Hejka Palone było THCP 5% lemon i 10% Amnesi

z Niemiec i Czech próbowałem teraz zamierzam spróbować w formie kropel z olejem na język
Jestem starym palaczem z wysoką tolerancja 15 lat palę codziennie...
Moja opinia:5 % jest idealne lecz gdy tolerancja idzie do góry chciało by się coś mocniejszego, oprócz pozytywnego samopoczucia fajnego czasu w pracy i dużego haju niż po THC było ok lecz minusy które zauważyłem - za bardzo siada na głowę jest lekki nieogar samochodem za kierowcy nie można jechać bo linie spierdzielały na bok a po normalnym THC bez

problemu i chodzi się bardzo przymulony cały czas
10%

Dla mnie pod względem mocy idealnie pierwszy raz jak zapaliłem o 20:00 blanta tego to jak się obudziłem o 6:00 rano dalej mnie trzymało, mówię zajebiste oszczędnie po dłuższym paleniu efekt się utrzymuje krócej lecz wystarczająco długo .Jest też straszny nieogar na codzien się wygląda jakby zombie za życia.Moja opinia jest jednoznaczna wolę sobie MJ zapalić nawet 30%thc niż Amnesi 10%thcp bo po THC jest dla mnie lepszy haj na codzien funkcjonując i pracując rozmawiając z ludźmi .Bardzo mi się nie podobało po nowym że czułem się jak po dopach i że normalnie po tym się jest głupi i się nie można skupić

nad ważniejszymi rzeczami a na thc prawko zdalem.Niech inni spróbują i się wypowiedzą .Miłego palenia Pozdro