote:
5 years ago
Gandalf, a gdzie mozna dostac takie RTI ?
Bylo, zniklo.
Gdzies tam widzialem ale cena bodaj 50- 70e za gram.
Gargameli wrote:
5 years ago
Czy znawca kokainy by się nabrał? wątpie! ten chrzanowy lub typowo
Koka to koka :_)

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie

co do kokainy?! czy warto wydać tyle kapusty za tak krótką fazę? w Ameryce Południowej tak bo tam sztuka grosze kosztuje, a u Nas / Was.
Moim zdaniem warto jest to coś nie do podrobienia. Ja pozwalam sobie bardzo okazyjnie np wesela.

Cena w NL 50-70 ojro

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

Unread post by wiktororban01 » 5 years ago

pMPPP dzialalo bardzo podobnie do kokainy jesli chodzi o ten dopaminowy rush i to uczucie, ze cala faza rozgrywa sie tylko w glowie bez wjazdu na cialo...mial w sobie ta lekkosc dzialania...podnosil samoocene, zwiekszal pewnosc siebie....brakowalo tylko tej magicznej eufori i poczucia wszechobecnej zajebistosci :D

Dodano po 40 sekundach:
fenidaty jeszcze sa w miare zblizone ale tylko na peaku

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

Unread post by wiktororban01 » 5 years ago

chyba nowy sort się pojawil bo nowe zdjęcia na sklepie?

Status:
Wlodi
Narkotykacz
Użytkownik

Unread post by Wlodi » 5 years ago

Jesteś właśnie ciekawy tego ich nowego Coco:)
NIE GADAJ Z FRANCAMI BO JOSIEK CIĘ PILNUJE !!!