Szukacie kamerek?
Szukacie kamerek?
Szukacie czasem kamerek po chacie po dopalaczach, macie schizy ze ktoś was obserwuje? Czy tylko ja tak man

Szukacie kamerek?
Ja osobiście wiem, że to durne wkręty i nic już nie szukam. Ogólnie mam to w czterech literach. To wytwór wyobraźni

ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Szukacie kamerek?
Gargameli, czyżbyś kiedyś szukała ?
Ja osobiście nigdy się do takiego stanu nie doprowadziłem ale mam znajomego który po funkym widział ludzi którzy go szukają i chcą go wywieźć do lasu, codziennie rozglądał się za siebie i wszędzie "ich" widział. Nawet pod chatą na niego czekali. Kiedy rzucił ćpanie to nagle zniknęli

Szukacie kamerek?
bywało i tak... kiedyś srogo przesadziłam z a-pvp xD
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Szukacie kamerek?
Swego czasu szukałem policji w szufladach na sztućce, jak sobie o tym pomyślę, to aż mi mnie szkoda.
Dwa razy skakałem przez okno bo widziałem policję jak mnie otaczają. Podsłuchy w telefonie to norma- chyba 5 telefonów wyrzuciłem do śmieci. Podejrzenia o zdradę, podejrzenia o to, że ktoś mnie chce wystawić psom- norma
Dwa razy skakałem przez okno bo widziałem policję jak mnie otaczają. Podsłuchy w telefonie to norma- chyba 5 telefonów wyrzuciłem do śmieci. Podejrzenia o zdradę, podejrzenia o to, że ktoś mnie chce wystawić psom- norma
Szukacie kamerek?
Skąd ja to znam... Identyko... Po narkotykach tak nie miałem, dopy to inna chemia syntetyczna
Szukacie kamerek?
Szukam calcium i nie mogę znaleźć nigdy
. Wkręty normalne po uzywkach takich jak rc

(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Szukacie kamerek?
Szukanie to jeszcze nic co poza normę by wykraczało. Ja to już kiedys nie tylko szukalem ale zaczalem nawet montować wlasne zeby dopasc tych co mi w domu swoje zamontowali.

Szukacie kamerek?
Zazdro tak przyziemnych odlotów.
Ja z reguły ogarniam takie fazy, gdy wiem że jeżdżą, że mnie śledzą, że obserwują to wiem że to schiza.
Przy grubej rurze atakują mnie psychicznie kosmici kontrolujący naszą symulację. Wykorzystują mój mózg do działań matematycznych albo po prostu się znęcają nade mną xD
Ja z reguły ogarniam takie fazy, gdy wiem że jeżdżą, że mnie śledzą, że obserwują to wiem że to schiza.
Przy grubej rurze atakują mnie psychicznie kosmici kontrolujący naszą symulację. Wykorzystują mój mózg do działań matematycznych albo po prostu się znęcają nade mną xD
I wyszłam z Oz krainy, mój czarnoksiężnik tuż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
Szukacie kamerek?
Potrafię parę godzin usuwać ślady własnych badań
W skrajnych przypadkach zjadam wszystkie białe okruszki z podłogi w całym domu
W skrajnych przypadkach zjadam wszystkie białe okruszki z podłogi w całym domu