Latest post of the previous page:
Jak o spaniu mozna zapomniec to hujowka... Podekrzewam ze gdybys nie rozjebal stolila i nie stracil sprzetu, to po kilka poprawkach juz bys mial hujowe noradrenalinowe samopoczucieSYNTHETIC COCAINE Drenigma.net - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Drenigma
SYNTHETIC COCAINE Drenigma.net - opinions, reviews, effects, description
This post has high reputation.
Miałem bardzo duże oczekiwania nt. W/w odczynnika, jednakże bardzo się zawiodłem, SYNTETYCZNA KOKAINA bo tak vendor ją nazwał nie ma ani troche pokrycia, namiastki bądź chociażby odoru chrzanu czy znieczulenia jak "BIAŁA KRÓLOWA" w zamian dostajemy co? Pojebanego stima, który nadomiar tego wypierdala noradrenaline w kosmos, a euforia etc? Linijka 150mg zaserwowała nachalną stymulację, ból klupy, łzy sniff bardzo bolesny "w moim odczuciu" inny szczur w labie nie narzekał. Libidio dość mocne podwyższone, pociąg na fajki i chęć na rozmowy o klarownych tematach - gadka najebanych kompanów była nadwyraz drażniąca. Poprawka 200mg zaserwowała efekty, które powyżej wymieniłem jednakże wyjebana noradrenalina zaserwowała niepokój, rozdrażnienie i bezsenność. Szczerze mówiąc odczynnik w ogóle mi nie podpasował, nie ma ani jednego aspektu który może przypominać kokaine nie nadaje się na dłuższą mete do ciągów, bo wyjebana noradrenalina potrafi płatać figle. Dobry odczynnik do pracy, szczególnie tej umysłowej "w normalnych dawkach" Moja obiektywna ocena nt. produktu to 4+/10. Czemu tak nisko? Może dlatego, że wyobrażałem sobie chociaż namiaskte królowej, a dostałem mocarnego stima. Dalej twardo utrzymuje się w przekonaniu, że nazwy 4MMC analog, synt COCO, FAKE COCO etc, itd u prawilnych vendorów nie mają racji bytu - SZANUJMY SIĘ, NIE KUPUJMY KOTA W WORKU. Nadomiar tego nie czułem tam heksa, alfy bądź jakiegoś innego RCk'a którego znam i wrzucałem do laba.
Dziękuje prezesowi kej, za możliwość badań.
Dziękuje prezesowi kej, za możliwość badań.
by KacprowskY
wiktororban01, stolik rozjebał się sam i moje zdziwienie jest wielkie do tej pory. Dziękuję za możliwość przetestowania odczynnika użytkownikowi kej.
Mandelin - pomarańcz
Liebermann - blado żółty
Marquis - brak reakcji
Mecke - blado beżowy albo brak reakcji
Simons' - niebieski w kropeczki ehehehe
Powodzenia w interpretacji
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
Zapewne nikomu nie będzie się chciało grzebać w tabelkach i w ogóle to powiem wam iż ze względu na to, że Simon's jest w kropeczki to mamy do wyboru 3 substancje:
- 4-CEC
- 4-MMeOC
- BK-EBDP
Jako ciekawostkę dodam też, że hexen (testowałam needle) zaś ma turkusowe kropeczki
- 4-CEC
- 4-MMeOC
- BK-EBDP
Jako ciekawostkę dodam też, że hexen (testowałam needle) zaś ma turkusowe kropeczki
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
Ktoś może ostatnio zamawiał i wypowie się ?;)
Minęło już trochę czasu i miały być opinie zarzucał to ktoś jescze ?? Kopie jak koka czy jakiś Hex zmieszany bo nie wiem czy się za to brać czy całkiem inne niż miodzik
czy jakość jest dobra? Przeczytałem tutaj dwie recenzje, jedną dobrą i jedną złą?
Jak z jakoscia tego odczynnika? Ktos moglby sie wypowiedziec??
No nikomu się pewnie nie chce opinii pisać a szkoda
No bo tutaj sie chyba duze ilosci zamawia, zapewne nie dla siebie i po prostu nikt opinii nie pisze - tak mi sie wydaje.