Szybkie RC sklepy / Pchli Targ

Opinions about research chemicals shops and their products.
Most active topic:
Where to shop research chemicals now?
Status:
Ghost
Opiowrak
Użytkownik
Topic author

Unread post by Ghost » 5 years ago

Kochana Pani, Drogi Panie ;)

znacie jakieś sklepy tudzież sprawdzonych vendorów mailowych którzy uwijają się w kilka dni... Hmmm jak za starych dobrych czasów :roll:

Gdzie najszybsza wysyłka? :D

Podstawowe rc: 3cmc, 4cmc, 4cec, nep, hex, a-pihp, benzo.

Być może ktoś zamawia na tyle hurtowo że, O ILE TO NIE GODZI W REGULAMIN FORUM, byłby w stanie odsprzedać w dobrej cenie tak 3-10sztuk - kiedy nagli.

Moze zaproponować Sergio Adminowi takie możliwości.

Dział "Pchli Targ".
Mozna by sprzedawać drobiazgi z różnej beczki, odsprzedać nadmiar zakupionego RC lub odda, kiedy nie pasuje, zamienić...

Co Wy na to?

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 5 years ago

Ghost

znam...
z dwoma po e-mailu współpracuję raz na jakiś czas... bodajże od 3 lat. nie dzielę się z nikim adresem e-mail. w razie wyjebki ja nie mam zamiaru świecić oczami.
Ghost wrote:
5 years ago
Co Wy na to?
Osobiście jestem zdania, że forum nie powinno być takim "bazarkiem". na forum "Paris Hilton" pewnie by przeszło, bo tam administracja i moderacja to pazerne ludziska są.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Kudlaty250
Narkotykacz
Użytkownik

Unread post by Kudlaty250 » 5 years ago

Ja ci mogę polecić p******@****n*ail.*h
Paki dochodzą błyskawicznie

Status:
Ubik
Ssak
Newbie