T*ni*.c*

Opinions about research chemicals shops and their products.
Most active topic:
Where to shop research chemicals now?
Status:
Edzia
Narkotykacz
Użytkownik

T*ni*.c*

Unread post by Edzia » 3 years ago

Latest post of the previous page:

Ziben195s wrote:
3 years ago
Kowallistek wrote:
3 years ago
Fala zatruć? Coś mnie ominęło chyba bo non stop zamawiam tam i jest ok :D
ktos Panu G koło dupy chce zrobic, tez tam zamawiam i wszystko ok, a jak ktos nie zna umiaru to nic dziwnego ze pozniej cierpi
Umiar w przypadku dopalaczy to podstawa badań :P

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

T*ni*.c*

Unread post by Smith » 3 years ago

This post has high reputation.

Gandalf, tu chodziło o coś, co wygadali klienci, ale nie ma po co tego teraz pisac. No i oczywiście chodzi tez o produkty, które oferuje.
Gandalf wrote:
3 years ago
ma chujowe BHP, chujowe pakowanie i chujowa wysyłkę
zgadzam się. On sobie tak chyba dorabia tym interesem. Stany magazynowe, jak mu się chce to uzupełnia, a jak nie to nie. Wysyla po gramie, ceny hurtowe nie istnieją. Czy to zle? Nie wiem. On wysyla po chyba max 3 gramy (metaforycznie, po prostu hurt u niego nie istnieje), dlatego kładzie chuja na BHP. Nie pochwalam tego, ale z powodów logicznych rozumiem to. Jak ktoś jest spłukany i kupuje po gramie maczany, to w sumie chyba dobra opcja.

Nie rozumiem tez tego hejtu na niego. Jest masa V, którzy kończą działalność, robia wyjebe, wracają po jakimś czasie i o tym się głośno nie mówi. Ja sam nie polecam zakupów u niego, z powodów opisanych wyzej, ale no w sumie nikogo nie oszukał, po prostu dziala sobie incognito. Patrząc na jego maczany, a właściwie jedna, to dobrze zrobil. Ochronił siebie, a forum nie promuje produktów, które niedzielnego użytkownika kanna potrafia skrzywdzić.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
Broussard
Opiowrak
Użytkownik

T*ni*.c*

Unread post by Broussard » 3 years ago

Po tym co on tu odwalil to nie wiem czy jest ktos kto go jeszcze poważnie traktuje. Sklep śmieć i tyle nie ma co drazyc

Status:
Kowallistek
Ssak
Newbie

T*ni*.c*

Unread post by Kowallistek » 3 years ago

This post has high reputation.

Broussard wrote:
3 years ago
Po tym co on tu odwalil to nie wiem czy jest ktos kto go jeszcze poważnie traktuje. Sklep śmieć i tyle nie ma co drazyc
Czekej bo się zgubiłem :D co on takiego odwalił??? Oszukał kogoś na siano? :D pytam serio bo śledzę sytuację i ni chu chu nie wiem o co wam chodzi :D, a coś pamiętam że tu kiedyś na chacie ktoś podawał otwarcie jakieś jego dane więc to chyba on powinien być na wkurwie :D

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Yournightmare

T*ni*.c*

Unread post by YourNightmare » 3 years ago

Pan G nigdy mnie nie oszukał,zawsze szybko i temat dobry przesyłał.
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.

Status:
Assassins
Ssak
Newbie

T*ni*.c*

Unread post by Assassins » 3 years ago

Kazdy zna Pana G. wyjebki nie bedziesz mial napewno

Status:
kolektyv
Sniffiarz
Newbie

T*ni*.c*

Unread post by kolektyv » 3 years ago

Kilka razy coś się tam pobierało, zawsze było wszystko si i czas realizacji na bardzo wysokim poziomie.

Od jakiegoś czasu jednak oferta wygląda bardzo ubogo, a szkoda, jeszcze pod koniec tamtego roku było w czym wybierać.

Status:
Ziben195s
Szczur
Newbie

T*ni*.c*

Unread post by Ziben195s » 3 years ago

Hejterzy ** sie cieszcie... ** przesyla pozdrowienia, jak odejść to z godnością, bez wyjebki na swoich klientów, bez zadnego exit scama, niech inne sklepy sie uczą i biorą przykład. Rip

Wiadomość moderatora

Edytowałem Ci zdjęcie, oraz postz gdyż nie piszemy pełnych nazw sklepów z poza forum.
Attachments
IMG_20210519_091628.jpg
IMG_20210519_091628.jpg (7.27 MiB)

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

T*ni*.c*

Unread post by Gandalf » 3 years ago

Ziben195s, przykro mi, jednak śmiem twierdzić, iż Tyś to sam Pan G. ;)

Co do tego krętacza - dziwne, aby nie było wśród klientów Naszych użytkowników, skoro sposobem przemykał i promował się u Nas, a w dalszym terminie, tworzył multikonta, przez które spamował opinie na swój własny temat.

Dodatkowo, ktoś już to zrobił wcześniej - z jeszcze większą dumą, oraz honorem odszedł Synthetics.
Dlaczego z większym?
A dlatego, że w przeciwieństwie do Pana G. Nie wyzywał, obrażał i banował swoich klientów, tylko dlatego, że były z forum konkurencji - np. gdyby Synthetics się reklamował u Nas, potem wyzywał Nas na mailu, że nie chcemy mu usunąć "jego działu" (co jest kłamstwem, bo nigdy z nim nie współpracowaliśmy, nie miał działu, a temat stworzony przez użytkowników), także wielokrotnie grożąc Nam itd. nigdy by nie odzyskał własnej twarzy na sam koniec, bo są to nieuczciwe zagrania.
A Pan G. Wszystkie te rzeczy kierował w Naszym kierunku tylko dlatego, że obsrał zbroje, gdyż była nagonka, gdy przez jego sorty zaczęli umierać ludzie.
Nie byłoby obsranej zbroi, gdyby nauczył się pakować, wysyłać, oraz nie używać pisma odręcznego. ;)

Synthetics żadnej z tych rzeczy nie robił, nikogo nie oszukał, nie okradł, nie kłamał, nie manipulował.
Synthetics odszedł z pełnym i czystym sumieniem, w przeciwieństwie do Pana G.
Sam nie wiem, czy Pan jesteś Tani, czy drogi, ale jestem pewien, że to zwykła próba, zresztą nie pierwszy raz, pozbycia się towaru, który najwidoczniej schodzi jak krew z nosa.
Pan jesteś krętacz, oszust i manipulator.

Pozdrawiam,

Gandalf. ;)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
MeoLessi
Szczur
Newbie

T*ni*.c*

Unread post by MeoLessi » 3 years ago

Gandalf, serio ktoś umarł, czy tak sobie powiedziałeś, żeby wyolbrzymić?

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

T*ni*.c*

Unread post by Gandalf » 3 years ago

MeoLessi, Tak, serio były wzmianki.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Kowallistek
Ssak
Newbie

T*ni*.c*

Unread post by Kowallistek » 3 years ago

Byl chłop i nie ma chłopa :D ale że jakieś wzmianki o śmierci.. proszę was :D

Status:
sushirdm
Psychonauta
Newbie

T*ni*.c*

Unread post by sushirdm » 3 years ago

Sklep się zawinął i już nie wróci R.I.P

Status:
Ziben195s
Szczur
Newbie

T*ni*.c*

Unread post by Ziben195s » 3 years ago

Gandalf wrote:
3 years ago

Co do tego krętacza - dziwne, aby nie było wśród klientów Naszych użytkowników, skoro sposobem przemykał i promował się u Nas, a w dalszym terminie, tworzył multikonta, przez które spamował opinie na swój własny temat.

Dodatkowo, ktoś już to zrobił wcześniej - z jeszcze większą dumą, oraz honorem odszedł Synthetics.
Dlaczego z większym?
A dlatego, że w przeciwieństwie do Pana G. Nie wyzywał, obrażał i banował swoich klientów, tylko dlatego, że były z forum konkurencji - np. gdyby Synthetics się reklamował u Nas, potem wyzywał Nas na mailu, że nie chcemy mu usunąć "jego działu" (co jest kłamstwem, bo nigdy z nim nie współpracowaliśmy, nie miał działu, a temat stworzony przez użytkowników), także wielokrotnie grożąc Nam itd. nigdy by nie odzyskał własnej twarzy na sam koniec, bo są to nieuczciwe zagrania.
A Pan G. Wszystkie te rzeczy kierował w Naszym kierunku tylko dlatego, że obsrał zbroje, gdyż była nagonka, gdy przez jego sorty zaczęli umierać ludzie.
Nie byłoby obsranej zbroi, gdyby nauczył się pakować, wysyłać, oraz nie używać pisma odręcznego. ;)

Synthetics żadnej z tych rzeczy nie robił, nikogo nie oszukał, nie okradł, nie kłamał, nie manipulował.
Sam nie wiem, czy Pan jesteś Tani, czy drogi, ale jestem pewien, że to zwykła próba, zresztą nie pierwszy raz, pozbycia się towaru, który najwidoczniej schodzi jak krew z nosa.

Pozdrawiam,

Gandalf. ;)
sorry ale jebłem....Ja Pan G . Syntetyczni to równiez przykład wzorowego odejscia z rynku, a reszta co piszesz to chyba nie masz pojęcia,zamawiałem tam regularnie i podejscie do klienta wzorowe,kosa z forum i jechane po całosci widze.... szanuje Twoje zdanie, ale chyba mówimy o innej osobie :) Pozdrawiam

Status:
KacprowskY
Odkurzacz
Newbie

T*ni*.c*

Unread post by KacprowskY » 3 years ago

ja nie slyszalem zeby kogos wykrecilo po jego produktach, wszystko zawsze bylo si. bardzo dobry vendor z dobra historia.
odpoczywaj krolu, bedzie nam Ciebie brakowac

Status:
Ziben195
Ssak
Użytkownik

T*ni*.c*

Unread post by Ziben195 » 3 years ago

Gandalf wrote:
3 years ago

Dlaczego z większym?

Pozdrawiam,

Gandalf. ;)
A tak z ciekawości, na jakiej podstawie myslisz ze ja to Pan G, pisze ze starego konta zeby nie było ze specjalnie nowe konto załozyłem zeby sie wypowiadac w temacie sklepu :)