Ziben195s, przykro mi, jednak śmiem twierdzić, iż Tyś to sam Pan G.
Co do tego krętacza - dziwne, aby nie było wśród klientów Naszych użytkowników, skoro sposobem przemykał i promował się u Nas, a w dalszym terminie, tworzył multikonta, przez które spamował opinie na swój własny temat.
Dodatkowo, ktoś już to zrobił wcześniej - z jeszcze większą dumą, oraz honorem odszedł Synthetics.
Dlaczego z większym?
A dlatego, że w przeciwieństwie do Pana G. Nie wyzywał, obrażał i banował swoich klientów, tylko dlatego, że były z forum konkurencji - np. gdyby Synthetics się reklamował u Nas, potem wyzywał Nas na mailu, że nie chcemy mu usunąć "jego działu" (co jest kłamstwem, bo nigdy z nim nie współpracowaliśmy, nie miał działu, a temat stworzony przez użytkowników), także wielokrotnie grożąc Nam itd. nigdy by nie odzyskał własnej twarzy na sam koniec, bo są to nieuczciwe zagrania.
A Pan G. Wszystkie te rzeczy kierował w Naszym kierunku tylko dlatego, że obsrał zbroje, gdyż była nagonka, gdy przez jego sorty zaczęli umierać ludzie.
Nie byłoby obsranej zbroi, gdyby nauczył się pakować, wysyłać, oraz nie używać pisma odręcznego.
Synthetics żadnej z tych rzeczy nie robił, nikogo nie oszukał, nie okradł, nie kłamał, nie manipulował.
Synthetics odszedł z pełnym i czystym sumieniem, w przeciwieństwie do Pana G.
Sam nie wiem, czy Pan jesteś Tani, czy drogi, ale jestem pewien, że to zwykła próba, zresztą nie pierwszy raz, pozbycia się towaru, który najwidoczniej schodzi jak krew z nosa.
Pan jesteś krętacz, oszust i manipulator.
Pozdrawiam,
Gandalf.