Szkodliwość fenidatów. Instrukcja jak ich używać.
Cześć. Po 3 latach sporadycznych testów moim zdaniem jakość odczynników spadła na tyle, że nie ma sensu dalej gonić króliczka. Dużo się uczę i małe dawki ipph działają zadowalająco ponieważ mogę się skupić na długie godziny. Chciałbym się dowiedzieć czy używając z głową ipph, nie będę sobie robić dalej kuku w mózgu. Oczywiście mowa o sporadycznym użytkowania a nie na sportowo bo ipph rozleniwia mnie fizycznie na maksa, natomiast bardzo dobrze się po nim uczę. Chciałbym zapytać użytkowników mających wiedzę np. Wizzair, na jakąś wskazówkę jak używać tej substancji i co należy suplementowac żeby wyciągnąć z tego jak najwięcej. Stosuje ten środek dlatego ze ciężko mi sie skupić i nie mam motywacji do nauki i nie zależy mi na działaniu stricte rekreacyjnym. Ładuje do kapsułki około 30-50mg. Podanie p.o rzecz jasna.
Idź do lekarza, ogarnij sobie MPH z apteki i dawkuj to terapeutycznie. Na fenidatach (tylko MPH) lecę baardzo długo. Tolerka spada po tygodniu-dwóch przerwy. Nie zauważyłem do tej pory żadnych negatywnych skutków (przy dawkach leczniczych).