Latest post of the previous page:
OomAmee, zajebał z dupy pasjonata i predatora prawdopodnie bo Predek siedzi a to wszystko wyszło jakoś w niewielkim czasie i można to powiązać,spokojnie ten gość już jest namierzany
Latest post of the previous page:
OomAmee, zajebał z dupy pasjonata i predatora prawdopodnie bo Predek siedzi a to wszystko wyszło jakoś w niewielkim czasie i można to powiązać,spokojnie ten gość już jest namierzanyA skąd ty masz chłopie taką wiedzę, co?
Bla bla bla...TenTamten wrote: ↑5 years agoWizzair, wiadomość że Predek siedzi napisal mi chem bo są dobrymi znajomymi,mogę ci podesłać rozmowę na PW,albo w sumie i nie bo cię nie znam.chemiczny, co do info siedziałem z kimś gdzieś ktoś miał wezwanie w sprawie RC i się pucował co powiedział,papier pokazywał z zeznań Pozdrawiam
Za którym razem?TenTamten wrote: ↑5 years agoWizzair, wiadomość że Predek siedzi napisal mi chem bo są dobrymi znajomymi,mogę ci podesłać rozmowę na PW,albo w sumie i nie bo cię nie znam.chemiczny, co do info siedziałem z kimś gdzieś ktoś miał wezwanie w sprawie RC i się pucował co powiedział,papier pokazywał z zeznań Pozdrawiam
Na jaką kurwa komendę???
Najpierw gadasz ,że jak siedziałeś z kimś kto miał wezwanie w jakiejś tam sprawie, a teraz że ten klient poszedł na komendę... Proszę oto twoja wypowiedź... Nie wiem, ale to się kupy nie trzyma. Tyle powiem w temacie.TenTamten wrote: ↑5 years agoWizzair, wiadomość że Predek siedzi napisal mi chem bo są dobrymi znajomymi,mogę ci podesłać rozmowę na PW,albo w sumie i nie bo cię nie znam.chemiczny, co do info siedziałem z kimś gdzieś ktoś miał wezwanie w sprawie RC i się pucował co powiedział,papier pokazywał z zeznań Pozdrawiam
Nie pisałeś , że siedziałeś???