Latest post of the previous page:
PKP xdSzczecin. Wysyłali dopalacze do paczkomatów.
Szczecin. Wysyłali dopalacze do paczkomatów.
Jajac, Przez długi czas jechałem na 4cmc bo pierwszy podjazd do 3cmc i pierwsze zamówienie to 2g 3cmc od niego.
W trąbie nie miłośierny spływ (być może że to dlatego że jeszcze śluzóka działała tak czy siak nie było tolerki żarło jak żadne a klepał ten jego sprzęt jak by sprzedawał wypełniacze)
Teraz wole 3 ale długo byłem uprzedzony do niej przez owego V. i długo cisłem na sprzęcie co ludzie chcieli go odemnie tylko z braku laku.
Tak czy siak długo żyłem w błędnym przekonaniu do 3cmc
Co chociaż z tego co pamiętam ów pasjonat był chyba .cc chociaż pewnie jedno i drugie to to samo.
a tak pozatym to jeszcze tylko raz u trzynastki "adres nie istniejący już ale jak nie podawać to nie podawać) trafiło się coś nie aktywnego co trzeba było szukać naiwnaka żeby nie wtopić.
W trąbie nie miłośierny spływ (być może że to dlatego że jeszcze śluzóka działała tak czy siak nie było tolerki żarło jak żadne a klepał ten jego sprzęt jak by sprzedawał wypełniacze)
Teraz wole 3 ale długo byłem uprzedzony do niej przez owego V. i długo cisłem na sprzęcie co ludzie chcieli go odemnie tylko z braku laku.
Tak czy siak długo żyłem w błędnym przekonaniu do 3cmc
Co chociaż z tego co pamiętam ów pasjonat był chyba .cc chociaż pewnie jedno i drugie to to samo.
a tak pozatym to jeszcze tylko raz u trzynastki "adres nie istniejący już ale jak nie podawać to nie podawać) trafiło się coś nie aktywnego co trzeba było szukać naiwnaka żeby nie wtopić.
correct me if im wrongderekpittx wrote: ↑4 years agoPewnie najwyższych w hierarchii i tak nie złapali. get-9apps.com get-cartoonhd.com
Znowu dobre chłopaki będą patrzeć na świat zza krat xD
W paczkomatach umieszczane są paczki, które nie zmieszczą się w Twoim pudełku. W swojej skrzynce pocztowej powinieneś znaleźć klucz z numerem. Poszedłbyś do tej szafki i otworzył ją, aby odebrać paczkę.
Co ma oznaczać Twój post ? Hahaha
Skoro temat poniekąd o zamawianiu do paczkomatow to znalazłem takie zdjęcie w Internecie. Słyszał ktoś cos na ten temat?
- Attachments
-
- 715664_przypal.jpg (44.89 KiB)
Dla mnie to zwykła ściema(fejk)
po pierwsze błąd pisowni „mogą być pochodzić”
po drugie nawet jak jest coś wykryte w paczce to na etapie magazynów (psy,skaner) i wtedy zależnie od ilości danej substancji nielegalnej, są podejmowane kroki czy ktoś jest ścigany! czy paczka zostaje zniszczona przez służby. a na pewno już przewoźnik nie umieściłby informacji typu "prosimy o pozostawienie produktu w szafce i zostanie na swoim miejscu " hahahaha ( policja wysyła jak najprędzej wszystkie swoje siły bo na pewno odbiorca się śpieszy i nie ma czasu! a i przecież jeszcze zostajemy poinformowani o tym ze policja też jest poinformowana wiec kto pierwszy ten lepszy wiec raczej na plus przewoźnik bo ostrzega Odbiorce
może serwisant(Janusz) paczkomatu zrobił sobie dowcip i zdjęcie przy okazji
po pierwsze błąd pisowni „mogą być pochodzić”
po drugie nawet jak jest coś wykryte w paczce to na etapie magazynów (psy,skaner) i wtedy zależnie od ilości danej substancji nielegalnej, są podejmowane kroki czy ktoś jest ścigany! czy paczka zostaje zniszczona przez służby. a na pewno już przewoźnik nie umieściłby informacji typu "prosimy o pozostawienie produktu w szafce i zostanie na swoim miejscu " hahahaha ( policja wysyła jak najprędzej wszystkie swoje siły bo na pewno odbiorca się śpieszy i nie ma czasu! a i przecież jeszcze zostajemy poinformowani o tym ze policja też jest poinformowana wiec kto pierwszy ten lepszy wiec raczej na plus przewoźnik bo ostrzega Odbiorce
może serwisant(Janusz) paczkomatu zrobił sobie dowcip i zdjęcie przy okazji
------->
Wydaje mi się, że to ściema. Jest tam błąd po pierwszym przecinku :p
I tak jak kolega wyżej pisze, jak coś wykrywają to na etapie magazynów itp a nie w paczkomatach :p
I tak jak kolega wyżej pisze, jak coś wykrywają to na etapie magazynów itp a nie w paczkomatach :p
This post has high reputation.
terapeuta, Koreczek chyba po prostu uzyl ironii.
Nie no to sama prawda kuzumi. Dobrze, ze policjanci sa tak uczciwi i zawsze informują nas o zamiarze kipiszu, oraz grzecznie prosza o pozostanie docelowym w punkcie zatrzymania.
Nie no to sama prawda kuzumi. Dobrze, ze policjanci sa tak uczciwi i zawsze informują nas o zamiarze kipiszu, oraz grzecznie prosza o pozostanie docelowym w punkcie zatrzymania.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Jak ktoś mógł chociaż przez sekundę pomyślec, że to prawdziwy komunikat...
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
beeniepatu, w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe a Ja na codzień nie mieszkam w Polsce wiec wiesz